Meniu

Cardiologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de probleme cu inima si vrei sa soliciti ajutorul unui medic specializat in cardiologie in Targoviste? Nu este de mirare ca cei mai multi pacienti aleg sa mearga la diverse institutii medicale din capitala, cu speranta ca vor primi un tratament mai bun si ca medicii sunt mai competenti, insa, din fericire, Targoviste este un oras care gazduieste multe clinici si cabinete medicale de luat in considerare.

Afla ca ai toate sansele sa gasesti o clinica de cardiologie in Targoviste in cadrul careia sa isi desfasoare activitatea o echipa medicala experimentata. In cele ce urmeaza ti-am pregatit cinci variante de cabinete medicale pe care te poti baza, datorita aparaturilor performante pe care le au in dotare, dar si datorita personalului medical de renume. 

Care este pretul pentru o consultatie de cardiologie in Targoviste?

Consultatiile de cardiologie in Targoviste nu sunt costisitoare, ci, din contra, au preturi accesibile, astfel incat pacientii sa se simta incurajati sa apeleze la ajutorul unui medic specialist pentru identificarea problemei de sanatate cu care se confrunta, dar si pentru tratarea sa. De asemenea, exista si clinici private care se afla in parteneriate cu agentii de asigurari de sanatate, pacientii beneficiind astfel de servicii decontate. Cu toate acestea, fondurile sunt limitate si, daca nu mai prinzi loc, iata care sunt tarifele standard aplicate in orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medcare Center
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipa medicala cu experienta vasta si profesionista
 • Aparaturi noi si performante
 • Atmosfera prietenoasa
 • Medic specialist in cardiologie
 • Personalul de la receptie
 • Prestatia medicului ginecolog
Centrul Mediplus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Colectiv medical experimentat si profesionist
 • Aparaturi si echipamente la standarde europene
 • Investigatii multiple si precise
 • Atmosfera placuta
 • Amanarea programarilor
Clinica Hymarco
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Aparaturi performante si noi
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Investigatii multiple
 • Lipsa de organizare
 • Decalarea programarilor
Clinica Promed
295 Ron
 • Pret Consultatie 295 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medici implicati si profesionisti
 • Preturi ridicate
 • Decalarea programarilor
 • Comunicare deficitara
Clinica Valleriana
130 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 130 Ron
 • Aparaturi performante
 • Atitudinea optimista a colectivului medical
 • Lipsa de organizare
 • Plata se face doar numerar
 • Preturi ridicate
 • Programari decalate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in cardiologie in Targoviste

Daca nu stii catre care clinica specializata in cardiologie sa iti indrepti atentia in Targoviste, citeste mai departe si descopera selectia pregatita de noi, alaturi de descrierile aferente. Iata ce impact au avut si asupra celorlalti pacienti care le-au luat in considerare:

1. Medcare Family Center

Medcare Family Center este un centru medical multidisciplinar, care cuprinde departamentul de cardiologie in Targoviste si care este orientat catre nevoile pacientului. Institutia medicala privata a fost fondata din dorinta de a le oferi tuturor persoanelor care sufera de anumite afectiuni cardiace un mediu placut in care sa se trateze sau in care sa isi monitorizeze boala. Echipa de asistente si medici este empatica, experimentata, profesionista, isi respecta pacientii si le ofera cele mai eficiente planuri de tratament pentru a se vindeca sau pentru a-si tine sub control boala. In plus, clinica dispune si de o aparatura profesionala, de ultima generatie, ceea ce inseamna ca rezultatele investigatiilor sunt precise. Printre investigatiile si serviciile acestui cabinet de cardiologie in Targoviste se numara si: consultatie, ecocardiografie, EKG, holter EKG, test de efort, plan de recuperare, referat medical.

Pretul pentru o consultatie este 150 de lei iar, pretul unui control este 100 lei.

Multi dintre pacientii care au optat pentru serviciile clinicii Medcare Family Center au fost incantati de prestatia echipei medicale, pe care au caracterizat-o ca fiind atenta la detalii, implicata si profesionista. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, iar atmosfera din cabinet este prietenoasa. Din pacate, au fost sesizate nemultumiri cu privire la personalul de la receptie, dar si la investigatiile sau procedurile medicale realizate de medicul ginecolog. 

Vezi parerile pacientilor despre Medcare Family Center
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Mediplus

Mediplus este un centru medical multidisciplinar, in care exista si departamentul de cardiologie. In Targoviste, acesta este unul dintre cele mai cautate centre medicale, datorita faptului ca pacientii beneficiaza de ingrijiri medicale ireprosabile. Din dorinta de a avea grija de sanatatea fiecarei persoane care trece pragul unitatii medicale Mediplus, atat asistentele, cat si medicii desfasoara un act medical exemplar. Pentru stabilirea unui diagnostic precis, se efectueaza o multime de investigatii, pentru depistarea rapida si concreta a afectiunii. Printre acestea se identifica si: consultatie, ecocardiografie, EKG, test de efort, holter EKG, holter TA, IGB, plan de recuperare, interpretare analize. In plus, clinica dispune de o aparatura performanta si moderna, capabila sa identifice chiar si cele mai insesizabile anormalitati.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie este de 200 lei, in timp ce un control de rutina este doar 100 lei.

