Meniu

Coronarografie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Standardul de aur in evaluarea arterelor coronare si metoda principala de diagnosticare a cardiopatiei ischemice, coronarografia in Constanta se poate realiza intr-un centru medical cu servicii de cardiologie interventionala, ramura minim-invaziva a cardiologiei care se ocupa cu investigarea si tratamentul bolilor inimii. In realizarea unei coronarografii sunt esentiale deopotriva aparatura de inalta calitate si competentele medicului, nu toti cardiologii avand supraspecializarea necesara pentru procedura.

Pentru ca este dificil sa faci o cercetare proprie despre clinica din Constanta care efectueaza coronarografie, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile despre procedura, pentru a sti la ce trebuie sa te astepti in ceea ce priveste medicii, aparatura si tarifele practicate.

Cat costa o coronarografie in Constanta? 

Nefiind o simpla investigatie, ci o procedura complexa si eficienta de diagnostic si tratament, coronarografia in Constanta se face doar in conditii specifice de echipament adecvat, cerand in acelasi timp si competente speciale din partea medicului. Este de la sine inteles ca si tariful perceput pentru aceasta interventie noninvaziva. Pentru a sti la ce trebuie sa te astepti, poti gasi pretul in tabelul de mai jos, alaturi de numele clinicii in care se realizeaza.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
Centrele Ares
Clinica-Verificata
2.200 Ron
  • Pret Coronarografie 2.200 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici de un profesionalism ireprosabil
  • Empatie si grija fata de pacienti
  • Interventii salvatoare de vieti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru coronarografie in Constanta?

Nu ai variante in ceea ce priveste clinica la care ai putea sa mergi pentru coronarografie in Constanta, de aceea ai vrea sa te asiguri ca poti beneficia de cele mai bune conditii pentru reusita procedurii. In acest sens, sectiunea urmatoare a articolului iti ofera detalii relevante pentru a sti daca este cazul sa ramai in oras pentru investigatie sau sa iei in considerare un drum catre Bucuresti.

Centrele Ares

Ares Constanta este singurul centru de cardiologie interventionala din judet, care deserveste pacientii din toata zona Dobrogei, oferind servicii de coronarografie, angioplastie coronariana cu stenturi, procedura Jetsteam, terapia Shockwave, implantare defibrilator cardiac, angioplastie coronariana, implantare stimulator cardiac si altele. Centrul se afla in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Constanta si este destinat tratamentului infarctului miocardic acut. Pentru o coronarografie te vei adresa dr. Roberto Haret, medic primar cardiolog, avand competenta in cardiologia interventionala, si dr. Adnan Mustafa, medic specialist cardiolog, avand competente similare.

Pentru o coronarografie in Constanta, pretul este de 2200 de lei.

Pacientii Centrelor Ares din Constanta au numai cuvinte de lauda pentru activitatea desfasurata aici. In recenziile de pe Google, se apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt de un profesionalism ireprosabil, empatici si dedicati meseriei si pacientilor, iar interventiile pe care le realizeaza salveaza vieti.

Vezi parerile pacientilor despre Centrele Ares
Vezi Pareri

Concluzii

Exista branduri si retele de sanatate care ofera servicii medicale specializate de calitate indiferent de oras, iar coronarografia in Constanta nu face exceptie in domeniul cardiologiei interventionale. Poti conta in orasul de pe litoralul Marii Negre pe cele mai bune conditii pentru efectuarea procedurii, in care se pot include aparatura performanta si competentele a doi medici cardiologi apreciati de pacienti, multi dintre acestia declarand ca interventiile realizate in cadrul centrului medical prezentat in articol le-au salvat viata.

Avand la dispozitie informatiile din textul pe care tocmai l-ai terminat de lecturat, vei sti la ce ar trebui sa te astepti in Constanta de la investigatia de coronarografie, care se realizeaza aici la standarde inalte, scutindu-i pe pacienti de disconfortul unui drum catre Capitala.