Meniu

Cardiologie pediatrica Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatiile de cardiologie pediatrica in Suceava pot depista o multime de probleme de sanatate de care copilul tau poate suferi, motiv pentru care nu trebuie sa amani sub nicio forma vizitele la cabinet. Durerile toracice, senzatia acuta de oboseala si apatia pot fi principalele simptome care anunta necesitatea de a vizita un medic cardiolog atat in cazul adultilor, cat, mai ales, in cazul copiilor. Cei mici pot fi vulnerabili, motiv pentru care trebuie sa fie consultati din timp de catre un doctor specialist, care sa identifice in mod corect diagnosticul si care sa recomande un plan de tratament. 

Suceava este un oras in care pot fi gasite clinici prestigioase, la care pacientii apeleaza cu toata increderea si care cuprind si departamente dedicate copiilor. Cardiologia pediatrica este o sectiune in cadrul careia vei descoperi medici competenti si bine pregatiti in ceea ce priveste afectiunile cardiovasculare la copii. Citeste mai departe si afla care sunt clinicile pe care le poti lua in considerare.

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de cardiologie pediatrica in Suceava?

Cu toate ca este o procedura medicala care presupune multa atentie si implicare din partea cadrelor medicale, preturile pentru o consultatie de cardiologie pediatrica in Suceava sunt accesibile. Descopera care sunt intervalele de pret aplicate in clinici conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica ICD
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Aparatura performanta si la curent cu noile standarde
 • Medici empatici, bine pregatiti, implicati si profesionisti
 • Diagnostic precis si tratament corespunzator
 • Servicii medicale multiple
 • Activitate de peste 31 de ani
Bethesda
180 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 180 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista, experimentata si implicata
 • Diagnostic precis
 • Investigatii multiple
 • Preturi ridicate
Aramis
400 Ron
 • Pret Consultatie 400 Ron
 • Personal medical profesionist si experimentat
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratament eficient
 • Diagnostic corect
 • Activitatea doamnei doctor Beatrice Morosan, medic pediatrie generala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in cardiologia pediatrica in Suceava

Priceperea, experienta vasta si profesionalismul cadrelor medicale specializate in cardiologia pediatrica in Suceava sunt calitati definitorii care contribuie la aplicarea unor proceduri si investigatii de succes. In cele ce urmeaza sunt prezentate activitatea ireprosabila a doctorilor, dotarile cabinetelor si impresiile pacientilor. Te invitam sa citesti mai departe:

1. Clinica ICD

Cu o activitate de peste 31 de ani, clinica ICD isi dedica activitatea in slujba sanatatii, oferindu-le pacientilor si posibilitatea de a solicita ajutorul unui medic specialist in cardiologie pediatrica in Suceava. Principalul scop al clinicii este sa ii ofere pacientului un diagnostic cert, conform caruia medicii sa aplice un plan eficient de tratament. Echipele medicale sunt supraspecializate in diverse arii medicale, iar tehnologiile, aparaturile si echipamentele medicale sunt de ultima generatie, lucru ce favorizeaza identificarea prompta a problemei pe care pacientul o experimenteaza. Medicii sunt specializati atat in serviciile medicale dedicate atat adultilor, cat si copiilor. Printre aparaturile aflate in dotare se afla si: ecograf Kontron Sigma 5000, ecograf GE Healthcare Vivid S5, electrocardiograf portabil BTL-08 MT PlusECG-2.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie pediatrica porneste de la 150 lei.

Nota clinicii, potrivit recenziilor postate in mediul online, este ridicata, multumita prestatiei ireprosabile a cadrelor medicale, dar si a tehnologiei avansate utilizate in investigatiile realizate de zi cu zi. Serviciile medicale se adreseaza si copiilor, medicii avand competenta de a-i diagnostica si trata in mod corespunzator. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica ICD
Vezi Pareri

2. Bethesda

Bethesda este o clinica multidisciplinara, specializata si in cardiologie pediatrica in Suceava. Experienta, implicarea si profesionalismul cadrelor medicale sunt doar cateva calitati remarcate de pacienti. Asistentele si medicii sunt competenti, cu o buna pregatire in aria medicala in care isi desfasoara activitatea, reusind sa stabileasca un diagnostic precis, urmat de un tratament eficient. Prof.dr. Iordache Constantin este medic primar in cardiologie pediatrica, tratand copii cu varsta cuprinsa intre 0-18 ani. Acesta este specializat in EKG computerizat si in Eco Doppler cardiac. Aparaturile utilizare sunt de o calitate superioara, iar echipamentele sunt de ultima generatie, avand rolul de a-i ajuta pe medici sa stabileasca un diagnostic corect. Daca cei mici se confrunta cu unul sau mai multe simptome de afectiuni cardiace, parintii lor pot lua in considerare activitatea medicului Iordache Constantin, un doctor cu experienta.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie pediatrica incepe de la 180 lei. 

Majoritatea celor care au pasit pragul clinicii au fost multumiti de serviciile medicale, mai ales in ceea ce priveste departamentul de cardiologie pediatrica. Asistentele si medicii au o experienta vasta si o maniera eficienta de abordare a pacientului, indiferent de varsta. Aparatura medicala, echipamentele si tehnologia utilizate sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor in depistarea unui diagnostic precis. Din pacate, unii dintre pacienti au mentionat ca preturile sunt usor ridicate.

3. Aramis

Aramis este un centru medical de pediatrie, pe care parintii il pot lua in considerare pentru o evaluare cardiologica pediatrica in Suceava la standarde inalte. Scopul clinicii este legat de trei principii solide: preventia, diagnosticul corect si tratamentul. Dr. Russu Georgiana este medic primar in cardiologie pediatrica, avand o experienta bogata in diagnosticarea si tratarea eficienta a copiilor, in functie de afectiunea de care sufera. Medicul se afla in colaborare si cu diverse clinici de chirurgie cardiovasculara pediatrica din tara si strainatate, a participat la congrese nationale si internationale de profil si a efectuat stagii de perfectionare in cardiologie pediatrica in USA, Franta si Israel. Dr. Russu Georgiana isi desfasoara activitatea si in Spitalul Clinic de Urgenta “Sfanta Maria” in Iasi. Aparatura utilizata de clinica este de o performanta inalta, ceea ce inseamna ca diagnosticul stabilit este precis.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie pediatrica si o ecocardiografie este de 400 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile clinicii Aramis se declara a fi de-a dreptul multumiti de serviciile medicale. Copiii lor au beneficiat de un tratament eficient, personalul fiind experimentat, profesionist si implicat in meseria pe care o practica. Rezultatele investigatiilor sunt obtinute intr-un timp record, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie. Din pacate, au fost semnalate si nemultumiri in ceea ce priveste activitatea doamnei doctor Beatrice Morosan.

Concluzii

Vrei sa obtii o programare la o clinica de prestigiu de cardiologie pediatrica in Suceava? Atunci clinicile prezentate anterior iti pot fi de un real ajutor in efectuarea investigatiilor necesare pentru copilul tau. Cel mic trebuie sa beneficieze de ajutorul unui medic profesionist, cu experienta, indiferent de problemele cardiologice de care sufera, pentru a le putea tine sub control si pentru a obtine un tratament eficient.