Meniu

Cardiologie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu un disconfort in jurul cutiei toracice si vrei sa faci investigatii cardiologice in Slatina? Cu toate ca nu este un oras care sa fie dezvoltat din punct de vedere medical, Slatina gazduieste o multime de clinici dedicate departamentului de cardiologie, in care vei putea sa iti efectuezi toate investigatiile necesare, beneficiind, totodata, si de tratamentul potrivit.

Daca esti in cautarea unui medic cardiolog din Slatina, care sa aiba o reputatie buna si care sa isi trateze pacientii cu atentie, citeste mai departe si descopera cabinete medicale cu un rating ridicat. 

Cat costa o consultatie de cardiologie in Slatina?

Cand vine vorba de stabilirea pretului pentru o consultatie de cardiologie in Slatina, cel mai determinant factor care il influenteaza consta in experienta medicului si de nivelul sau de pregatire in ceea ce priveste identificarea diagnosticului si a tratamentului. Un alt factor care poate influenta pretul este si renumele clinicii; cu cat este mai bine cotata, cu atat pretul unei investigatii ar putea fi mai mare. Descopera care sunt preturile unui medic cardiolog din Slatina, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. George Boeru
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Profesionalism, amabilitate si experienta vasta
 • Diagnostic corect
 • Investigatii multiple
 • Medic primar in cardiologie
 • Aparaturile nu sunt moderne
StomaCardio
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic primar in cardiologie
 • Prestatie medicala ireprosabila
 • Rating ridicat
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera primitoare
 • Nu au fost inregistrate multe recenzii
Lisimed
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Medici amabili, cu experienta si profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Probleme de comunicare
 • Decalari de programari
Policlinica Promed
120 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 120 Ron
 • Rating ridicat
 • Prestatia ireprosabila a medicilor
 • Buna organizare
 • Diagnostic precis
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Dana Gyn Med
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Medic specialist in cardiologie
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Profesionalism si amabilitate
 • Diagnostic precis
 • Nu au fost inregistrate multe recenzii pentru departamentul de cardiologie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care cuprind departamentul de cardiologie in Slatina

Patologiile inimii pot fi fie dobandite din cauza unui stil neadecvat de viata, dar si din cauze genetice, in ambele cazuri fiind necesar ajutorul unui medic specializat in cardiologie. In Slatina, din fericire, exista o multime de institutii medicale private care pot fi luate in considerare datorita serviciilor calitative, prestatiei ireprosabile si aparaturilor performante. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare clinica in parte:

1. Dr. George Boeru

Dr. George Boeru este medic primar in cardiologie in Slatina si are o experienta vasta in tratarea diverselor afectiuni ale inimii, indiferent de stadiul in care se afla. Acesta este doctor in stiinte medicale si are competenta in ecocardiografie. Cabinetul sau individual este dotat cu toate aparaturile necesare, astfel incat diagnosticul stabilit sa fie cel corect pentru fiecare pacient in parte. Consultatia cardiologica este decontata de catre CAS Olt pentru persoanele asigurate si include urmatoarele demersuri: anamneza, masurarea tensiunii arteriale, examen clinic si diverse explorari paraclinice. In cadrul sau nu sunt incluse electrocardiograma si ecocardiografia. Printre investigatiile care pot fi efectuate la acest cabinet de cardiologie in Slatina se numara si: EKG si interpretare, ecografie la cord 2D, color si Doppler, oscilometrie, holter TA, holter EKG si consiliere cardiologica.

Pretul pentru o examinare cardiologica la pacientii asigurati este de 250 lei.

Clinica este puternic apreciata datorita investigatilor precise realizate de dr. George Boeru, de
care pacientii s-au declarat multumiti. Medicul aplica o multime de investigatii, astfel incat sa
identifice cauza afectiunii de care pacientul sufera. Profesionalismul, amabilitatea si experienta
vasta in domeniu sunt printre cele mai apreciate calitati. Cu toate acestea, exista si pacienti care
considera ca aparaturile nu sunt tocmai performante si capabile sa identifice eventuale probleme
de sanatate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. George Boeru
Vezi Pareri

2. StomaCardio

Daca esti in cautarea unui medic primar in cardiologie in Slatina, iti poti indrepta atentia catre StomaCardio, un cabinet de stomatologie si cardiologie. Experienta vasta si profesionalismul de care medicul cardiolog da dovada in fiecare interactiune cu pacientii sunt apreciate de acestia. Avand o buna pregatire in departamentul medical dedicat sanatatii inimii, dr. Dorobantu Marian are capacitatea de a stabili un diagnostic corect, dupa efectuarea tuturor investigatiilor necesare. Pacientii care se confrunta cu simptome neconcludente vor beneficia de si mai multe investigatii, pana cand medicul reuseste sa identifice cauza principala. De asemenea, tot acest medic are competenta necesara de a stabili un plan eficient de tratament, care sa asigure o vindecare rapida. In cazul unei boli care nu poate sa fie vindecata, se recomanda medicamente care il ajuta pe pacient sa o tina sub control. Printre investigatiile cardiologice care pot fi realizate se numara si: consultatie, ecografie cardiaca, EKG, monitorizare holter TA, monitorizare holter EKG.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie este de 150 lei.

