Meniu

Cardiologie Pediatrica Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea celui mic reprezinta o prioritate pentru orice parinte, asa ca daca esti in cautarea serviciilor de cardiologie pediatrica in sectorul 6, ai ajuns la articolul de care ai nevoie! Stim ca-ti doresti tot ce-i mai bun pentru copilul tau, insa incercarea de a gasi solutia cea mai optima se poate dovedi de multe ori o misiune dificila si costisitoare.  

In randurile ce urmeaza, ti se vor prezenta mai multe informatii cu privire la serviciile de cardiologie pediatrica de care cel mic poate beneficia in sectorul 6 din Bucuresti.

Cat costa o consultatie de cardiologie pediatrica in sector 6?

Consulta tabelul urmator pentru a-ti face o idee despre suma pe care o vei plati pentru o consultatie de cardiologie pediatrica in sector 6 la o clinica din zona:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Sf. Nectarie
Clinica-Verificata
140 Ron
  • Pret Consultatie 140 Ron
  • Aparatura performanta
  • Medici specialisti
  • Preturi accesibile
  • Parteneriat CAS
  • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru o consultatie de cardiologie pediatrica in sectorul 6?

Atunci cand vine vorba de serviciile de cardiologie pediatrica din sectorul 6, exista cativa factori pe care orice pacient trebuie sa ii ia in considerare, inainte de a lua o decizie: tarife, pregatirea echipei medicale, aparatura de care clinica dispune si opiniile pacientilor care au vizitat-o de curand. Pentru a-ti face treaba mai usoara, iata toate aceste informatii gestionate intr-un singur loc!

Centrul Sf. Nectarie 

Pacientii pot beneficia de diagnostic si expertiza medicala in mai multe domenii medicale, printre care se afla si cele de cardiologie si pediatrie in sectorul 6, la Centrul Medical Sf. Nectarie. In cadrul centrului isi desfasoara activitatea Gabriela Adriana Mateescu, medic primar in pediatrie, care are competente in ecografie generala si ecografie musculoscheletala, ultrasonografia soldului la nascut si sugar. Persoanele cu posibilitati financiare reduse pot obtine serviciile de care au nevoie in mod gratuit, cu ajutorul unui bilet de trimitere de la medicul de familie.

Pretul unei consultatii de pediatrie este de 140 de lei.

Persoanele care recomanda Centrul Sf. Nectarie prin intermediul recenziilor o fac pentru personalul medical, mereu pregatit sa ofere pacientilor cele mai bune solutii, indiferent de complexitatea problemelor pe care le au. Totusi, nu toti cei care au optat pentru serviciile clinicii au avut parte de o experienta placuta, intrucat nerespectarea programarilor si interactiunea neplacuta cu personalul de la receptie i-a determinat pe multi sa ofere un rating mai mic.  

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Sf. Nectarie
Vezi Pareri

Concluzii

In final, ramura de cardiologie pediatrica din sector 6 pune la dispozitia micilor pacienti mai multe servicii de care acestia sa poata beneficia. Tot ce trebuie sa faci tu, ca parinte, este sa suni in vederea programarii unei consultatii, in cadrul careia medicul specialist va afla mai multe despre cazul copilului tau si va putea determina care este cel mai eficient tratament pentru el.