Meniu

Cardiologie pediatrica Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Din dragoste si grija fata de copilul tau, sa te adresezi celei mai bune clinici de cardiologie pediatrica din Bucuresti este un scop pe care trebuie sa il atingi. In fond, nevoia copilului tau de a obtine cele mai bune servicii medicale cardiologice merita orice efort.

Misiunea pe care o ai poate fi indeplinita cu succes, avand in vedere ca in Bucuresti exista clinici care pot sa raspunda celor mai pretentioase asteptari: clinici la care isi desfasoara activitatea cardiologi cu experienta in cazurile in care pacientii sunt copiii.

Cele mai bune optiuni pentru clinici de cardiologie pediatrica din Bucuresti

Pentru a identifica cele mai bune clinici de cardiologie pediatrica din Bucuresti ai nevoie sa cunosti despre activitatea celor mai buni cardiologi pentru copii. Identificandu-i pe cei mai buni poti fi sigur/a ca micutul tau va fi investigat optim, va primi tratamentul corect si va fi ingrijit cu atentie. De asemenea, este potrivit sa te interesezi si cu privire la costurile practicate. In aceasta idee, tabelul de mai jos iti vine in ajutor cu informatia de care ai nevoie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Investigatii
Rating
Website
ICC
Clinica-Verificata
460 Ron
 • Pretul pentru consultatie, EKG si ecografie cardiaca este 460 Ron
 • Clinica ultramoderna
 • Personal profesionist
 • Medici implicati si competenti
 • Interventii prompte si eficiente
 • Curatenie ireprosabila
 • Programari bine administrate
 • Posibilitatea efectuarii investigatiilor prin CAS
Medicum
350 Ron
 • Pretul pentru consultatie, EKG si ecografie cardiaca este 420 Ron
 • Servicii prompte
 • Act medical de calitate exceptional
 • Consultatii si tratamente pentru intreaga familie
 • Medici empatici si comunicativi
 • Rezolvare eficienta a problemelor
 • Timp de asteptate mare
Cardio Clinic
660 Ron
 • Pretul pentru consultatie, EKG si ecocardiografie Doppler este 660 Ron
 • Medic competent si profesionist
 • Cele mai performante investigatii cardiace
 • Tehnica medicala de inalta clasa
 • Tratamente eficiente
Artro Sport Clinic
420 Ron
 • Pretul pentru consultatie, EKG si interpretare este 420 Ron
 • Profesionalismul medicilor
 • Dotari moderne
 • Tratamente si interventii eficiente
 • Preturi ridicate
 • Timp mare de asteptare pentru unii pacienti
Medicover
561 Ron
 • Pretul pentru consultatie si ecocardiografie este 561 Ron
 • Medici competenti si profesionisti
 • Amabilitate si rabdare fata de copii
 • Promptitudine si eficienta
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie raspunde greu la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici de cardiologie pediatrica din Bucuresti

Topul de mai jos a fost creat cu scopul de a te indruma catre cea mai buna decizie. Vei putea sa citesti descrieri relevante, sa te informezi cu privire la tarife si sa afli pareri ale altor parinti aflati candva in situatia in care esti si tu azi.

1. InterCardioClinique

ICC sau InterCardioClinique din Bucuresti se poate ridica la inaltimea asteptatilor tale de parinte preocupat de sanatatea copilului, atunci cand iti doresti o consultatie de cardiologie pediatrica. ICC se recomanda pacientilor ca prima si singura clinica de cardiologie moderna, cu supraspecializarile aferente ei, aritmologia si electrofiziologia cardiaca, cardiologia interventionala si imagistica cardiovasculara, in care se pot efectua investigatii cardiovasculare ambulatorii complexe si complete. Medicii de la InterCardioClinique au experienta in tratarea unei game vaste de afectiuni cardiovasculare, dobandita in spitalele publice de urgenta ale Capitalei.

Clinica are un site intuitiv si prietenos cu utilizatorul si vei descoperi cu usurinta preturile pentru serviciile oferite de aceasta. Un pachet de investigatii la cardiologie pediatrica, in care se includ consultatia, EKG si ecografie cardiaca, are pretul de 460 de lei.

Pacientii care au accesat serviciile ICC mentioneaza in recenziile lasate ca este o clinica ultramoderna, cu personal profesionist, programari bine administrate, medici implicati, competenti, cu interventii prompte si eficiente. Totodata, eu au remarcat curatenia ireprosabila si apreciaza ca au posibilitatea efectuarii investigatiilor prin CAS.

Vezi parerile pacientilor despre InterCardioClinique
Vezi Pareri

2. Medicum

Clinica Medicul reuneste intr-un singur spatiu toate specialitatile medicale de care ai nevoie: de la dermatologie la pediatrie si cardiologie pediatrica, de la alergologie la stomatologie, oferind solutii pentru intreaga familie, la standarde europene. Serviciile medicale se presteaza de catre o echipa multidisciplinara de specialisti, care lucreaza cu cea mai avansata tehnologie medicala, in premiera in Romania. Centrul medical din Bucuresti dispune si de un loc de joaca sigur pentru copii.