Prestatia medicului primar Marian Dorobantu este ireprosabila, fiind un doctor amabil, atent la
necesitatile pacientului si orientat intotdeauna catre cele mai bune solutii. Aparatura este
moderna, iar atmosfera din cabinet este primitoare.

3. Lisimed

Lisimed este un cabinet medical multidisciplinar din Slatina si se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa beneficieze de o consultatie de cardiologie efectuata de un medic cu experienta. Din cadrul echipei de medici cardiologi fac parte: dr. Cojocaru Catalina, dr. Berceanu Mihaela, dr. Iliescu Madalina Mihaela si dr. Serban Ion, un colectiv medical cu o buna pregatire in tratarea pacientilor de boli severe ale inimii si in depistarea acestora. Din fericire, clinica dispune de o aparatura medicala profesionala, de ultima generatie, care reuseste sa identifice chiar si cele mai insesizabile tulburari ale pacientului. In dotara cabinetului de cardiologie intra urmatoarele aparate: EKG, holter TA, holter EKG, tensiometru, pulsoxiometru, oscilometru si ecograf, cu ajutorul carora se pot realiza urmatoarele investigatii: electrocardiograma, pulsoximetrie, monitorizare tensiunii arteriale, monitorizare EKG, ecografie cardiaca. 

Pretul pentru o consultatie cardiologica porneste de la 100 lei.

Multe dintre recenziile postate sunt pozitive, datorita faptului ca pacientii au beneficiat de o
prestatie medicala de calitate. Echipa de asistente si medici este atenta la nevoile tuturor
persoanelor care prezinta diverse afectiuni, tratandu-le cu amabilitate si respect. Diagnosticul
este identificat corect cu ajutorul aparaturii de ultima generatie, iar tratamentul este personalizat
in functie de nevoile pacientului. Cu toate acestea, au fost semnalate probleme de comunicare si
decalari de programari.

4. Policlinica Promed

Policlinica Promed cuprinde si departamentul de cardiologie, fiind potrivita pentru pacientii din Slatina care isi doresc sa beneficieze de ajutorul unui medic specialist. Policlinica este privata, insa are si contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca unele servicii medicale sunt decontate pentru pacientii asigurati. Principala misiune a Promed este ca pacientii sa beneficieze de servicii de calitate si de un act medical ireprosabil, astfel incat sa se vindece de problemele de sanatate, indiferent cat de severe ar fi. Echipa medicala este formata din medici cu experienta, printre care se numara si: dr. Mihailovici Aurelia Maria, dr. Mihailovici Alexandru Radu, dr. Faget Alexandra Felicia si dr. Iovanescu Mihail. Aparatura este de ultima generatie, reusind sa ofere un diagnostic corect, dar si sa monitorizeze starea de sanatate a pacientului.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie incepe de la 120 lei.

Clinica beneficiaza de peste 100 de recenzii, iar rating-ul obtinut este ridicat, ceea ce inseamna
ca multi dintre acestia se declara a fi multumitit de prestatia medicilor de la departamentul de
cardiologie. Organizarea este buna, echipa medicala este profesionista, experimentata, atenta la
nevoile pacientului, oferind un diagnostic precis si un tratament pe masura. Aparaturile utilizate
sunt de ultima generatie, iar dotarile clinicii sunt moderne. Din pacate, exista anumite
nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

5. Dana Gyn Med

Dana Gyn Med este un centru medical multidisciplinar, care este specializat si in cardiologie in Slatina. Colectivul este format din asistente si medici profesionisti, care isi desfasoara activitatea intr-o multime de domenii medicale si care raspunde prompt tuturor necesitatilor pacientilor. Inalta pregatire profesionala si responsabilitatea cu care isi trateaza pacientii ii ajuta pe medici sa fie pusi intr-o lumina pozitiva. De asemenea, aparaturile de specialitate, care sunt moderne si performante, sunt de un real ajutor in stabilirea corecta diagnosticului, dar si in efectuarea unor investigatii precise. Printre serviciile pe care Dana Gyn Med le pune la dispozitia celor interesati se numara si: consultatie de specialitate, electrocardiograma, holter de tensiune arteriala, holter EKG si ecografie cardiaca. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate incepe de la 150 lei.

Clinica este apreciata pentru prestatia medicului specialist Madalina Maria Iliescu, datorita
profesionalismului si amabilitatii de care da dovada in fiecare interactiune cu pacientul. In plus,
aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, generand un diagnostic precis.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui medic specializat in cardiologie in Slatina, in articolul de mai sus ai ocazia sa gasesti cinci cabinete de renume si cu prestanta din orasul tau. Stim ca iti este dificil sa te hotarasti la o singura varianta, motiv pentru care ti-am selectat cinci institutii medicale private in care sa ai incredere. Ai grija de sanatatea inimii tale si solicita in mod constant ajutorul medicului specialist, pentru a te asigura ca beneficiezi de un ajutor de calitate.