Meniu

Coronarografie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura complexa folosita in cardiologia interventionala pentru a vizualiza vasele de sange din jurul inimii si pentru a trata, la nevoie, leziunile acestora, coronarografia in Pitesti se efectueaza intr-un centru medical privat apreciat pe piata de servicii de sanatate din Arges. Nu toate clinicile cu sectii de cardiologie realizeaza o atfel de investigatie minim invaziva si este nevoie de aparatura speciala si de competente specifice ale medicului care ghideaza examinarea si interpreteaza imaginile obtinute in timp real, de aceea poate fi dificil sa afli unde ar trebui sa te indrepti daca ti-a fost recomandata coronarografia.

Articolul de fata iti prezinta optiunile in materie de cardiologie interventionala in Pitesti, ajutandu-te sa te hotarasti daca te vei adresa unui cardiolog din orasul tau sau ar trebui sa faci un drum catre Capitala pentru procedura.

Cat costa o coronarografie in Pitesti?

Desi nu pretul este cel mai important aspect in prevenirea si tratarea problemelor de sanatate ale inimii, totusi vrei intotdeauna sa stii la ce sa te astepti si cum sa iti organizezi mai bine bugetul, mai ales in cazul unei interventii delicate, si acest lucru este valabil si pentru o coronarografie in Pitesti. Consultand tabelul de mai jos, vei gasi atat numele clinicii in care se realizeaza procedura, cat si tariful perceput aici.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
Muntenia Hospital
2.000-2.500 Ron
  • Pretul Coronarografiei variaza intre 2.000-2.500 Ron
  • Cel mai profesionist spital din Arges
  • Servicii de calitate
  • Act medical superior
  • Timp de asteptare mare
  • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru o coronarografie in Pitesti?

Atunci cand timpul este pretios si problemele inimii te preseaza sa iei rapid o decizie legata de clinica unde vei merge pentru coronarografie in Pitesti, ai dori sa poti face o cercetare prin care sa te incredintezi ca municipiul resedinta al judetului Arges si serviciile sale medicale pot constitui o optiune inspirata pentru investigatia de care ai nevoie. Citeste pana la capat articolul si vei afla detalii importante despre calitatea serviciilor, aparatura de care dispune clinica prezentata, medicul care efectueaza procedura si parerile pacientilor referitoare la experienta avuta aici.

Muntenia Hospital

Muntenia Hospital gazduieste sub acoperisul sau un centru de excelenta in cardiologia interventionala, singurul centru privat din judetul Argeș unde se monteaza stimulatoare si defibrilatoare cardiace si unde se efectueaza procedura de coronarografie. Departamentul functioneaza sub umbrela vestitelor Centre Ares, unul dintre lideri nationali in diagnosticul si tratamentul bolilor cardiovasculare, care conteaza pe cea mai buna echipa de cardiologi intervenționisti din Romania. Centrul Ares Pitesti beneficiaza de o sala de angiografie dotata la standarde europene. Procedura de coronarografie este efectuata de unul dintre cei doi medici primari cu competente in cardiologia interventionala, dr. Elvis Botu si dr. Alexandru Voican, sau de catre unul dintre medicii specialisti, dr. Marius Postu si dr. Catalin Usurelu.

Pentru o coronarografie, pretul in Pitesti la Centrul Ares din incinta Muntenia Hospital este cuprins intre 2000 si 2500 de lei.

Parerile pacientilor se refera mai putin la experienta specifica in Centrul Ares, iar recenziile de pe Google impartasesc experientele avute cu Muntenia Hospital in general. Mare parte dintre cei care au scris comentarii declara ca Muntenia este cel mai profesionist spital din Arges, cu servicii de calitate si un act medical superior altor unitati de acest tip. Pe de alta parte, exista si nemultumiri legate de timpul mare de asteptare la unele cabinete, din cauza unei gestionari deficitare a programarilor. De asemenea, multi considera ca persoanele angajate la receptie nu au disponibilitatea de furniza pacientilor informatiile solicitate. 

Vezi parerile pacientilor despre Muntenia Hospital
Vezi Pareri

Concluzii

Desi ai putea crede ca apropierea de Capitala face ca cererea de servicii medicale complexe si de calitate sa se indrepte catre Bucuresti, municipiul resedinta de judet al Argesului este bine reprezentat in multe specialitati clinice si interventionale si poti beneficia de coronarografie in Pitesti la unul dintre centrele de excelenta in cardiologie, renumite in plan national. Poti conta pe experienta si pregatirea a patru medici specializati in interventiile minim invazive pe cord. Dezvoltat in cadrul unui spital privat de calitate, centrul de cardiologie interventionala din oras dispune de o sala dedicata procedurii, dotata cu toata aparatura necesara si conditii la standarde europene.