Meniu

Coronarografie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa faci coronarografie in Oradea? Din continutul acestui articol vei putea identifica o clinica medicala potrivita asteptarilor tale cu privire la raportul calitate-pret si al experientei medicilor. Coronarografia este procedura radiologica prin care se poate examina in detaliu anatomia inimii si care se efectueaza cu substanta de contrast.  

Medicul iti poate recomanda sa faci coronarografie daca prezinti dureri in piept, toleranta scazuta la efort si dificultati respiratorii. De asemenea, aceasta va fi recomandata pacientilor care au efectuat anterior EKG si in cazul carora exista modificari ale activitatii electrice a inimii. Unitatile medicale din Oradea care asigura acest tip de investigatie de diagnostic sunt apreciate pentru calitate si conditii bune. 

La ce clinici poti merge pentru a face coronarografie in Oradea?

Coronarografia poate fi recomandata dupa efectuarea mai multor teste non-invazive, iar medicii din Oradea au suficienta experienta pentru a asigura precizie in diagnostic si pentru o interpretare corecta. Unul dintre aspectele de interes pentru orice pacient este pretul investigatiei, asa ca a fost alcatuit un tabel in care sunt prezentate numele celor mai bune clinici si tariful pentru coronarografie in cadrul acestora:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
MedOnTime
Clinica-Verificata
1.450 Ron
 • Pretul Coronarografiei porneste de la 1.450 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Dedicare si implicare
 • Atentie si grija pentru pacient
Spital Pelican
1.500 Ron
 • Pretul Coronarografiei porneste de la 1.500 Ron
 • Servicii la standarde europene
 • Personal bine pregatit si implicat
 • Amabilitate
 • Curatenie
 • Preturile sunt destul de mari
 • Timpul de asteptare este uneori mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

1. MedOnTime

Pentru coronarografie si alte investigatii de diagnostic, pacientii din Oradea se pot adresa clinicii medicale MedOnTime. Cateva dintre specializarile acoperite sunt cardiologia, medicina interna si ecografia. Pentru a asigura precizie in diagnostic si pentru a oferi tratamente eficiente, colectivul foloseste echipamente medicale de ultima generatie, care sustin eforturile de indeplinire ale unor standarde inalte de calitate. Aceasta clinica are parteneriale medicale performante cu numeroase alte clinici si ofera inclusiv consultatii medicale online. 

Coronarografia se face in cadrul clinicilor partenere si are un tarif incepand de la 1.450 lei. 

Clinica este foarte apreciata de catre oradeni, dupa cum reflecta numeroasele calificative si recenzii pozitive din mediul online. Pacientii spun ca investigatiile au decurs foarte bine si ca au intalnit o echipa de profesionisti, formata din personal calificat. Medicii dau dovada de profesionalism, dedicare, minutiozitate, atentie si grija fata de pacient. 

Vezi parerile pacientilor despre MedOnTime
Vezi Pareri

2. Spital Pelican

In Oradea, unul dintre spitalele pe care le poti alege pentru servicii medicale de calitate este Spitalul Pelican. Aceasta unitate medicala ofera pacientilor un ansamblu complex de consultatii, investigatii si servicii de urgenta. In Grupul Pelican activeaza peste 400 de specialisti care folosesc tehnici medicale moderne si care sunt specializati in diferite discipline: cardiologie, chirurgie toracica, hematologie etc. Se fac investitii constant in aparatura de ultima generatie si se asigura metode de investigatie prezente si in clinicile occidentale. 

Pretul unei coronarografii porneste de la 1.500 lei. 

Foarte multi pacienti care au trecut pragul acestui spital au tinut sa isi exprime opinia si pe internet privitor la serviciile de care au beneficiat. Cei mai multi se arata multumiti si manifesta recunostinta fata de personal, pe care il descriu ca fiind bine pregatit, foarte implicat, devotat si amabil. Multi dintre pacienti spun ca personalul este dedicat si ca lucreaza ca la carte, oferind servicii la standarde europene. De asemenea, curatenia este amintita ca avantaj. La polul opus, exista pacienti care se declara dezamagiti, spunand ca preturile sunt destul de mari si ca timpul de asteptare este lung,

Concluzii

Coronarografia este o investigatie importanta pentru a evalua sanatatea arterelor, iar numerosi pacienti din Oradea se indreapta catre clinicile mentionate anterior pentru efectuarea acestei investigatii. Cu ajutorul coronarografiei, medicul poate depista din timp daca pacientul sufera de leziuni coronariene.