Meniu

Coronarografie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un medic care iti recomanda o coronarografie in Craiova te poate indruma si unde anume sa o realizezi. In acest municipiu, sunt doua clinici medicale apreciate pentru aportul lor in ceea ce priveste sanatatea inimii, unde isi desfasoara activitatea medici cu o pregatire solida, ce lucreaza cu echipamente ultramoderne. In acest articol te ajutam sa iei o decizie, astfel incat sa optezi pentru clinica potrivita cu nevoile si preferintele tale!

Coronarografia se efectueaza de catre un cardiolog interventionist si este o procedura care necesita utilizarea razelor X si a unei substante de contrast pentru a permite vizualizarea arterelor coronare. Scopul procedurii este acela de a identifica blocajele din fluxul de sange, ce pot fi cauzate de ateroscleroza sau de alte afectiuni ale inimii. Iata, asadar, unde o poti efectua daca esti din Craiova sau din alta zona a judetului Dolj!

Cat costa o coronarografie in Craiova?

Pentru o coronarografie in Craiova, un pret poate fi vizualizat in tabelul de mai jos.  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
SPAD Imaging
2.500 Ron
  • Pret Coronarografie 2.500 Ron
  • Echipamente performante
  • In contract cu CAS
  • Personal profesionist si amabil
  • Conditii de top
  • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti programa pentru o coronarografie in Craiova

Durerea sau arsura in piept, scaderea capacitatii de efort, ametelile si senzatiile de sufocare pot fi motive pentru care medicul sa-ti dea trimitere la o coronarografie in Craiova. Iata care sunt clinicile medicale pe care le ai la dispozitie pentru aceasta interventie de urgenta si ce servicii ofera!

1. SPAD Imaging

Centrul de diagnostic imagistic SPAD Imaging ofera sansa la investigatii imagistice de inalta performanta: IRM si CT, fiind dotat cu aparatura ultramoderna de la brandul Siemens. Clinica a fost infiintata in 2007, de catre un grup de radioimagisti care au studiat in Franta si Elvetia si care sunt la curent cu progresul tehnologic in domeniul imagisticii medicale. Printre serviciile medicale oferite aici se afla si coronarografia CT, care se realizeaza cu un aparat computer tomograf de ultima generatie, achizitionat recent. 

Tariful unei coronarografii CT este de 2.500 de lei la SPAD Imaging.

Locuitorii din Craiova si din intreg judetul Dolj care au apelat la serviciile acestei clinici vorbesc, in general, despre aspecte pozitive precum: personal profesionist si amabil, conditii de top, servicii de imagistica de inalta performanta, faptul ca unele investigatii se pot efectua prin Casa de Asigurari de Sanatate. Sunt si unele nemultumiri enumerate de pacienti, printre care cel mai des este amintit faptul ca nu se respecta orele de programare.

Vezi parerile pacientilor despre SPAD Imaging
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de o coronarografie in Craiova, o poti efectua la clinica prezentata in acest articol. Aceasta unitate medicala este dotata cu aparatura ultramoderna, ceea ce inseamna o sansa ridicata la un diagnostic corect si la un tratament pe masura.