Numeroasele recenzii pozitive sunt cele care dovedesc ca activitatea medicilor din cadrul clinicii este ireprosabila. Atat asistentele, cat si doctorii raspund prompt nevoilor pacientului, sunt profesionisti si au o experienta vasta, formata in ani de practica, stagii si studii de specialitate. Nici echipamentele si aparaturile utilizate nu sunt mai prejos, acestea fiind la standarde europene. Cu toate acestea, unii dintre pacienti se simt deranjati de faptul ca programarea le-a fost anulata, din cauza faptului ca medicul nu a putut fi prezent. 

3. Clinica Hymarco

Clinica Hymarco a fost infiintata in anul 2012 si inca de atunci reprezinta o alternativa de nerefuzat pentru dambovitenii care vor sa beneficieze de servicii medicale cardiologice in Targoviste. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea si specialisti din Bucuresti, care au metode eficiente de abordare a pacientilor. Cei care sunt in cautarea celui mai bun medic cardiolog din Targoviste cu siguranta il vor gasi la clinica Hymarco, alaturi de specialisti din toate domeniile medicale. In dotarea institutiei medicale se afla si aparatul Siemens Acusson S 1000, cu ajutorul caruia se pot efectua investigatiile ecografice pentru mai multe domenii, cum ar fi: cardiologie, gastroenterologie, eco Doppler, ginecologie, ecografie transfrontala cervicala, urologie, ecografii neurologice etc. Atat asistentele, cat si medicii sunt recunoscuti pentru buna lor pregatire, dar si pentru metodele eficiente de abordare a pacientilor, indiferent de problemele de sanatate cu care se confrunta.

Pretul pentru o consultatie cardiologica incepe de la 150 lei.

Parerile in legatura cu aceasta unitate medicala sunt impartite. Unii pacienti lauda activitatea echipei, considerand-o a fi profesionista, experimentata si bine pregatita, remarcandu-se si aparaturile performante utilizate. Din pacate, exista si multi pacienti care amintesc de lipsa de organizare si de amanarea programarilor.

4. Clinica Promed System

Promed System este o clinica localizata in Targoviste, care apartine Retelei Medicale Wellborn in unde se pot efectua investigatii cardiologice la standarde superioare. Cu o activitate de peste 20 de ani, clinica Promed System este dedicata tuturor pacientilor care vor sa beneficieze de servicii de calitate si care vor sa obtina un diagnostic precis. Colectivul medical este recunoscut pentru buna sa pregatire in stagii de practica si in diverse spitale de prestigiu, avand capacitatea de a identifica sursa problemei chiar si in urma unui control de rutina, cu ajutorul unei aparaturi performante si de ultima generatie. Acesta este unul dintre cele mai frecventate cabinete de cardiologie din Targoviste, datorita actului medical ireprosabil.

Tariful aplicat pentru o consultatie de cardiologie este de 295 lei, la care se adauga si efectuarea unui EKG.

Pacientii au relatat atat experiente pozitive, cat si experiente neplacute pentru clinica. Unii dintre acestia spun ca au fost tratati cu amabilitate, atentie si profesionalism, ca aparaturile sunt de ultima generatie, iar ca diagnosticul obtinut a fost precis. Din pacate, exista si pacienti care semnaleaza preturile ridicate ale investigatiilor, decalarea programarilor si comunicarea deficitara.

5. Clinica Valleriana

Valleriana este un centru medical multidisciplinar, unde ai ocazia de a profita de investigatii cardiologice in Targoviste la o calitate superioara. Pentru stabilirea unui diagnostic corect, medicii efectueaza o serie generoasa de examinari, printre care se numara si: analize de laborator specifice, EKG, test de efort, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale, oscilometrie si explorari paraclinice ca radiografia cardio-pulmonara, ecografia Doppler vascular, ecografia cardiaca transtoracica si transesofagiana. Prin intermediul acestor investigatii, pacientul va afla si care este stadiul bolii. Din fericire, medicul se poate ghida in functie de informatiile obtinute, astfel incat sa ofere un tratament adecvat. Clinica dispune si de o aparatura precisa, care este capabila sa identifice boli chiar si cand se afla in stadiul incipient.

Pretul pentru o consultatie cardiologica porneste de la 130 lei.

Din pacate, multi dintre pacientii care au apelat la serviciile medicale ale clinicii Valleriana nu au fost multumiti, evidentiind anumite defecte ca: lipsa de organizare, plata se poate face doar numerar, preturile sunt ridicate, iar programarile nu sunt respectate intotdeauna. Privind partea buna, exista si pacienti care se declara a fi multumiti de atitudinea colectivului medical si de aparaturile performante utilizate.

Concluzii

Vrei sa vizitezi cabinetul unui medic de cardiologie din Targoviste? Optiunile prezentate anterior in articol sunt adecvate pentru a beneficia de serviciile unui doctor cardiolog cu experienta. Clinicile sunt dotate cu echipamente profesionale si cu aparaturi de ultima generatie, astfel incat medicul sa poata stabili un diagnostic precis si un tratament eficient. Nu amana vizitele la cabinetul de cardiologie, mai ales daca esti predispus la patologii ale inimii.