Meniu

Coronarografie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda moderna de investigare si tratament ale afectiunilor cardiovasculare, angiografia de artere coronare sau coronarografia in Baia Mare se efectueaza aici inca din anul 2010, intr-un laborator specializat de angiografie si cateterism cardiac dotat cu aparatura performanta si o echipa medicala proprie de medici competenti in cardiologia interventionala. Acest laborator reprezinta o investitie publica importanta in sistemul medical si deosebit de utila pacientilor din Maramures, pe care ii scuteste de drumuri catre alte orase si poate salva viata persoanelor care au suferit infarct miocardic.

Daca ti-a fost recomandata coronarografia, citeste pana la capat articolul de fata pentru a afla unde trebuie sa te adresezi pentru a fi programat/-a pentru procedura si in ce conditii se desfasoara interventia in Baia Mare.

Ce pret are o coronarografie in Baia Mare?

Ai aflat probabil ca investigatia de care ai nevoie este o procedura complexa, care necesita aparatura speciala si o anumita pregatire a medicului cardiolog care o efectueaza, prin urmare vrei sa stii la ce trebuie sa te astepti in materie de pret de la o coronarografie in Baia Mare. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatii de sanatate spre care trebuie sa te indrepti pentru angiografie si care este pretul practicat pentru procedura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
Spitalul Județean
Clinica-Verificata
2.000-3.000 Ron
  • Pretul Coronarografiei variaza intre 2.000-3.000 Ron
  • Spital modern
  • Medici profesionisti cu experienta
  • Tratamente si interventii eficiente
  • Aglomeratie
  • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o coronarografie in Baia Mare?

Poate ca raspunsul la aceasta intrebare nu este cel asteptat de tine si ai fi dorit mai multe optiuni pentru coronarografie in Baia Mare, insa nu intotdeauna cantitatea serviciilor medicale de acelasi tip este un aspect care iti sporeste neaparat sansele la standarde inalte de calitate. Parcurgand sectiunea urmatoare a articolului vei afla informatii importante despre investitia in laboratorul specializat de cardiologie interventionala si te vei convinge ca municipiul resedinta de judet al Maramuresului poate satisface multe dintre exigentele pacientilor.

Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare

Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” dispune de un Laborator Angiografie si Cateterism Cardiac, in care se pot efectua proceduri de investigatie si tratament in domeniul cardiologiei interventionale: cateterism cardiac, angiografie de artere coronare sau coronarografie, angiografie de artere cerebrale, extracraniene si intracraniene, angiografie de artere periferice, angiografie de artere renale, angiografie de aorta toracica si abdominala, angiografie de artere pulmonare, flebografie, implantare de stimulatoare cardiace temporare si permanente, implantare de defibrilatoare cardiace. Spitalul dispune de o Sala de Cateterism Cardiac, dotata cu un angiograf performant achizitionat cu sprijinul Consiliului Judetean Maramures. Primele coronarografii au fost realizate incepand cu luna februarie a anului 2010, in continuarea unei activitati interventionale mai vechi a cardiologilor baimareni, initiata de conf. dr. Calin Pop, cel care a implantat primele stimulatoare cardiace in acest spital. Echipa medicala specializata in procedurile de cardiologie interventionala este formata din dr. Gabriela Kozma, medic specialist coordonator al sectiei de Cardiologie, dr. Dan Florin Filip, medic specialist cardiolog, si Persida Pop, asistent medical sef.

Pentru coronarografie vei avea nevoie de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de asigurat. In lipsa acestor documente, pretul intreg al investigatiei poate sa varieze intre 2000 si 2500 de lei. 

Experientele pacientilor care au lasat recenzii pe Google pentru spitalul din Baia Mare sunt diferite, unitatea medicala publica intrunind totusi un scor ridicat pentru un spital de stat. Sunt multi pacienti care spun ca dotarile spitalului sunt moderne, ca aici lucreaza medici profesionisti cu experienta si ca tratamentele si interventiile realizate aici au fost eficiente, ducand la vindecarea de afectiuni diverse si chiar la salvarea vietilor. Pe de alta parte, multi pacienti acuza situatii comune intalnite in sistemul de sanatate publica, printre care aglomeratia si timpul mare de asteptare.

Concluzii

In ceea ce priveste efectuarea interventiei de coronarografie in Baia Mare, maramuresenii se pot lauda cu un laborator modern de angiografie si cateterism cardiac la Spitalul Judetean de Urgenta din localitate. Sectia de cardiologie este dotata cu aparatura de ultima generatie, un angiograf performant, cu ajutorul caruia se efectueaza proceduri de cardiologie interventionala inca din anul 2010. Pacientii pot conta pe experienta unei echipe de cardiologi specializati, care continua traditia din anul 2005 a interventiilor minim invazive pe cord, initiata de reputatul conf. dr. Calin Pop, medic primar cardiolog. 

Probabil ca te-ai convins deja ca nu este nevoie sa iti planifici o deplasare in alt oras pentru o coronarografie, interventia putand fi efectuata cu succes in incinta Spitalului Judetean din Baia Mare, in care vei beneficia de conditii moderne ale serviciilor medicale si de posibilitatea obtinerii unui diagnostic precis sau a unui tratament eficient chiar in timpul interventiei, cu ajutorul caruia se pot inlatura pericole majore pentru sanatatea inimii tale.