Meniu

Cardiologie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Bolile de inima sunt frecvente in cazul persoanelor varstnice, insa nici tinerii, nici copiii nu sunt feriti complet de acestea, motiv pentru care fiecare persoana ar trebui sa faca o vizita la un cabinet de cardiologie din Vaslui indiferent de istoricul sau medical. Daca nu ai fost niciodata la o astfel de consultatie si, in ultima vreme, ai experimentat dureri la nivelul zonei toracice, cel mai bine ar fi sa iti invingi teama de a merge la doctor si de a afla concret cu ce te confrunti. Cele mai multe boli de inima sunt usor de vindecat sau de tinut sub control atunci cand se afla in stadiul incipient. 

Printr-o consultatie realizata la un cabinet din Vaslui, medicul poate efectua anumita examinari clinice, dar si investigatii, astfel incat sa poata stabili un diagnostic corect, bazandu-se pe date precise. Dupa stabilirea diagnosticului, tot medicul cardiolog stabileste si planul de tratament.

Care sunt costurile unei consultatii de cardiologie din Vaslui?

In cazul in care esti pacient asigurat, poti beneficia de consultatii decontate de cardiologie in Vaslui. Singura conditie este ca respectiva institutie medicala privata sa se afle in parteneriat cu o agentie de asigurari de sanatate. In cazul in care serviciul nu este decontat, iata care sunt preturile aplicate pentru o consultatie cardiologica in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Recumed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Echipament performant si modern
 • Echipa medicala profesionista
 • Diagnostic corect
 • Preturi accesibile
 • Nerespectarea programarilor
Med Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Investigatii precise
 • Aparaturi performante
 • Medici cu experienta
 • Profesionalism, promptitudine si implicare
 • Diagnostic corect
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in investigatii de cardiologie in Vaslui

Daca esti din Vaslui si nu stii catre care clinica medicala specializata in cardiologie sa iti indrepti atentia, poti lua in considerare selectia pregatita in randurile de mai jos. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare unitate medicala in parte:

1. Recumed

Recumed este o clinica din Vaslui in cadrul careia toata lumea poate beneficia de investigatii cardiologice la standarde superioare. Principala misiune a sa consta in prestarea unor servicii de inalta calitate, pacientii beneficiind de un act medical ireprosabil. Echipa medicala este guvernata de principii importante ca: imbunatatirea calitatii vietii, creativitate, inovatie, corectitudine, spirit de echipa si flexibilitate, avand o experienta vasta in meseria pe care o practica. Aparatura folosita este de o performanta inalta si este folosita atat in examinari, cat si in proceduri medicale, obtinand rezultate precise si rapide. Medicii care fac parte din colectivul medical al departamentului de cardiologie sunt: dr. Zahariea Camelia – medic specialist cardiologie, dr. Niculescu Ana Maria – medic primar cardiologie, dr. Drugescu Andrei – medic specialist cardiologie, dr. Leustean– medic specialist cardiologie si efectueaza urmatoarele investigatii: consultatie, ecocardiografie, EKG, holter EKG, holter TA, test de efort.

Pretul pentru o consultatie de cardiologie incepe de la 150 lei.

Parerile cu privire la clinica Recumed sunt impartite. Unii dintre ei sunt foarte multumiti, mentionand ca au fost tratati cu amabilitate, respect, bunavointa si profesionalism. Aparatele sunt de ultima generatie, generand rezultate clare si usor de interpretat, iar prestatia medicilor cu privire la tratarea pacientilor este ireprosabila. Pe de alta parte, exista si persoane care nu au avut experiente placute, punand accent pe faptul ca programarile nu sunt respectate mereu.

Vezi parerile pacientilor despre Recumed
Vezi Pareri

2. Med Clinic

Med Clinic este un cabinet medical multidisciplinar si se adreseaza si pacientilor care manifesta afectiuni ale inimii pentru a efectua consultatii de cardiologie in Vaslui. Medicul specialist in cardiologie din cadrul clinicii este Munteanu Romulus, avand competente in holter, ecocardiograf, EKG. Acesta si-a terminat studiile la Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” in Iasi si a dobandit o experienta vasta ca sef de sectie la departamentul de cardiologie de la Spitalul Judetean din Vaslui. Alaturi de el isi desfasoara activitatea si dr. Brinza Bogdan, medic primar cardiolog, cu o buna pregatire in domeniu. Din fericire, clinica este dotata cu echipamente si aparaturi de inalta performanta, cu ajutorul carora medicul poate sa efectueze investigatii si examinari precise, urmand ca ulterior sa stabileasca un diagnostic corect. Principalele investigatii si servicii medicale cardiologice puse la dispozitie de Med Clinic sunt: consultatie de specialitate, EKG, ecocardiograf, holter EKG si holter TA.

Pretul pentru o consultatie initiala de cardiologie alaturi de un EKG este de 250 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, ceea ce inseamna ca pacientii au fost multumiti de prestatia medicilor. Profesionalismul, promptitudinea si implicarea sunt calitati pe care pacientii le-au admirat. In ceea ce priveste echipamentele medicale, acestea sunt de ultima generatie, iar atmosfera din cabinet este prietenoasa. Din pacate, nu au fost inregistrate foarte multe recenzii.

Concluzii

Afectiunile inimii sunt periculoase daca sunt lasate sa evolueze, motiv pentru care medicii isi incurajeaza pacientii sa vina regulat la un consult de cardiologie in Vaslui. Daca a trecut mai mult de un an de la ultima ta vizita la medicul cardiolog, cel mai probabil ar trebui sa repeti experienta in curand, pentru a verifica daca totul este in regula.