Meniu

Cardiologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Clinicile si cabinetele de cardiologie din Satu Mare sunt printre cele mai frecventate, avand in vedere numarul ridicat de pacienti cu afectiuni cardiovasculare din Romania si din intreaga lume.

Daca ai fost diagnosticat recent sau mai demult cu o afectiune a inimii sau daca prezinti simptome ale unei boli cardiovasculare (palpitatii, oboseala, dureri in piept, etc.), trebuie sa ajungi in fata unui medic cardiolog in Satu Mare, pentru o consultatie si pentru anumite investigatii. In acest articol, vei descoperi in ce clinici sa mergi pentru tot ce tine de cardiologie, care sunt medicii pe care ii vei intalni in acest locatii si ce tarife sunt percepute.

Care este pretul unei consultatii de cardiologie in Satu Mare?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente intrebari in legatura cu serviciile de cardiologie din Satu Mare. Raspunsul il poti afla din tabelul de mai jos, astfel incat sa-ti faci o idee despre cat te costa vizita la un dr. cardiolog in Satu Mare.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ham Janos
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica medicala noua si moderna
 • Mai multe specialitati medicale la un loc
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Personal amabil si profesionist
 • Buna comunicare medici-pacienti
Dr. Loredana Vinkler
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de diagnostic cardiologic
 • Medic cardiolog cu experienta
 • Se respecta programarile
 • Cabinet modern, amenajat cu gust
 • Lipsa locurilor de parcare
Clinica Mentalife
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Cardiologie, psihiatrie si alte specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Aparatura performanta
 • Cardiologie clinica si interventionista
 • Atmosfera placuta
 • Bun raport calitate-pret
Clinica Korall
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Numeroase cabinete medicale
 • Personal amabil
 • Farmacie la parterul clinicii
 • Rapiditate la recoltarea probelor biologie pentru analizele medicale
 • Nu se respecta orele de programare
Cezar Med
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Numeroase cabinete medicale
 • Medic specialist cardiolog ce efectueaza si ecografii cardiace
 • Nu se respecta programarile
 • Timpi mari de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor bune de cardiologie din Satu Mare

In continuare, am pregatit, pentru toate persoanele interesate de o consultatie de cardiologie in Satu Mare, un clasament al celor mai populare si bine cotate clinici din oras. Iata care sunt acestea si ce spun pacientii despre calitatea serviciilor! 

1. Centrul Ham Janos

Acest centru medical din Satu Mare are si cabinet de cardiologie. Centrul a fost dat in folosinta in 2021, la initiativa episcopului Diecezei Romano-Catolice Satu Mare – Schönberger Jenő, intr-o cladire cu o puternica incarcatura istorica, in care in 1826 episcopul Ham Janos a infiintat o institutie pentru a deservi necesitatile de ordin social ale comunitatii. La departamentul de cardiologie activeaza trei medici cardiologi din Satu Mare: dr. Anca Markovits, dr. Daniela Roman si dr. Carmen Simon. Cabinetul este dotat cu numeroase aparate moderne: ecocardiograf clasic si ecocardiograf Doppler arterial si venos, aparat pentru testare de efort, holter EKG, holter tensiune arteriala, defibrilator si EKG electrocardiograf cu 12 derivatii.

O consultatie de cardiologie costa 200 de lei.

Pacientii acestei clinici spun, in majoritate, ca au avut parte de o experienta placuta si ca personalul este profesionist, amabil si inspira incredere. Conditiile din clinica sunt asociate cu cele din unitati medicale din Occident, iar un alt punct pe lista de aprecieri este si atmosfera placuta. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Ham Janos
Vezi Pareri

2. Dr. Loredana Vinkler

Cabinetul medicului Loredana Vinkler este o alta optiune buna in Satu Mare pentru o consultatie sau pentru investigatii de cardiologie. Doctorul activeaza si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Satu Mare. Dr. Vinkler este medic primar cardiolog si ofera consultatii si controale de cardiologie, dar efectueaza si investigatii pentru depistarea si tratarea bolilor cardiovasculare.

Pretul unei consultatii de cardiologie este de 150 de lei.

