Meniu

Cardiologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Istoricul familial de boli cardiovasculare si semnele unei eventuale boli de inima sunt principalele motive pentru care pacientii se prezinta la consultatii de cardiologie in Targu Mures. Efectuata periodic, consultatia te poate ajuta sa previi sau sa tratezi la timp afectiunile cardiace, foarte frecvente in randul populatiei. 

In linii mari, consultatia intr-un cabinet de cardiologie din Targu Mures consta in efectuarea unei examinari clinice si a mai multor investigatii, intre care si electrocardiograma. Ulterior, medicul va pune diagnosticul si va stabili un plan de tratament raportat la nevoile pacientului. 

Cardiologie in Targu Mures: care este tariful unei consultatii?

Persoanele care vor sa se programeze la cardiologie intr-un cabinet din Targu Mures pot alege dintre mai multe optiuni, tarifele fiind similare. In tabelul de mai jos au fost cuprinse numele celor mai reputate clinici si centre medicale unde se ofera servicii de cardiologie, precum si pretul unei consultatii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Podoleanu
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret Consultatie 500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Implicare
 • Medici cu experienta
 • Investigatii moderne
Anima Cord
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Empatie si rabdare
 • Buna comunicare medic-pacient
Omniprax
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Amabilitate si profesionalism
 • Explicatii amanuntite
 • Clinica ingrijita
 • Personalul de la receptie este dornic sa ajute pacientii
Topmed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate inalta
 • Profesionalism si implicare
 • Personal bine pregatit
 • Grija fata de pacient
 • Curatenie
 • Organizarea programarilor este defectuoasa
Carit San Medical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Atentie la nevoile pacientilor
 • Aparatura moderna
 • Ora programarii nu se respecta intotdeauna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de cardiologie in Targu Mures

Pentru consultatia de cardiologie, majoritatea pacientilor din Targu Mures prefera sa se indrepte catre clinicile reputate, unde profeseaza medici cu experienta vasta in domeniu si unde pot beneficia de tratamente eficiente. 

Pentru diagnosticul unei boli cardiace sau pentru gestionarea si monitorizarea acesteia, te poti programa la un medic cardiolog in Targu Mures, care iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru imbunatatirea calitatii vietii in cazul existentei unei boli cardiace. Iata care sunt cele mai bune clinici: 

1. Dr. Cristian Podoleanu

Dr. Podoleanu Cristian este unul dintre cei mai apreciati medici din Targu Mures la capitolul cardiologie. Medic primar in specialitatile cardiologie si medicina interna, acesta are o experienta vasta in domeniu si are un portofoliu din care fac parte peste 100 de publicatii de specialitate. Este doctor in stiinte medicale si membru in cadrul mai multor societati de profil, intre care si Societatea Europeana de Cardiologie. Alaturi de dr. Podoleanu, la acet cabinet activeaza o echipa de medici specialisti in cardiologie, chirurgie vasculara si medicina interna. 

Consultatia cardiologica la dr. Podoleanu are tariful de 500 lei. 

Cativa dintre pacientii care au ales acest cabinet au oferit si recenzii in mediul online, unde calificativele sunt maxime. Acest lucru denota ca pacientii au fost multumiti de calitatea serviciilor, de felul in care au decurs investigatiile si de tratamentele primite. Medicii sunt apreciati pentru implicare si profesionalism, pentru experienta si pentru faptul ca utilizeaza metode moderne de investigatie. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristian Podoleanu
Vezi Pareri

2. Anima Cord

Cabinetul medical Anima Cord este una dintre cele mai bune optiuni daca locuiesti in Targu Mures si ai nevoie de servicii de cardiologie. Se asigura o gama variata de investigatii de specialitate, oferite de o echipa formata din specialisti. Acestia pun accent pe calitatea inalta a actului medical, folosind echipamente de ultima ora. Siguranta pacientilor si starea acestora de sanatate se afla pe primul loc, colectivul avand misiunea de a stabili cu precizie diagnosticul si de a oferi un tratament adecvat.

