Meniu

Cardiologie pediatrica Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Diagnosticul si tratamentul afectiunilor cardiace ale copiilor este un domeniu complex, care presupune cunostinte temeinice legate de specificul bolilor de inima ale celor mici, in care se pot include malformatiile congenitale ale organului vital, de aceea nu orice cardiolog are competentele necesare, parintele fiind sfatuit sa faca o programare la un cabinet de cardiologie pediatrica, in Craiova acestea functionand in cadrul unor prestigioase clinici medicale.

Daca suspectezi o problema in legatura cu sanatatea inimii copilului, vrei cu siguranta sa ii oferi cea mai buna optiune posibila, pentru a fi consultat de un cardiolog pediatru bun, care sa il abordeze cu blandete si empatie. Pentru ca nu dispui nici de timpul, nici de energia necesare unei cercetari proprii a pietei serviciilor medicale din Craiova, poti folosi ca ghid articolul de mai jos.

Unde mergi pentru cardiologie pediatrica in Craiova?

Vrei ca problemele de sanatate ale copilului tau sa fie tratate in oras, fara a fi nevoie sa te deplasezi pentru rezolvarea lor, de aceea este important sa stii care sunt variantele posibile pentru o consultatie de cardiologie pediatrica in Craiova. Pentru servicii medicale de calitate, poti merge la una dintre clinicile incluse in clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Speranta
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Atentie la detalii si grija fata de pacienti
 • Personal amabil
 • Preturi bune
 • Locatie accesibila
Regina Maria
415 Ron
 • Pret Consultatie 415 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Ambient atractiv pentru copii
 • Timp de asteptare mare
 • Preturi ridicate
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
CardioMed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Timp foarte mare de asteptare
 • Comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de cardiologie pediatrica din Craiova

La oricare dintre clinicile incluse in top, specialistii in cardiologie pediatrica din Craiova sunt pregatiti sa ofere ingrijire medicala de calitate pentru tratarea afectiunilor cardiace ale copiilor. Insa, pentru a lua o decizie inspirata in ceea ce priveste cabinetul caruia sa te adresezi, ai nevoie de informatii suplimentare, despre standardele unitatilor medicale din clasament, despre competentele medicilor, tarifele practicate pentru consultatii si opiniile pacientilor sau ale parintilor micilor pacienti in legatura cu experienta inregistrata aici.

1. Clinica Speranta

Centrul Medical Speranta din Craiova pune la dispoziția pacientilor o gama variata de servicii medicale, cu ajutorul unei echipe de medici specialisti cu inalta calificare si experienta in domeniile pe care le reprezinta: cardiologie, cardiologie pediatrica, pediatrie, pneumologie, ecografie, urologie. Pentru o consultatie de cardiologie pediatrica la copii te vei adresa conf. dr. Radu Popa, medic primar cardiologie cu peste 20 de ani de experienta si competente in preventia, diagnosticul si tratamentul afectiunilor cardiovasculare atat la adulti, cat si la copii. Evaluarea cardiologica a micilor pacienti, incepand cu primele zile de viata, este o arie de competenta pe care medicul a dobandit-o in urma pregatirii în rezidențiatul pe cardiologie pediatrica.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web pentru fiecare medic in parte. Consultatia de cardiologie pediatrica, in care se include si EKG, are pretul de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le considera de calitate, asa cum reiese din recenziile de pe Google. Sunt consemnate ca puncte forte profesionalismul medicilor, atentia la detalii si grija fata de pacienti, amabilitatea personalului, preturile bune si locatia accesibila.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Speranta
Vezi Pareri

2. Regina Maria

La Regina Maria poti merge cu cel mic la o consultatie si investigatii pentru afectiunile inimii, la cabinetul din incinta Policlinicii Universitatii, unde activeaza dr. Elena Maria, medic specialist cardiologie, avand competente in cardiologie pediatrica si ecografia cardiaca. Cunoscuta retea privata de sanatate Regina Maria include policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize, centre de imagistica in marile orase de pe intreg teritoriul Romaniei, si functioneaza in Craiova cu doua policlinici, un centru de medicina muncii, un centru de imagistica si trei puncte de recoltare.

Preturile pentru servicii de la Regina Maria se pot vizualiza pentru fiecare medic in parte. La dr. Elena Maria, o consultatie de cardiologie copii cu ecografie cord are pretul de 415 lei.

In ceea ce priveste satisfactia pacientilor, experientele acestora au fost diferite si cotate in functie de serviciul accesat. Unele recenzii vorbesc despre standarde inalte si medici profesionisti, de un ambient atractiv pentru copii la specialitatile de pediatrie. Pe de alta parte, multi pacienti acuza ca nu se respecta programarile, ca preturile sunt ridicate, iar comportamentul personalului de la receptie fata de pacienti este lipsit de solicitudine.

3. CardioMed

Centrul CardioMed a fost fondat in anul 1998 in Craiova de catre reputatul cardiolog prof. univ. dr. Constantin Militaru, medic primar, si ofera azi consultatii si investigatii la standarde inalte, in cardiologie si cardiologie pediatrica. Clinica dispune de un personal alcatuit din 14 medici cardiologi, unora dintre acestia pacientii putandu-li-se adresa servicii decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate Dolj. In urma modernizarii centrului in anul 2015, s-a achizitionat aparatura medicala de ultima generatie pentru investigatiile paraclinice.

Lista de preturi se poate accesa pe site-ul web. Pentru o consultatie cu EKG pentru copilul tau vei achita suma de 150 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu experienta inregistrata la aceasta clinica, asa cum se arata in recenziile de pe Google. Unii spun ca au gasit aici medici profesionisti, care le-au rezolvat problema de sanatate cu care au venit. Multe dintre comentarii contin nemultumiri legate de timpul foarte mare de asteptare, generat de administrarea defectuoasa a programarilor. Pacientii acuza si un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Concluzii

Atunci cand ai nevoie de un cardiolog bun pentru copilul tau, te poti adresa pentru o consultatie de cardiologia pediatrica in Craiova uneia dintre clinicile din clasamentul de mai sus, care ofera servicii medicale complete pentru tratarea afectiunilor cardiace la copii, incluzand diagnosticare, tratament si monitorizare pe termen lung. Municipiul resedinta al judetului Dolj dispune de specialisti apreciati, cu inalta pregatire si experienta cu pacientii de varsta mica, precum si de aparatura de ultima generatie pentru explorarea caracteristicilor structurale si functionale ale inimii copiilor.