Meniu

Cardiologie pediatrica Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care copilul tau se confrunta cu o oboseala iesita din comun in cadrul activitatilor fizice sau chiar cu dureri la nivelul toracelui, este necesar sa te adresezi unui medic specializat in cardiologie pediatrica. In Timisoara ai la dispozitie o multime de clinici si centre medicale in cadrul carora se efectueaza o astfel de investigatie, stabilindu-se un diagnostic precis pentru fiul sau fiica ta. Din pacate, afectiunile cardiace nu ii feresc nici pe copii, motiv pentru care nu trebuie sa neglijezi sub nicio forma o astfel de consultatie. 

Vestea buna este ca Timisoara este un oras dezvoltat din punct de vedere medical, ceea ce inseamna ca gazduieste o multime de institutii medicale care iti vor veni in ajutor indiferent de problema medicala pe care o experimentezi. Sanatatea copiilor este prioritatea fiecarui parinte, motiv pentru care gasirea unei clinici de incredere devine o misiune obligatorie. 

Cat costa o consultatie de cardiologie pediatrica in Timisoara?

Pretul aplicat pentru o consultatie de cardiologie pediatrica in Timisoara poate sa fie diferit de la o clinica la alta, in functie de experienta medicilor, dar si in functie de dotarile cabinetelor. Afla care sunt tarifele aplicate in orasul tau urmarind tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Rocordis
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii medicale calitative
 • Echipa cu experienta, profesionista si empatica
 • Investigatii de ultima generatie
 • Aparatura performanta
 • Investigatii dedicate si copiilor
Clinica Medici's
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Profesionalism, empatie si amabilitate
 • Cabinet modern
 • Dotari superioare
 • Tratament personalizat
 • Rezultate precise si rapide
Regina Maria
450 Ron
 • Pret Consultatie 450 Ron
 • Servicii medicale multiple
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Interactiunea cu unele cadre medicale a fost ireprosabila
 • Timp indelungat de asteptare
 • Nerespectarea programarilor
 • Sunt necesare imbunatatiri in ceea ce priveste comportamentul medical
Policlinica Boia
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Personal amabil, profesionist si empatic
 • Aparaturi performante si moderne
 • Diagnostic corect
 • Investigatii precise
 • Programarile nu au fost respectate de fiecare data
Medicover
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Experienta vasta si profesionalism
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Nerespectarea programarilor
 • Atitudinea necorespunzatoare a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in cardiologie pediatrica in Timisoara

In cazul in care copilul tau se confrunta cu un anumit disconfort in ceea ce priveste zona toracica, negresit trebuie sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in cardiologie pediatrica in Timisoara. Pentru a-ti simplifica munca, in cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu cele mai frecventate clinici din orasul tau, alaturi de o descriere relevanta pentru fiecare in parte. Citeste mai departe si afla care sunt si impresiile celorlalti pacienti:

1. Rocordis

Rocordis, supranumit si centrul inimii, este o institutie medicala ultramoderna, care gazduieste o multime de specialitati cardiovasculare, printre care se numara si cardiologia pediatrica in Timisoara. Pacientii au ocazia de a obtine un diagnostic corect si rapid, alaturi de solutii adecvate pe care sa le aplice pentru a-si tine sub control bolile cardiovasculare, indiferent cat de grave sunt. Colectivul medical este unul desavarsit, experimentat si profesionist, fiind capabil sa ofere un tratament personalizat pentru fiecare pacient in parte. De asemenea, aparatura utilizata pentru efectuarea investigatiilor necesare este moderna si performanta, surprinzand din timp o multime de boli. Medicii pot identifica: boala coronariana, valvulopatii, insuficienta cardiaca, deficiente de ritm cardiac atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Pretul pentru o consultatie la departamentul de cardiologie pediatrica incepe de la 200 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara a fi multumiti de prestatia colectivului medical. Acesta a dat dovada de profesionalism, deschidere fata de pacient, empatie, intelegere, punctualitate si seriozitate. De asemenea, aparatura utilizata pentru efectuarea investigatiilor este de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre Rocordis
Vezi Pareri

2. Clinica Medici’s

Clinica Medici’s cuprinde multe specialitati medicale, printre care se numara si cardiologia pediatrica in Timisoara. In componenta sa se afla o echipa dedicata activitatii pe care o desfasoara, atenta la nevoile pacientului si orientata catre solutii, indiferent de gravitatea problemelor de sanatate experimentate si indiferent de varsta. Astfel, copiii sunt bineveniti in clinica, unde vor fi investigati de un medic specializat in cardiologia pediatrica, pentru stabilirea unui diagnostic, dar si a unei forme de tratament. Dotarile cabinetului sunt moderne si performante, astfel incat pacientii sa poata obtine rezultate precise si rapide. Medicul care se ocupa de aceasta ramura medicala este chiar prof. univ. dr. Gabriela Doros.

Pretul pentru consultatia de cardiologie pediatrica este de 300 lei. 

