Meniu

Coronarografie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O coronarografie in Iasi te poate ajuta sa obtii o evaluare detaliata a anatomiei inimii. De cele mai multe ori, medicii recomanda procedura cand pacientii se confrunta cu simptome specifice bolilor inimii sau pentru a determina cauza durerii de piept de care sufera, in cazul in care celelalte metode de diagnosticare n-au avut succes.  

Mai multe clinici din Iasi au o categorie special dedicata serviciilor de cardiologie, dar acest lucru nu inseamna ca se ocupa si de cardiologia interventionala. De aceea, s-ar putea sa-ti fie dificil sa gasesti o clinica sau un centru care sa raspunda nevoilor tale. Articolul de fata contine informatii utile cu privire la clinicile unde poti efectua o coronarografie si ce trebuie sa faci in acest sens.  

Cat costa o coronarografie in Iasi? 

Pentru o coronarografie in Iasi, pretul variaza in functie de clinica, de echipamentul utilizat, de pregatirea si de experienta medicului care se ocupa de procedura. De asemenea, in cazul clinicilor care au contract cu o agentie de asigurari de sanatate, multe servicii de cardiologie si nu numai pot fi decontate, iar pacientii platesc o suma mai mica. Consulta tabelul urmator pentru preturi: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
Cardio Praxis
Clinica-Verificata
2.100 Ron
 • Pretul Coronarografiei porneste de la 2.100 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Arcadia
2.000 Ron
 • Pretul Coronarografiei porneste de la 2.000 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Conditii optime de siguranta si confort
 • Experienta in domeniu
 • Diverse pachete medicale
 • Organizare slaba
Elytis Hospital
2.050 Ron
 • Pretul Coronarografiei porneste de la 2.050 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Pachetele promotionale
 • Organizare slaba
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face o coronarografie in Iasi 

Exista mai multe clinici la care te poti duce pentru efectuarea coronarografiei in Iasi si tocmai de aceea, pentru a veni in ajutorul tau, ti-am pregatit topul de mai jos. Pe langa scurta prezentare a activitatii, in care amintim dotarile si pregatirea medicilor, au fost incluse si opiniile pacientilor care au beneficiat in trecut de servicii la clinicile respective: 

1. Cardio Praxis 

Daca iti doresti sa ai de-a face cu o echipa formata din medici profesionisti, Centrul Medical Multidisciplinar Cardio Praxis iti sta la dispozitie cu servicii de calitate, inclusiv coronarografia in Iasi. Investigatiile sunt efectuate cu aparatura de ultima generatie, tocmai pentru ca pacientii sa poata beneficia de un diagnostic corect, in timp util. In ceea ce priveste ramura din care face parte coronarografia, de aceasta se ocupa Dr. Mihai Rotar, medic primar cardiolog, cu specializare in ecocardiografie tridimensionala si in cardiologie interventionala. Experienta pe care a acumulat-o pe parcursul carierei sale prin numeroase interventii complexe il ajuta sa ofere de fiecare data servicii de calitate, indiferent de complexitatea cazului pacientului. La centru se mai efectueaza si angioplastia coronariana cu stent, implantarea stimulatorului cardiac etc. 

Pretul coronarografiei porneste de la 2.100 de lei. 

Cele mai multe recenzii acordate centrului Cardio Praxis sunt pozitive, iar pacientii aduc in discutie profesionalismul, amabilitatea si grija de care dau dovada medicii care isi practica meseria aici. Procedurile de care au beneficiat oamenii au fost minim-invazive, cu recuperare rapida si fara complicatii, iar rezultatele pe care le-au obtinut in urma lor au meritat efortul depus.   

Vezi parerile pacientilor despre Cardio Praxis 
Vezi Pareri

2. Arcadia 

Activitatea Spitalului de Cardiologie Arcadia din Iasi a inceput in 2010, concentrandu-se exclusiv pe preventia, diagnosticarea, gestionarea si tratarea afectiunilor inimii si ale vaselor de sange prin proceduri de tip coronarografie. Din echipa fac parte Dr. Carmen Elena Plesoianu, medic specialist in cardiologie, Dr. Igor Nedelciuc, medic primar in cardiologie si coordonator pe partea de cardiologie interventionala, Dr. Dan Iliescu, sef al departamentului de cardiologie etc. Centrul pune la dispozitia pacientilor si o gama variata de pachete medicale, de cardiologie generala, interventionala si radiologie interventionala. Un pachet in care este inclusa coronarografia, spre exemplu, contine si consultatia, analizele medicale, electrocardiograma si noptile de spitalizare. 

Pretul pachetului in care este inclusa coronarografia incepe de la 2.000 de lei. 

Parerile cu privire la activitatea centrelor Arcardia sunt impartite. Spre exemplu, mai multi utilizatori au lasat recenzii pozitive, in care lauda profesionalismul si competenta de care da dovada personalul medical de aici. In schimb, organizarea lasa de dorit, iar programarile nu sunt respectate.

3. Elytis Hospital 

Un alt loc in care te poti duce pentru efectuarea unei coronarografii in Iasi este Elytis Hospital, unde scopul interventiilor este de a asigura o calitate cat mai buna a vietii pacientului. Spitalul este dotat cu aparatura de ultima generatie, utilizata de un personal medical bine pregatit si cu experienta in domeniu. Din echipa departamentului de cardiologie fac parte Dr. Mihai-Cristian Rotar, Dr. Anca Rotar, Dr. Daniela Crisu, Conf. Univ. Dr. Viviana Onofrei si Dr. Dragos Marcu. Spitalul ofera si o gama variata de pachete promotionale, pentru ca pacientii sa aiba acces la serviciile de care au nevoie, la preturi cat mai accesibile. 

Pretul coronarografiei incepe de la 2.050 de lei. 

Cei care au beneficiat de serviciile prestate de Elytis Hospital au lasat recenzii pe pagina spitalului in care au apreciat, in mod deosebit, amabilitatea personalului medical. Au existat si experiente mai putin placute, fie din cauza lipsei de organizare, fie pentru ca interactiunea cu personalul de la receptie nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, motiv pentru care ratingul spitalului este mai mic. 

Concluzii 

Prin urmare, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de coronarografie in Iasi este sa te programezi la unul din centrele prezentate anterior. Pe baza informatiilor obtinute, medicii iti vor oferi un diagnostic si te vor ajuta sa alegi un plan de tratament cat mai eficient pentru situatia ta, astfel incat sa ameliorezi pe cat posibil afectiunea medicala de care suferi.