Meniu

Cardiologie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cum gasesti cei mai buni medici cardiologi din Piatra Neamt? Fiind vorba despre sanatatea ta, dorinta de a te adresa unor medici cu experienta este fireasca. Optiunile de clinici si cabinete care ofera servicii de cardiologie sunt ofertante in acest oras, dar pentru a face o alegere buna trebuie sa cunosti mai multe detalii: ce pregatire au medicii, care este pretul consultatiei si cat de multumiti au fost alti pacienti. 

In acest articol, poti afla mai multe despre cele mai reputate cabinete de cardiologie din Piatra Neamt. Este important sa te adresezi medicului daca simti disconfort sau durere in piept, daca ai dificultati de respiratie sau experimentezi palpitatii. Majoritatea afectiunilor cardiace pot fi gestionate eficient printr-un tratament adecvat, asa ca nu este indicat sa amani vizita la cardiolog. 

Unde gasesti cei mai buni medici cardiologi din Piatra Neamt?

Cei care vor sa se adreseze celor mai buni medici cardiologi din Piatra Neamt si sa beneficieze de servicii de diagnostic si tratament calitative, se pot indrepta catre una dintre clinicile de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cardio Vartic
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Implicare
 • Explicatii clare si detaliate
Cardiomed Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Cadre medicale bine pregatite
 • Atentie la detalii
 • Explicatii amanuntite
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
Katimed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate si rabdare
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Uneori clinica se aglomereaza
 • Locurile de parcare sunt greu de gasit
Centrul Poparlan
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientilor
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
Clinica Sf. Andrei
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti si amabili
 • Curatenie
 • Dotari moderne
 • Consultatiile se desfasoara uneori foarte repede
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top medici cardiologi in Piatra Neamt

In Piatra Neamt profeseaza mai multi medici cardiologi cu experienta. Te poti adresa acestora pentru consultatia de rutina sau pentru un diagnostic precis. In timpul consultatiei, se efectueaza de regula si un EKG, cu ajutorul caruia medicul poate sa iti evalueze activitatea electrica a inimii. 

Folosind clasementului de mai jos, poti identifica mai usor un cabinet de cardiologie din Piatra Neamt potrivit nevoilor si cerintelor tale:

1. Cardio Vartic

Persoanele aflate in cautarea unor medici cardiologi buni in Piatra Neamt se pot orienta catre cabinetul medical Cardio Vartic. Se asigura consultatii de specialitate, diferite tipuri de investigatii si strategii corecte de tratament. La acest cabinet isi desfasoara activitatea dr. Liliana Vartic, medic specialist cardiolog, care pune accent pe excelenta actului medical. Pentru indeplinirea obiectivelor de calitate, medicul foloseste aparatura de ultima generatie, detinand certificari internationale in utilizarea acesteia. 

Consultatia costa 170 lei. 

Pacientii care au ales cabinetul Cardio Vartic se declara multumiti de calitatea serviciilor si de felul in care au decurs consultatiile. Acestia o recomanda pe dr. Vartic datorita profesionalismului si implicarii de care da dovada. Medicul ofera explicatii clare si detaliate, asigurand precizie in diagnostic.

Vezi parerile pacientilor despre Cardio Vartic
Vezi Pareri

2. Cardiomed Clinic

Si la Cardiomed Clinic din Piatra Neamt poti gasi medici cardiologi cu experienta, acolo desfasurandu-si activitatea o echipa formata din specialisti. In sfera cardiologiei, medicii de la aceasta clinica asigura servicii complete, fie ca pacientul are nevoie de investigatii complexe sau doar de recomandari pentru gestionarea ori prevenirea unei afectiuni cardiovasculare. Medicii folosesc aparatura moderna, care permite stabilirea exacta a unui diagnostic, fiind la curent cu ultimele tehnici medicale din specialitatea cardiologiei.  

Consultatia de cardiologie, in cadrul careia se face si ECG, costa 200 lei.

Dintre pacientii care si-au relatat experienta avuta la Cardiomed Clinic pe internet, se observa ca majoritatea sunt multumiti. Clinica este eleganta si renovata recent, fiind dotata cu aparatura de ultima generatie. Serviciile sunt de inalta calitate, iar atmosfera este placuta. Cadrele medicale sunt bine pregatite, ofera explicatii pe intelesul pacientului, sunt amabile, atente la detalii si trateaza cu respect fiecare pacient.  

3. Katimed

Medici cardiologi cu experienta vasta poti gasi si la Katimed, centru medical din Piatra Neamt. Pacientii care aleg aceasta clinica beneficiaza de servicii din mai multe departamente, intre care neurologia, ecografia, cardiologia si dermatologia. La Katimed se fac inclusiv analize medicale. Se asigura consultatii, tratamente si servicii de recuperare medicala pentru un spectru larg de afectiuni, fiind respectate standarde internationale de calitate. 

Consultatia de cardiologie costa 200 lei. 

Multe persoane spun ca au ramas placut impresionate dupa ce au trecut pragul centrului medical Katimed. Personalul este atent, amabil, rabdator si ofera servicii de inalta calitate. Clinica este frumos amenajata, curata si ofera o gama variata de consultatii. Cele mai multe pareri sunt pozitive, insa exista si persoane care au scos in evidenta cateva dezavantaje. Uneori, clinica este aglomerata si e dificil sa gasesti loc de parcare. 

4. Centrul Medical Poparlan

Centrul Medical Poparlan este una dintre optiunile principale daca locuiesti in Piatra Neamt si vrei sa te adresezi unor medici cardiologi cu experienta. Acesta a fost deschis in anul 1991, avand peste 3 decenii de activitate. Lista de servicii acopera 20 de specialitati medicale, iar fiecare departament este dotat cu aparatura de inalta precizie. Calitatea serviciilor este asigurata de o echipa medicala specializata, care ofera planuri terapeutice integrate de diagnostic si tratament. 

Referitor la pretul consultatiei, acesta este de 150 lei. 

Zeci de persoane recomanda Centrul Medical Poparlan, despre care spun ca este un centru medical de excelenta. Medicii sunt caracterizati de profesionalism, amabilitate si bun simt. Inclusiv comportamentul asistentelor este laudat de catre pacienti. Cu toate acestea, unii pacienti mentioneaza ca programarile nu se respecta.

5. Clinica Medicala Sf. Andrei

Pentru consultatii si tratamente din partea unor medici cardiologi reputati, te poti orienta catre serviciile Clinicii Medicale Sf. Andrei. Lista de servicii cuprinde consultatii de specialitate, tratamente, servicii de recuperare si inclusiv analize de laborator. Sunt acoperite peste 20 de ramuri medicale, iar la capitolul tehnologie se foloseste aparatura medicala de ultima generatie. 

Consultatia costa 170 lei. 

Majoritatea pacientilor considera serviciile acestei clinici ca fiind calitative, sustinand ca au intalnit medici buni si ca sunt multumiti. Medicii sunt bine pregatiti si amabili, iar clinica este curata si are dotari moderne. In ceea ce priveste dezavantajele, cativa pacienti spun ca o consultatie decurge uneori prea repede. 

Concluzii

Acestea sunt principalele centre medicale si clinici din Piatra Neamt unde poti gasi medici cardiologi foarte bine pregatiti, care iti vor stabili cu precizie diagnosticul si iti vor recomanda un tratament adecvat. Daca in familia ta exista un istoric de boli cardiovasculare, este indicat sa te adresezi unui medic cardiolog periodic, indiferent ca ai sau nu simptome.