Majoritatea pacientilor care au intrat in contact cu personalul medical si cu cel de la receptie a acestei clinici au fost multumiti de modul in care au fost tratati, dar si de modul de interactiune. Profesionalismul, amabilitatea, empatia, amenajarea prietenoasa a cabinetului si aparaturile performante sunt aspecte pentru care pacientii au spus ca recomanda si altor persoane serviciile medicale ale clinicii Medici’s.

3. Regina Maria

Regina Maria este o retea de sanatate care se extinde in toata tara si care curprinde, bineinteles, si specialisti in cardiologia pediatrica in Timisoara. Asist. Univ. Dr. Adrian Lacatusu este cel care se ocupa de efectuarea unei astfel de investigatii atat pentru adulti, cat si pentru copii, identificand din timp eventualele probleme de sanatate. Din pasiune pentru medicina, pacientii reusesc sa beneficieze de un diagnostic precis, dar si de un tratament potrivit pentru afectiunile cardiace de care sufera. Cabinetul in cadrul caruia isi desfasoara activitatea este modern, cu dotari superioare si cu echipamente medicale de ultima generatie. Printre procedurile pe care le efectueaza se numara si: consult cardiologie copii, ecografie cord copii, ecografie Doppler color, EKG cu interpretare, interpretare analize etc.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie pediatrica alaturi de o ecografie de cord este de 450 lei.

Parerile pacientilor care au apelat la Regina Maria sunt impartite. Multi dintre acestia considera ca ar trebui sa existe imbunatatiri in ceea ce priveste atitudinea medicilor si comportamentul lor fata de pacient. Aproape toti pacientii au fost deranjati de faptul ca au petrecut mult timp in sala de asteptare, cu toate ca aveau o programare facuta. Bineinteles, exista si pacienti multumiti de serviciile clinicii, care spun ca interactiunea cu medicii a fost ireprosabila si ca aparaturile utilizate sunt de o performanta inalta.

4. Policlinica Boia

Policlinica Boia este specializata in pediatrie, gazduind o multime de specialitati medicale, printre care se numara si cardiologia pediatrica in orasul Timisoara. Centrul are o vechime de peste 14 ani si se concentreaza pe diagnosticarea si tratarea copiilor de toate varstele, de la nou-nascuti pana la tineri de pana in 18 ani. Printre specialitatile pediatrice se numara si: neonatologie, chirurgie si ortopedie pediatrica, ORL, oftalmologie, dermatologie, medicina dentara, neuropsihiatrie infantila, diabet si nutritie, chirurgie maxilo-faciala, kinetoterapie. Pe langa acestea, se practica si cardiologie pediatrica, gastroenterologie, nefrologia pediatrica si neurologie pediatrica. Dotarile superioare ale cabinetului sunt de un real ajutor in obtinerea unui diagnostic precis, copiii beneficiind totodata si de un tratament pe masura. 

Pretul pentru cardiologia pediatrica porneste de la 250 lei. 

Multi dintre parintii care au luat in considerare serviciile medicale ale policlinicii Boia sunt multumiti, datorita faptului ca medicii sunt profesionisti, amabili, empatici, atenti la copii si la nevoile lor. Aparaturile utilizate sunt performante si moderne, medicii reusind astfel sa stabileasca un diagnostic corect. Din pacate, exista si pacienti care mentioneaza ca programarile nu au fost respectate in totalitate.

5. Medicover

Medicover este o companie privata care ofera servicii medicale si de diagnostic, avand o experienta internationala in investigatii si consultatii, cum ar fi si cardiologia pediatrica in Timisoara. Personalul medical este caracterizat ca avand o pasiune puternica pentru calitate, apreciind lucrul in echipa. Acesta a dat dovada de profesionalism, atentie la detalii, sprijin pentru pacienti si experienta vasta, fiind capabil sa ofere un plan eficient de tratament in urma stabilirii unui diagnostic corect. Aparaturile care fac parte din dotarile superioare ale cabinetului sunt de inalta performanta, reusind sa obtina rezultate precise. 

Pretul pentru o cardiologie pediatrica porneste de la 220 lei.

In ceea ce priveste parerea pacientilor, acestia sunt atat pro, cat si contra serviciilor medicale puse la dispozitie de Medicover. Cei care au fost multumiti au laudat promptitudinea, implicarea si grija medicilor fata de pacienti, remarcand si prezenta aparaturilor performante. Din pacate, au existat si pacienti nemultumiti de serviciile medicale, acuzand faptul ca programarile nu le-au fost respectate si ca personalul de la receptie nu a fost tocmai prietenos.

Concluzii

Daca esti parinte si vrei ca fiul sau fiica ta sa beneficieze de o consultatie de cardiologie pediatrica in Timisoara la o calitate superioara, poti lua in considerare institutiile medicale amintite anterior, in cadrul carora vei avea ocazia de a solicita ajutorul unui personal medical profesionist. Nu amana nici macar o clipa vizita la cabinetul medical, mai ales cand vine vorba de copilul tau, pentru ca o identificare timpurie a problemelor de sanatate poate veni la pachet cu un tratament eficient si nedureros.