Meniu

Cardiologie pediatrica Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa te prezinti la un cabinet de cardiologie pediatrica din Constanta cu micutul tau, din acest articol poti afla care sunt cele mai bune optiuni de unitati medicale. O astfel de consultatie devine necesara atunci cand un copil prezinta semne ale unei probleme cardiace. Medicul va folosi diferite metode de evaluare a sanatatii copilului, de la examinare fizica la diverse investigatii. 

Cateva dintre motivele care pot determina necesitatea unei consultatii de cardiologie pediatrica sunt dificultatile de respiratie, durerile toracice, ameteala si lesinul. Constanta gazduieste mai multe clinici medicale unde este disponibil si acest serviciu. 

Cat costa o consultatie de cardiologie pediatrica in Constanta?

Parintii care sunt interesati de pretul consultatiei de cardiologie pediatrica in cadrul uneia dintre cele mai reputate clinici din Constanta pot sa foloseasca tabelul de mai jos drept sursa de informare. In acest tabel, figureaza numele celor mai apreciate clinici din oras la capitolul cardiologiei pediatrice:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Armonia Hospital
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Serviciile sunt de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Conditii excelente si curatenie
 • Clinica se aglomereaza uneori
Regina Maria
850 Ron
 • Pret Consultatie 850 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
 • Atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit
Iowemed Medicover
206-260 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 206-260 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Explicatii pe intelesul pacientilor
 • Implicare
 • Uneori nu se tine cont de ora programarii
 • Atitudinea unor angajati nu este tocmai profesionista
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in cardiologie pediatrica din Constanta

Pentru a identifica daca micutul tau sufera de probleme cardiace, este posibil ca medicul sa iti recomande sa mergeti la o consultatie de cardiologie pediatrica, in Constanta fiind disponibile mai multe clinici ce ofera acest tip de consultatie. 

Iata care sunt cele mai bune optiuni:

1. Armonia Hospital

Armonia Hospital este o unitate medicala din Constanta unde se pot efectua consultatii si tratamente de cardiologie pediatrica. Aici se ofera servicii integrate dedicate mamelor si copiilor, de la consultatii si investigatii, pana la interventii de chirurgie pediatrica. La sectia de cardiologie, serviciile sunt oferite de catre dr. Alin Nicolescu, specialist in cardiologie pediatrica. Acesta are experienta vasta in depistarea malformatiilor congenitale si pune pe primul loc sanatatea si siguranta micilor pacienti. 

Consultatia are tariful de 250 lei. 

Dintre zecile de recenzii oferite in mediul online, cele mai multe sunt pozitive. Medicii sunt profesionisti, sunt alaturi de pacienti si dau dovada de amabilitate. Conditiile din spital sunt excelente, iar unii pacienti spun ca experienta avuta le-a intrecut orice asteptare. Clinica este curata si conditiile sunt excelente. Ca dezavantaje, cateva persoane spun ca uneori clinica se aglomereaza si se face coada destul de mare. 

Vezi parerile pacientilor despre Armonia Hospital
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Reteaua privata de sanatate Regina Maria este prezenta si in Constanta, unde ofera inclusiv servicii de cardiologie pediatrica. Regina Maria are o prezenta consolidata in toata tara si asigura servicii din mai multe specialitati medicale. Parintii pot sa apeleze la dr. Alin Nicolescu, medic primar in cardiologie ce detine competente in cardiologia pediatrica. Acesta are o experienta vasta in domeniu si a urmat numeroase cursuri postuniversitare, multe dintre care s-au desfasurat in strainatate. 

Pentru consult cardiologic si ecografie cord la copii, se va achita suma de 850 lei. 

Clinica este primitoare si in cadrul ei activeaza unii dintre cei mai buni medici, asa cum reiese din parerile exprimate pe internet de cativa pacienti. Profesionalismul echipei medicale si faptul ca se foloseste aparatura moderna sunt cateva dintre avantaje. Exista si pareri negative, de la pacienti care spun ca ora programarii nu se respecta si ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit. 

3. Iowemed Medicover

Iowemed Medicover se inscrie pe lista celor mai bune optiuni dintre care pot alege parintii din Constanta aflati in cautarea unui medic specializat in cardiologie pediatrica. Acest centru de medicina primara acopera numeroase discipline medicale, asigurand consultatii si servicii pentru pacientii de toate varstele. Din echipa fac parte 60 de cadre medicale, iar echipamentele din dotare sunt modernizate periodic. 

Consultatia de cardiologie costa inte 206-260 lei la Iowamed Medicover.

Referitor la opinia pacientilor, foarte multi si-au relatat experienta pe internet. In mare parte, feebackul este pozitiv, iar pacientii mentioneaza ca avantaje profesionalismul medicilor, faptul ca acestia ofera toate explicatiile necesare si asigura un diagnostic precis. Unii medici sunt apreciati pentru amabilitate si pentru implicarea in tratamentul pacientilor. Pe de alta parte, exista persoane care sustin ca nu se tine cont de ora programarii si ca atitudinea unor angajati nu este potrivita. 

Concluzii

Asadar, optiunile din Constanta privind clinicile specializate in cadiologie pediatrica se aliniaza la cerintele principale ale parintilor care trebuie sa isi programeze copilul la consultatie.