Meniu

Coronarografie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In acest articol, persoanele care intentioneaza sa faca coronarografie in Brasov pot identifica o clinica medicala compatibila cu asteptarile si bugetul lor, deoarece va fi prezentat un clasament al celor mai bune optiuni. Aceasta procedura de diagnostic permite examinarea amanuntita a arterelor coronare si este recomandata pacientilor in cazul carora medicul suspecteaza blocaje sau ingustari la nivelul vaselor de sange care transporta oxigen si nutrienti inimii. 

Pacientii care au risc cardiovascular ridicat si sunt interesati de efectuarea unei coronarografii in Brasov la pret accesibil se pot adresa clinicilor care se bucura de feedback pozitiv si care ofera un raport bun calitate-pret. 

Care este pretul pentru coronarografie in Brasov?

Inainte de a se programa la coronarografie, majoritatea pacientilor isi doresc sa cunoasca pretul acestei investigatii. In tabelul urmator figureaza numele celor mai cautate clinici si tariful pentru coronarografie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
Clinicco
Clinica-Verificata
1.450-2.600 Ron
 • Pretul Coronarografiei variaza intre 1.450-2.600 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si atentie pentru pacient
 • Conditii excelente
 • Curatenie
 • Managementul programarilor ar putea fi imbunatatit
 • Preturile sunt destul de mari
RMN Diagnostica
1.700 Ron
 • Pret Coronarografie 1.700 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii amanuntite
 • Amabilitate
 • Echipamente performante
 • Atitudinea personalului de la receptie lasa uneori de dorit
 • Exista cazuri in care programarile se suprapun sau se decaleaza
S. Sf. Constantin
1.650 Ron
 • Pret Coronarografie 1.650 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti, atenti si implicati
 • Amabilitate si atitudine pozitiva a personalului de la receptie
 • Aparatura performanta
 • Curatenie
 • Acces dificil pentru persoanele cu dizabilitati
 • Timpul alocat unor consultatii este prea scurt
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Coronarografie in Brasov: care sunt cele mai bune clinici?

Coronarografia este o procedura nedureroasa si minim invaziva, care se desfasoara sub anestezie, in Brasov existand cateva clinici unde se poate efectua aceasta procedura. Poti afla mai multe despre ele in continuare: 

1. Clinicco

Optiunea principala a pacientilor din Brasov carora li s-a recomandat sa faca o coronarografie este Clinicco. Lista de servicii acopera mai multe discipline medicale, intre care cardiologia, neurochirurgia, medicina interna, neurochirurgia si altele. La sectia de cardiologie, isi desfasoara activitatea o echipa din care fac parte medici cu experienta vasta, recunoscuta inclusiv la nivel international. Acestia pun la dispozitia pacientului ingrijiri medicale complexe in etapa de preventie, investigatie, interventie si recuperare. 

Tariful pentru o coronarografie este de 2.600 lei pentru pacientii neasigurati si 1.450 lei pentru pacientii asigurati. 

Foarte multi pacienti care au trecut pragul spitalului Clinicco si-au relatat experienta prin intermediul recenziilor. Majoritatea sunt de parere ca actul medical este de inalta calitate si isi exprima recunostinta fata de cadrele medicale, pe care le descriu ca fiind dedicate, atente si empatice. Profesionalismul, amabilitatea si sprijinul pentru pacienti sunt alte calitati pentru care medicii sunt apreciati. Curatenia din clinica este desavarsita, iar conditiile de spitalizare sunt excelente. Cu toate ca cele mai multe persoane recomanda clinica, exista si cativa pacienti care mentioneaza faptul ca managementul programarilor este defectuos si ca preturile sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Clinicco
Vezi Pareri

2. RMN Diagnostica

Centrul medical integrat RMN Diagnostica este prezent si in Brasov, unde a devenit o alegere de top in randul pacientilor care trebuie sa faca coronarografie. Aceasta policlinica are o lista de servicii foarte variata, din care fac parte multiple specialitati medicale. Pacientii beneficiaza de investigatii complexe, in dotarea centrului existand aparatura performanta. Calitatea actului medical este asigurata de o echipa medicala mulidisciplinara, ce are experinta vasta si pune sanatatea pacientului in prim-plan. 

La acest centru medical, pacientii pot face CT coronarian, pentru care tariful este de 1.700 lei.

RMN Diagnostica este o unitate medicala apreciata in Brasov, iar majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor. Cativa dintre ei au oferit si recenzii, in care au scris ca medicii pe care i-au intalnit dau dovada de profesionalism, perseverenta in rezolvarea cazurilor, disponibilitate de a oferi explicatii amanuntite, atentie la nevoile pacientului, amabilitate si rabdare. Pe langa faptul ca personalul medical este bine pregatit, un alt avantaj il reprezinta aparatura si echipamentele performante. Cativa pacienti spun ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit si ca programarile se suprapun.

3. Spitalul Sf. Constantin

Pentru coronarografii si alte proceduri de diagnostic, multi pacienti din Brasov aleg Spitalul Sf. Constantin, unul dintre cele mai mari spitale multidisciplinare din tara. Sunt oferite servicii din 29 de ramuri ale medicinei, iar cabinetele si salile de operatie sunt dotate cu aparatura de ultima ora, in conformitate cu standardele internationale. Echipamentele vin de la producatori de top din industrie si contribuie la calitatea serviciilor. Din echipa spitalului fac parte medici cu o experienta profesionala vasta, dintre care multi au urmat cursuri de specialitate in strainatate. 

Coronarografia CT costa 1.650 lei.

Numerosi pacienti se arata multumiti de serviciile de la Spitalul Sf. Constantin, pe care le descriu ca fiind de inalta calitate. Majoritatea celor care au trecut pragul acestui spital spun ca au intalnit medici de exceptie, care se remarca prin atitudinea calma, dedicare, atentie si implicare. Curatenia este exemplara, iar aparatura folosita este de ultima generatie. Inclusiv personalul de la receptie este apreciat pentru amabilitate si atitudine pozitiva. Exista si persoane care se declara dezamagite de serviciile acestui spital, spunand ca accesul in clinica pentru persoanele cu dizabilitati este foarte dificil si ca unele consultatii decurg prea repede.

Concluzii

Daca prezinti simptome care ar putea indica existenta bolii coronariene si locuiesti in Brasov, poti face coronografia la un numar generos de clinici. Variantele prezentate anterior se bucura de feedback pozitiv din partea unui numar mare de pacienti, iar experienta vasta a cadrelor medicala si folosirea aparaturii performante sustin calitatea serviciilor si confortul pacientilor.