Meniu

Coronarografie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai dureri toracice, angina pectorala sau ti s-a recomandat de catre medic, coronarografia in Cluj este o alegere care iti poate asigura un diagnostic corect si chiar tratarea eventualelor blocaje la nivelul arterelor coronare un cadrul aceleiasi sedinte.

Coronarografia este apreciata drept cea mai adecvata metoda de diagnosticare a bolii coronariene (cardiopatia ischemica), asigurand o evaluarea optima a starii si functionarii arterelor coronare. Pretul coronarografiei in Cluj depinde de cabinetul in care se efectueaza si de amploarea investigatiilor aferente procedurii. Aceasta poate fi realizata de un medic cardiolog cu specializarea cardiologie intervenționala.

Unde poti face coronarografie in Cluj si la ce pret?

In Cluj, coronarografia se poate realiza la una dintre clinicile sau cabinetele specializate dotate cu aparatura specifica. Consultarea topului celor mai bune clinici care efectueaza procedura este de folos pacientilor care au nevoie de coronarografie si vor sa faca o alegere corecta, motiv pentru care acest tabel sintetizeaza variantele de top:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
Monza Ares
Clinica-Verificata
2.600 Ron
 • Pretul Coronarografiei este de 2.600 Ron
 • Specializat in diagnostic, monitorizare si tratament al bolilor cardiovasculare
 • Contract cu CNAS
 • Personal medical profesionist si foarte amabil
 • Saloanele arata impecabil
 • Estetica moderna a spitalului
 • Un numar mic de pacienti este nemultumit de sistemul de programari
Cardiomed
Cel-mai-bun-pret
2.000 Ron
 • Pretul Coronarografiei este de 2.000 Ron
 • Echipa cu 130 de medici specialisti
 • Aparatura medicala de ultima ora
 • Efectuarea rapida a examinarii angio CT coronarian
 • Personal profesionist si empatic
 • Medicii furnizeaza informatii pretioase despre diagnostic si tratament
 • Unii sunt nemultumiti ca se creeaza aglomeratie
 • Nu se respecta programarile
Regina Maria
3.000 Ron
 • Pretul Coronarografiei este de 3.000 Ron
 • Retea privata de sanatate cu accent pe serviciile de buna calitate
 • Numeroase specialitati medicale
 • Nemultumiri ale pacientilor referitor la raportul calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care realizeaza coronarografie in Cluj

Daca esti din Cluj sau din apropiere si doresti sa faci o coronarografie, te poti ghida in functie de urmatorul clasament, unde sunt prezentate pe scurt cele mai bune clinici din acest judet in care exista medici inalt calificati:

1. Monza Ares

Spitalul din Monza Ares din Cluj-Napoca este o alegere foarte buna pentru a face coronarografie, fiind unul dintre punctele importante ale celei mai vaste retele din Romania, specializata in diagnosticul, monitorizarea si tratamentul afectiunilor cardiovasculare. Incepand din luna august a anului 2022, o serie de investigatii vor putea fi decontate integral sau partial prin sistemul public de asigurari de sanatate.

Pretul coronarografiei este de 2600 lei, iar investigatia presupune o perioada minima de spitalizare, intre 24 si 48 de ore.

Majoritatea pacientilor acestui spital privat sunt multumiti de serviciile medicale oferite, spunand in parerile impartasite pe internet ca personalul medical este profesionist, amabil si rabdator. De altfel, saloanele sunt dotate impecabil si serviciile sunt descrise ca fiind in conformitate cu standardele internationale. Estetica moderna a spitalului este in egala masura apreciata, la fel si faptul ca se vorbesc limbi straine si pacientii straini pot comunica eficient. Un aspect ce ar putea fi imbunatatit este sistemul de programari, in legatura cu care s-au constatat nemultumiri de la un numar mic de pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Monza Ares
Vezi Pareri

2. Cardiomed

Clinica din Cluj beneficiaza in realizarea serviciilor sale de aportul a 130 de medici specialisti care lucreaza cu aparatura medicala de ultima generatie, fiind o varianta de top pentru coronografie. Accesand site-ul centrului, pacientii pot gasi multe informatii utile privind procedurile efectuate de clinica, precum si detalii de ordin administrativ, legate de programari si plata serviciilor.

Diagnosticul bolii coronariene se poate realiza complet la centrul Cardiomed din Cluj, prin posibilitatea efectuarii rapide a examinarii angio CT coronarian, considerat „standardul de aur” in domeniul investigatiilor medicale ale bolilor de inima si al carui tarif este de 2000 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor oferite la acest centru medical, la fel si de atitudinea echipei. Aceasta este caracterizata ca fiind profesionista, empatica si amabila. Alte avantaje sunt timpul de asteptare ce corespunde cu sistemul de programari, dar si faptul ca medicii furnizeaza informatii detaliate despre diagnostic si tratament, oferind raspunsuri la toate intrebarile. Cu toate acestea, exista si cativa pacienti ce se declara nemultumiti de managementul clinicii, mai precis de faptul ca aceasta se aglomereaza si uneori nu se respecta programarile.

3. Regina Maria

Efectuarea unei coronarografii in Cluj se poate face si la Regina Maria, retea privata de sanatate care include policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize, centre de imagistica in marile orase de pe intreg teritorul Romaniei. In Cluj-Napoca sunt disponibile toate aceste facilitati atat pentru rezidenti, cat si pentru pacientii care vin special din alte localitati, pentru a se trata aici.

Pentru o coronarografie in reteaua de sanatate Regina Maria, pacientul va achita 3000 lei.

In ceea ce priveste gradul de satisfactie a clientilor, parerile sunt impartite referitor la serviciile oferite de centrele din Cluj. Unele persoane sustin ca sunt multumite de modul in care au fost tratate si de rezultate, iar altele apreciaza ca raportul calitate-pret nu este cel mai bun. Totodata, acestea mentioneaza si o oarecare lipsa de profesionalism a personalului.

Concluziile noastre

Pentru diagnosticarea si tratamentul adecvat al bolii coronariene, se recomanda efectuarea unei coronarografii la o clinica de top din Cluj, investigatie in urma careia se pot afla detalii importante despre starea si functionalitatea arterelor coronariene, tratandu-se corespunzator eventualele blocaje, stenoze coronariene (ingustări ale arterelor) sau trombi (cheaguri de sange).

In Cluj, investigatia poate fi realizata cu succes la unul dintre centrele medicale specializate in diagnosticarea si tratarea bolilor cardiovasculare, iar pretul coronarografiei in acest judet variaza intre 2000 si 3000 de lei.