Meniu

Cardiologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Desi apropierea de Bucuresti face posibila accesarea de catre argeseni a consultatiilor si investigatiilor pentru sanatatea inimii in clinici renumite ale Capitalei, serviciile de cardiologie din Pitesti satisfac multe dintre exigentele pacientilor in materie de calitate. La clinicile si cabinetele de top din oras dotate cu aparatura moderna, activeaza medici cardiologi apreciati pentru competentele si experienta lor.

Atunci cand vrei sa rezolvi o problema legata de organul vital, timpul nu iti permite sa cercetezi amanuntit piata medicala din oras pentru a identifica un cardiolog bun in Pitesti, de aceea articolul de fata iti poate servi drept ghid de recomandari in ceea ce priveste cei mai buni specialisti din oras in acest domeniu.

Ce optiuni ai pentru servicii bune de cardiologie in Pitesti?

In ceea ce priveste calitatea serviciilor de cardiologie din Pitesti si din oricare alt oras, ea este conditionata in primul rand de persoana medicului, de pregatirea si experienta sa, de aprecierea de care se bucura in randul pacientilor. A doua conditie deriva din prima, pentru ca orice cardiolog bun isi va achizitiona sau va lucra intr-un cabinet dotat cu aparatura corespunzatoare investigatiilor necesare pentru diagnosticarea afectiunilor cardiovasculare, asa cum se intampla la centrele medicale incluse in clasamentul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Restart
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica de nota 10
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Preturi decente
 • Parcare proprie
Natisan
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Grija si interes fata de problemele pacientilor
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
 • Personalul de la receptie este neimplicat
Centrul Medicii
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Preturi decente
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar trebui imbunatatit
Clinica Marinescu
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica de calitate
 • Medici profesionisti
 • Preturi ridicate
 • Medicul de la cardiologie nu este comunicativ
Muntenia Hospital
245 Ron
 • Pret Consultatie 245 Ron
 • Cel mai profesionist spital din Arges
 • Servicii de calitate
 • Act medical superior
 • Slaba gestionare a programarilor
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor cu servicii de cardiologie din Pitesti

O simpla recomandare nu este suficienta atunci cand este vorba despre sanatatea inimii tale si vrei intotdeauna sa cunosti mai multe detalii, asa cum este cazul acum, cand vrei sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie in alegerea unui cabinet de cardiologie din Pitesti, catre care sa te indrepti pentru afectiunile inimii.

Parcurge articolul pana la capat, afla ce presupune calitatea serviciilor fiecarei unitati medicale din top, care sunt preturile practicate, ce medici cardiologi activeaza aici si te vei putea hotari care este clinica de cardiologie din Pitesti care ti-ai putea satisface exigentele.

1. Clinica Restart

Clinica Restart din Pitesti reuneste cabinete medicale dotate cu aparatura moderna, din patru domenii ale medicinei: cardiologie, chirurgie generala, dermatologie si psihiatrie, in care argesenii pot conta pe experienta unei echipe de medici tineri si bine pregatiti. La cabinetul de cardiologie activeaza dr. Sanziana Azamfire, medic specialist cardiolog, avand competente in ecocardiografie si ecografie Doppler vasculara, si dr. Lavinia Elena Spiridon, medic specialist, competenta ecocardiografie. Pentru investigatii, medicii dispun de aparate performante cum ar fi: EKG BTL 08 LT PLUS, Holter EKG BTL 3 canale, Holter TA BTL si ecograf GE VIVID T8.

O consultatie cu EKG la unul dintre cei doi medici cardiologi din Pitesti de la aceasta clinica are pretul de 250 de lei. Pentru pachetul complete consultatie + EKG + ecocardiograma vei plati 400 de lei.

Pacientii care au lasat recenzii pe Google pentru acest centru medical spun ca este o clinica de nota 10, cu servicii de calitate, medici profesionisti, dotari moderne, preturi decente si parcare proprie, care faciliteaza accesul cu masina proprie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Restart
Vezi Pareri

2. Natisan

Clinica Natisan si-a inceput activitatea in Pitesti in anul 2000, functionand initial ca un cabinet de medicina de familie, iar in prezent punand la dispozitia pacientilor cabinete medicale pentru 18 specialitati in ambulatoriu, un centru de imagistica pentru ecografii, mamografii si RMN, spiralizare de zi in limita a 20 de paturi, pentru diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, cardiologie, medicina interna si neurologie, si un laborator de analize acreditat. Achizitiile de aparatura de ultima generatie au fost realizate printr-un proiect finantat cu fonduri europene.

La cabinetul de cardiologie se ofera pacientilor consultatii si investigatii in ambulatoriu, de catre dr. Gabriel Stanica, medic specialist, avand competenta in cardiologia interventionala, si dr. Ana-Maria Urluiescu, medic specialist cardiolog.

Consultatiile se pot accesa atat gratuit, prin Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Arges, cat si contra cost, la pretul de 250 de lei cu EKG inclus. Pachetul complet, care contine si ecografie cardiaca va scoate din buzunarul pacientului suma de 400 de lei.

