Meniu

Cardiologie pediatrica Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Recomandarea catre cardiologie pediatrica in Arad o poate face atat un neonatolog, cat si un medic de familie sau alt medic specialist ce suspecteaza ca micutul ar putea avea o problema la inima. Cele mai intalnite afectiuni ce pot fi depistate de un cardiolog pediatru, printr-un control cu stetoscopul, printr-o ecografie de cord sau prin intermediul unui EKG sunt: malformatiile congenitale ale inimii (tetralogia Fallot, defecte septale atriale sau ventriculare, canal arterial deschis), tulburari de ritm cardiac, boli ale valvei cardiace, afectiuni ale vaselor de sange, cardiomiopatia.

Descopera in acest articol unde sa te prezinti cu bebelusul, copilul mai mare sau adolescentul pentru o consultatie de cardiologie pediatrica in municipiul Arad!

Cat costa o consultatie de cardiologie pediatrica in Arad?

Pretul unei consultatii de cardiologie pediatrica in orasul Arad poate fi destul de ridicat, pentru anumiti parinti. Cu toate acestea, controlul trebuie realizat cat mai repede, pentru a depista si trata eventualele probleme de sanatate ale inimii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedLife Genesys
Clinica-Verificata
370-380 Ron
  • Pretul Consultatiei variaza intre 370-380 Ron
  • Gama vasta de specialitati medicale
  • Medic cardiolog pediatru cu o experienta de peste 20 de ani
  • Numeroase investigatii cardiologice
  • Program si sambata
  • Analize de laborator
  • Nu se respecta programarile
  • Timp mare de asteptare
  • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Exista o clinica de cardiologie pediatrica in Arad?

Exista un cabinet de cardiologie pediatrica in Arad, ce functioneaza in cadrul Hyperclinicii MedLife Genesys si unde activeaza un medic foarte apreciat.

MedLife Genesys

Hyperclinica MedLife Genesys se axeaza pe servicii variate, cum ar fi: consultatii de cardiologie pediatrica si din alte specialitati, imagistica, analize de laborator si diverse investigatii. In cabinetul de cardiologie pediatrica activeaza dr. Adrian Lacatusu, medic primar si doctor in stiinte medicale, care mai profeseaza si in Timisoara, la Hyperclinica MedLife Eroilor. Serviciile puse la dispozitie de catre acest doctor sunt: controale, consultatii, ecografii de cord (ecocardiografii), EKG, interpretare analize si interpretare EKG. Dr. Lacatusu are o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu si este membru al Societatii Romane de Cardiologie si al altor societati si asociatii care vizeaza sanatatea copiilor.

Consultatia de cardiologie pediatrica, insotita de EKG, costa 380 de lei, iar consultatia cu ecocardiografie are un tarif de 370 de lei.

Aradenii se declara destul de incantati de aceasta hyperclinica medicala din municipiu, despre care spun ca dispune de o echipa de medici si asistente cu o pregatire solida si care da dovada de profesionalism. Amabilitatea de la receptie, gama vasta de servicii medicale sunt alte aspecte notate de persoanele multumite de experienta din aceasta locatie. Sunt insa si cateva lucruri de care pacientii nu au fost prea incantati: nu se respecta programarile, preturi mari, uneori nu se raspunde la telefonul pentru programari.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Genesys
Vezi Pareri

Concluziile noastre

O consultatie de cardiologie pediatrica in Arad este  recomandata micutilor care au anumite simptome sau care prezinta risc de maformatii congenitale ale inimii. In acest oras isi desfasoara activitatea un medic cu o experienta de peste 20 de ani in cardiologia pediatrica si care este apreciat de copii si parinti pentru diagnosticele si tratamentele eficiente, precum si pentru comunicarea cu micutii.