Meniu

Coronarografie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie sa faci cea mai performanta procedura de diagnostic pentru bolile cardiace, anume, o coronarografie in Bucuresti si nu ai ales inca o clinica? Articolul pe care tocmai ce il parcurgi iti vine in ajutor cu informatie corecta, care iti va face decizia mai usoara.

Prin urmare, cu ajutorul informatiilor redate aici vei putea sa gasesti o clinica de top din Bucuresti, cu servicii care sa raspunda nevoilor tale.

Cele mai bune optiuni pentru coronarografie in Bucuresti

Cum pentru o coronarografie in Bucuresti pretul poate fi diferit, ai posibilitatea de a face o comparatie intre tarifele practicate de clinici, astfel incat sa faci alegerea care se incadreaza in bugetul tau. In acest sens, tabelul de mai jos te indruma corect:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
Ares
Clinica-Verificata
2.886 Ron
 • Pret Coronarografie 2.886 Ron
 • Aparatura de calitate
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Parteneriat CAS
 • Nu se respecta mereu programarile
Dr. Radu Pretorian
2.800 Ron
 • Pret Coronarografie 2.800 Ron
 • Medici specialisti
 • Echipa formata din oameni tineri, dar si cu experienta
 • Diplome si certificari obtinute in strainatate
 • Servicii complete de cardiologie clinica
 • Aparitii Media
Medlife
2.760 Ron
 • Pret Coronarografie 2.760 Ron
 • Centru ultramodern
 • Echipa ultraspecializata
 • Gama variata de servicii de cardiologie
 • Ampla experienta in domeniu
 • Asistenta medicala 24/24
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici pentru coronarografie in Bucuresti

In topul prezentat in cele ce urmeaza au fost incluse clinici de referinta pe care le poti avea in vedere atunci cand trebuie sa faci programarea pentru coronarografie in orasul Bucuresti. Informatiile redate au avut ca reper inclusiv parerile altor persoane care la un moment dat au cautat ca si tine sa faca o coronarografie la un pret accesibil in Bucuresti. 

In final, vei reusi sa iei o decizie buna, tinand cont de experienta cardiologilor, calitatea aparaturii medicale utilizate, accesibilitatea preturilor si nu, in ultimul rand, experienta altora in cadrul clinicii la care te-ai oprit si tu.

1. Ares

In cadrul departamentului de cardiologie clinica de la spitalul Monza din Bucuresti, pacientii pot gasi si procedura de coronarografie. Spitalul face parte din reteaua Ares, care s-a impus ca lider in cardiologia interventionala din Romania, datorita numarului impresionant de interventii efectuate in premiera nationala si europeana. Spitalul este dotat la standarde internationale cu aparatura de calitate, incluzand echografe, electrocardiografe, banda rulanta pentru test de efort si holtere EKG si TA. Echipa spitalului este formata din cei mai experimentati cardiologi interventionisti din tara, cu specializari si competente obtinute chiar si in spitalele din strainatate. Printre ei se numara Dr. Dan Deleanu, Dr. Iulian Calin, Dr. Nicolae Carstea, Dr. Marin Postu etc. La acest spital, coronarografia se realizeaza prin intermediul anesteziei locale, iar procedura in sine dureaza 30-60 de minute.

Pretul coronarografiei este de 2.886 de lei.

Cele mai multe recenzii acordare spitalului Ares din capitala sunt pozitive, iar aspectul pe care il apreciaza cel mai mult pacientii este inovatia in cardiologie. Fiecare caz este tratat cu profesionalism si seriozitate, iar oamenii parasesc clinica avand o perspectiva clara despre starea lor de sanatate. Totusi, exista situatii in care programarile nu se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre Ares
Vezi Pareri

2. Dr. Radu Pretorian

Intrucat boala coronariana este cea mai frecventa boala cardiaca, investigatia de coronarografie este esentiala pentru a o diagnostica si trata in timp util, iar la Dr. Radu Pretorian din Bucuresti este locul ideal in care oamenii se pot duce in acest sens. Dr. Radu Pretorian, medic specialist in cardiologie interventionala are competente in coronarografie, angioplastie coronariana, cateterism cardiac si ecografie cardiaca. De asemenea, Dr. Radu Pretorian face parte din Societatea Romana de Cardiologie, Societatea Europeana de Cardiologie si Grupul de Lucru de Cardiologie Interventionala al Societatii Romane de Cardiologie. Chiar daca procedura este nedureroasa, exista sanse ca pacientul sa se confrunte cu o senzatie de disconfort usor in piept sau cu palpitatii. Coronarografia dureaza in jur de 15 minute, iar pacientul este constient pe tot parcursul procedurii.

Pretul procedurii este de aproximativ 2.800 de lei.

Pacientii care au vizitat Promediq au fost atat de incantati de serviciile pe care le-au gasit aici, incat au lasat recenzii pozitive, mai ales la adresa Dr. Radu Pretorian. Competenta, profesionalismul si empatia medicului specialist, au contribuit la dorinta pacientilor de a reveni pe viitor la clinica, in scopul de a preveni alte probleme de sanatate.

3. Medlife  

Spitalul AngioLife din Bucuresti face parte din reteaua Medlife si nu ofera doar un catalog impresionant de servicii, printre care se afla si cel de coronarografie, dar si diverse facilitati. Efectuarea investigatiilor si a tratamentelor este posibila multumita echipei de medici ultraspecializati, extrem de competenti, cu o vasta experienta si importante realizari pe plan stiintific si didactic. Coordonatorii departamentelor sunt Tatu-Chitoiu Alexandrina, medic primar in cardiologie si Pinte Florina. In dotarea spitalului se afla un Angiograf performant Philips, ce permite efectuarea unei game largi de proceduri diagnostice si interventionale. Pacientii pot gasi aici servicii de angiografie coronariana, angiografia aortei si a ramurilor arcului aortic, angiografia arterei pulmonare si a ramurilor principale, arteriografia carotidiana, renala, a membrelor inferioare si superioare, angioplastia coronariana etc.

Pentru interventia de coronarografie, pretul este de 2.760 de lei.

Pacientii care au lasat recenzii spitalului AngioLife din Bucuresti, aduc laude cu privire la profesionalismul, pasiunea si compasiunea medicilor care isi desfasoara aici activitatea. Ei dau dovada de rabdare si intelegere, incercand sa gaseasca cele mai bune tratamente si solutii. Totusi, au existat si pacienti care au avut parte de o experienta mai putin placuta la receptie.

Concluzii

In final, daca ai nevoie de o coronarografie in Bucuresti, optiunile pe care le ai la dispozitie iti vor depasi asteptarile. La spitalele din capitala isi desfasoara activitatea medici specialisti, cu experienta in domeniu, iar aparatura pe care o folosesc este de ultima generatie. In acest fel, sunt create toate conditiile necesare pentru ca tu sa ai parte de cea mai buna experienta posibila.