Tarifele percepute de clinica sunt afisate orientativ pe site-ul web si pot fi verificate pentru fiecare serviciu si pentru fiecare medic. Pentru o consultatie la cardiologie pediatrica, cu EKG si ecografie cardiaca, vei plati 420 de lei.

Pacientii care au trecut pragul clinicii Medicum se declara in cea mai mare parte multumiti, consemnand, in recenziile lasate, ca au beneficiat de servicii prompte si un act medical de o calitate exceptionala, medicii fiind considerati drept unii dintre cei mai buni profesionisti in domeniile in care activeaza. Sunt apreciate faptul ca se pot accesa consultatii si tratamente pentru intreaga familie si ca medicii sunt empatici si au o comunicare buna cu pacientii, raspunzand prompt si eficient problemelor acestora. Nemultumirile unora dintre pacienti provin din faptul ca au avut mult de asteptat pana sa intre in cabinetul medicului la care aveau programare.

3. Cardio Clinic

Cardio Clinic este prima clinica privata specializata in cardiologie din Bucuresti, care ofera servicii pentru toate varstele, inclusiv cardiologie pediatrica, dispunand de o echipa medicala formata din medici primari cardiologi cu peste 15 ani de experienta in spitale renumite din Capitala. Aici se gaseste si primul laborator privat de ecocardiografie din Romania acreditat de Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara – Societatea Europeana de Cardiologie.

Utilizatorul site-ului web al clinicii are parte de o experienta de navigare usoara si poate accesa numeroase informatii utile, printre care si lista de preturi. Un pachet la cardiologie pediatrica, alcatuit din consultatie, EKG si ecocardiografie Doppler te va costa 660 de lei.

Pacientii au consemnat o experienta in general multumitoare la aceasta clinica, pe care o condidera moderna, curata, cu echipamente de ultima generatie, personal profesionist si amabil. Un alt aspect demn de mentionat este ca au putut beneficia de servicii decontate prin CAS. Pe de alta parte, unii dintre pacienti sunt nemultuminit de nerespectarea programarilor si sustin ca, din cauza numarului mare de pacienti, medicii tind sa abordeze pacientii pe banda rulanta. 

4. Artro Sport Clinic

Artro Sport Clinic este un centru medical care are ca principala misiune sa ajute pacientii sa revina in joc si in activitatea de zi cu zi la potential maxim, indiferent ca sunt sportivi sau nu. Aceeasi grija vei gasi aici si pentru sanatatea copilului tau daca te vei adresa uneia dintre multele specializari pediatrice, printre care si cardiologia pediatrica. Abordarea moderna a clinicii este una interdisciplinara, prin colaborarea dintre membrii unei echipe de medici, cu scopul de a obtine un plan de tratament optim pentru nevoile individualizate ale fiecarui pacient.

Serviciile clinicii sunt detaliate pe site-ul web. Pentru o consultatie la cardiologie pediatrica, EKG si intepretare vei plati suma de 420 de lei.

Desi preponderent pozitive, parerile pacientilor cu privire la Artro Sport Clinic sunt impartite. Multi dintre acestia apreciaza prin intermediul recenziilor profesionalismul medicilor, dotarile moderne si tratamentele eficiente, care au ajutat la repunerea in joc. Pe de alta parte, preturile ridicate si timpul de asteptare sunt aspecte care au produs nemultumire unora dintre pacienti.

5. Medicover

Nu mai putin de 11 centre in Bucuresti si alte unitati medicale in 14 orase ale tarii alcatuiesc o retea medicala de proportii, cu spitale, clinici, laboratoare si centre de recoltare in Romania, parte a grupului international Medicover, care activeaza in tara noastra de peste 27 de ani in domeniul serviciilor de sanatate. In Capitala poti merge cu copilul la cardiologie pediatrica atat la Clinica de Pediatrie Medicover, cat si la Clinica The Bridge Medicover.

Site-ul Medicover cuprinde informatii despre serviciile tuturor clinicilor din tara aflate sub umbrela cunoscutului grup international. Pachetul Happy Heart mini include consultatie de specialitate de cardiologie pediatrica si ecocardiografie si are un pret de 561 de lei.

Mare parte dintre parintii micilor pacienti si-au exprimat parerile bune in legatura cu activitatea Centrului de Pediatrie Medicover. Ei declara ca aici au intalnit medici competenti, amabili si rabdatori cu copiii, prompti si profesionisti. Pe de alta parte, alti clienti sustin ca timpul de asteptare este mare, iar personalul de la receptie raspunde cu greu la telefon.

Concluzii

Ca parinte preocupat de sanatatea copilului tau, poti accesa cele mai bune servicii de cardiologie pediatrica din Bucuresti apeland la una dintre clinicile din clasamentul de mai sus. Daca ai parcurs acest articol, ai deja informatiile necesare pentru o decizie bine documentata, iar aspecte precum competentele medicilor, empatia si blandetea fata de micii pacienti, multumirea parintilor care s-au aflat anterior in situatii asemenatoare cu cea prin care treci acum, precum si preturile practicate de fiecare cabinet nu iti mai sunt straine.