Recenzii scrise pentru Centrul Medical Natisan inregistreaza grade diferite de satisfactie. In general, pacientii scriu despre servicii de calitate si medici profesionisti, care se apleaca asupra problemelor pacientilor cu grija si interes. Pe de alta parte, multi dintre pacienti sustin ca timpul de asteptare este mare din cauza programarii mai multor persoane la aceeasi ora. Sunt si comentarii din care reiese ca personalul de la receptie are un comportament dezinteresat.

3. Centrul Medical Medicii

Centrul Medical Medicii din Pitesti inseamna servicii medicale diversificate in mai multe domenii, o echipa de 24 de medici care ofera consultatii de cardiologie, dermatologie, medicina interna, obstretica-ginecologie, gastroenterologie, endocrinologie și altele, investigatii paraclinice, analize de laborator si medicina muncii. La cabinetul de cardiologie activeaza trei medici primari, care detin competente in ecocardiografie generala si ecografie vasculara, si doi medici specialisti cardiologi. Doi dintre acestia, dr. Catalin Usurelu si dr. Elvis Botu, au competente in cardiologia interventionala si efectueaza coronarografii in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Arges.

Pentru o consultatie la un medic cardiolog din Pitesti de la acest centru medical vei plati 200 de lei, in care se include si electrocardiograma. Pentru consultatie si investigatii complete, EKG si ecocardiograma, vei achita 350 de lei.  

O buna parte a pacientilor se declara multumiti de experienta avuta la Centrul Medical Medicii, potrivit recenziilor de pe Google. Sunt apreciate calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor si preturile decente. Pe de alta parte, pacientii sunt de parere ca ar trebui imbunatatit comportamentul arogant al personalului de la receptie si managementul programarilor, din cauza caruia orele programarilor sunt intarziate.

4. Clinica Marinescu

Clinica Marinescu este o unitate sanitara privata din Pitesti in care o familie de medici isi pune la dispozitie pregatirea profesionala si experienta in lucrul cu pacientii, in specialitatile dermatologie, medicina interna si cardiologie. Aici activeaza dr. Flavius Marinescu, medic primar dermatolog, si dr. Rocsana Marinescu, medic primar medicina interna si cardiologie, avand competente in ecografia generala, ecografia Doppler si ecografia cardiaca. Se pot efectua la cabinetul de cardiologie consultatii de specialitate, EKG de repaos, EKG de efort, Holter EKG, Holter TA, indice brat-glezna, oscilometrie, spirometrie si ecografie.

Tarifele practicate de acest dr cardiolog din Pitesti sunt afisate pe site-ul web al clinicii. Pachetul consultatie initiala plus EKG se poate accesa la pretul de 250 de lei, in timp ce setul complet de consultatie + EKG + ecografie cardiaca te va costa 450 de lei.

Putinele recenzii lasate de pacienti pentru aceasta clinica descriu experiente diferite. Potrivit unora dintre pacienti, serviciile sunt de calitate si medicii sunt profesionisti. Pe de alta parte, pacientii sustin ca preturile sunt ridicate si ca medicul de la cardiologie nu ofera suficiente explicatii.

5. Muntenia Hospital

Echipa medicala de la sectia de cardiologie a Spitalului Muntenia este alcatuita din trei medici cardiologi bine pregatiti, cu experienta: conf. dr. Adrian Tase, medic primar avand competenta in ecografie cardiaca, dr. Marius Mihaila, medic primar, competenta in ecografie cardiaca, si dr. Gabriel Nicusor Stanica, medic specialist cardiolog. Se pot realiza aici consultatii si investigatii complete de cardiologie atat in spital, cat si in ambulatoriu. Cabinetul de cardiologie este dotat cu ecograful performant Vivid T8 Pro R2. Muntenia Hospital Pitesti inseamna un spital dotat cu un bloc operator cu 2 sali de interventii chirurgicale, complet echipate, 2 sali pentru interventii chirurgicale minore, rezerve pentru pacienti in conditii hoteliere, aparatura chirurgicala moderna, centru de imagistica si laborator de analize acreditat.

Pe site-ul acestei unitati medicale private pot fi vizualizate tarifele pentru serviciile disponibile.

O consultatie cu EKG are pretul de 245 de lei, iar un pachet de consultatie cu EKG si ecocardiografie este tarifat cu 365 de lei.

Pacientii relateaza despre experiente diferite la Muntenia Hospital. Conform unora dintre recenziile de pe Google, este cel mai profesionist spital din Arges, cu servicii de calitate si un act medical superior altor unitati de acest tip. Pe de alta parte, multi pacienti acuza slaba gestionare a programarilor si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

Concluzii

Pacientii care sufera de afectiuni ale inimii pot accesa servicii de cardiologie in Pitesti la standarde inalte de calitate, la clinicile incluse in clasamentul de mai sus. In cadrul cabinetelor specializate de aici, vei intalni medici profesionisti, bine pregatiti si dedicati meseriei, care au competente in realizarea investigatiilor necesare unui diagnostic precis si stabilirii unui tratament adecvat. 

Serviciile de cardiologie din Pitesti includ consultatii si investigatii cu aparatura performanta, electrocardiograme, monitorizarea ritmului cardiac si a tensiunii arteriale, ecografie cardiaca, dar si alte proceduri cum ar fi indice brat-glezna, oscilometrie, spirometrie care ofera indici despre starea organului vital.