Consultatia de cardiologie costa 200 lei la aceasta clinica de cardiologie din Targu Mures. 

Pacientii se declara foarte multumiti de calitatea serviciilor si recomanda cu incredere cabinetul Anima Cord. Acestia spun ca s-au simtit bineveniti la clinica si ca au beneficiat de foarte multe informatii utile. Medicii sunt caracterizati de profesionalism, empatie si rabdare. De asemenea, sunt apreciati pentru felul in care comunica cu pacientii. 

3. Omniprax

Pentru servicii de cardiologie, pacientii din Targu Mures pot face o programare la centrul medical Omniprax. Aceasta unitate medicala se deosebeste printr-o abordare centrata pe nevoile pacientului, integrand o perspectiva multidisciplinara. Sunt oferite consultatii si tratamente din mai multe specialitati medicale, de catre un colectiv de profesionisti care au obiectivul de a oferi ingrijiri medicale, preventive si curative pacientilor de toate varstele. 

Pentru o consultatie, pacientii vor plati 250 lei.

Centrul medical este foarte apreciat de pacientii din Targu Mures, fapt demonstrat de numeroasele recenzii pozitive oferite in mediul online. Personalul este laudat pentru amabilitate, profesionalism si pentru disponibilitatea de a raspunde la toate intrebarile pacientilor. Clinica este ingrijita, iar personalul de la receptie este prietenos si dornic sa ajute pacientii. 

4. Topmed

Din clasamentul celor mai bune variante ale pacientilor din Targu Mures care trebuie sa mearga la cardiologie face parte si Topmed, centru medical unde se ofera servicii din mai multe discipline medicale. Topmed dispune de un colectiv format din personal supracalificat, intre care medici primari, cadre universitare si doctori in medicina. Performanta actului medical este sustinuta inclusiv de folosirea aparaturii de ultima generatie. 

La acest centru medical, tariful aferent unei consultatii de cardiologie este de 200 lei.

Sute de persoane care au trecut pragul acestei unitati medicale si-au relatat experienta pe internet. Cei mai multi pacienti se declara multumiti si isi exprima recunostinta fata de medici, despre care spun ca dau dovada de profesionalism, implicare si grija fata de pacient. Intregul pesonal este bine pregatit, iar clinia este curata si ingrijita. Desi cele mai multe persoane sustin ca serviciile medicale sunt de top, exista si persoane care mentioneaza ca exista anumite probleme la capitolul programarilor. 

5. Carit San Medical

Cu aproape trei decenii de experienta pe piata serviciilor medicale, Carit San Medical este o policlinica din Targu Mures unde se ofera inclusiv consultatii si tratamente din sfera cardiologiei. Pacientii se pot indrepta catre aceasta policlinica pentru gestionarea unei game largi de afectiuni, aici lucrand o echipa formata din medici renumiti in tara si in strainatate. Fiecare departament dispune de aparatura moderna, astfel incat specialistii sa ofere solutii eficiente de prevenire sau tratare a problemelor de sanatate depistate prin metode complexe de diagnostic.  

Consultatia de cardiologie are pretul de 250 lei.

Seriozitatea si profesionalismul sunt calitatile principale ale medicilor care profeseaza la aceasta policlinica. Acestia sunt bine pregatiti si atenti la nevoile pacientilor. Clinica este curata si dotata cu aparatura moderna. Cu toate ca majoritatea pacientilor se declara multumiti, exista si persoane care au avut o experienta nu tocmai placuta, motivul fiind ca ora programarii nu se respecta. 

Concluzii

Chiar daca nu ai simptome evidente ale unei afectiuni cardiace, te poti programa la o consultatie de rutina in cadrul unuia dintre cabinetele specializate din Targu Mures, mai ales daca te afli in categoriile de risc. De multe ori, persoanele care sufera de boli de inima nu au simptome in stadiu incipient, motiv pentru care este recomandat sa mergi periodic la cardiolog daca in familia ta exista istoric de boli cardiovasculare.