Pe internet, se spun cuvinte de apreciere la adresa acestui medic. Oamenii sustin ca au fost intampinati cu profesionalism si amabilitate si ca medicul comunica deschis tot ceea ce pacientii trebuie sa cunoasca in legatura cu o eventuala suferinta cardiologica. In privinta cabinetului, oamenii spun ca acesta este amenajat cu gust, dar ca, din pacate, dispune de locuri de parcare insuficiente.

3. Clinica Mentalife

Desi clinica Mentalife se axeaza in principal pe servicii medicale dedicate sanatatii mintii, exista si un cabinet de cardiologie in incinta sa. In acest cabinet se ofera consultatii si se efectueaza numeroase servicii de specialitate: electrocardiograma, teste de efort, ecografie de cord, holtere. Trei medici cardiologi isi desfasoara activitatea aici, iar printre ei se afla dr.  Alexandru Paziuc, medic specialist in cardiologie cu competente in ecografie si in cardiologia interventionista. 

Consultatia de cardiologie costa aici 180 de lei.

Pacientii acestei clinici au remarcat mai multe aspecte pozitive: profesionalismul medicilor, modul cum acestia isi trateaza pacientii, atmosfera placuta si un raport calitate-pret avantajos. Unele persoane spun chiar ca aceasta ar fi cea mai buna clinica din oras, unde oamenii sunt tratati cu empatie si cu respect.

4. Clinica Korall

La Korall in Satu Mare exista si un cabinet de cardiologie, unde poate fi gasit dr. Aneta Vida, medic primar cardiolog care se afla in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Pe langa aceasta specialitate, la Korall mai pot fi tratati pacienti cu afectiuni din diverse domenii medicale: endocrinologie, alergologie, diabet zaharat, boli de nutritie si boli metabolice, chirurgie generala, medicina de familie, oncologie etc. In plus, clinica este recunoscuta in Satu Mare si pentru laboratorul de analize medicale.

Tariful unei consultatii de cardiologie este de 200 de lei.

Printre lucrurile pe care oamenii le apreciaza cel mai mult la aceasta clinica se afla urmatoarele: multitudinea de cabinete medicale, faptul ca exista si o farmacie la parterul clinicii, medicii buni si cu experienta, personal amabil la receptie, buna organizare la recoltarea probelor pentru analizele medicale. Sunt insa si cateva nemultumiri ale pacientilor, printre care faptul ca nu se respecta orele de programare.

5. Cezar Med

Cezar Med este o alta clinica din Satu Mare in a carui oferta de servicii se regaseste cardiologia. Alte specializari care functioneaza sub acelasi acoperis sunt: gastroenterologie, urologie, ortopedie, ginecologie, pediatrie, hematologie, stomatologie, reabilitare medicala. In cabinetul de cardiologie isi desfasoara activitatea dr. Mihaela Robescu, medic specialist cardiolog, ce ofera consultatii si efectueaza: EKG, ecografie cardiaca, holter EKG, masurarea tensiunii arteriale, interpretare analize etc.

Un consult cardiologic cu EKG inclus costa 100 de lei, conform listei de preturi de pe site-ul clinicii.

Amabilitatea, profesionalismul si priceperea medicilor de aici sunt lucruri pe care oamenii le apreciaza mult in aceasta locatie. Despre dr. Robescu oamenii spun ca este un medic tanar, empatic si foarte bine pregatit in domeniul cardiologiei. Cu toate acestea, sunt si aspecte mai putin placute ce au fost semnalate la Cezar Med: timpi mari de asteptare, nerespectarea programarilor si personal nepregatit la receptie.  

Concluziile noastre

Poti trata orice problema cardiovasculara intr-un cabinet de cardiologie din Satu Mare. In acest oras sunt numeroase clinici in care sunt servicii specifice acestui domeniu medical: consultatii, controale, EKG, ecografie cardiaca, holter EKG sau holter TA. Citeste cu atentie informatiile din dreptul fiecarei clinici si ia o decizie care sa te avantajeze din toate punctele de vedere, inclusiv al celui referitor la calitate-pret!