Meniu

Coronarografie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul specialist sa efectuezi o coronarografie in Sibiu? Aceasta este forma de investigatie pe care medicii o recomanda pacientilor lor atunci cand alte metode de examinare nu reusesc sa identifice cauza anumitor simptome. Cu alte cuvinte, daca te confrunti cu dureri la nivelul toracelui pe care medicul specialist nu le-a putut identifica cu metodele obisnuite de examinare, cel mai probabil o sa iti recomande sa faci o coronarografie.

Cu toate ca nu exista o gama prea variata de clinici in Sibiu care sa se ocupe de aceasta investigatie, tot ai sansa sa apelezi la ajutorul unor profesionisti. In cele ce urmeaza iti prezentam un cabinet medical in care poti beneficia de un ajutor de specialitate. Cu ajutorul coronarografiei, medicul cardiolog identifica motivul pentru care te confrunti cu anumite blocaje la nivelul fluxului de sange. 

Cat costa o coronarografie in Sibiu?

Costurile necesare pentru realizarea unei coronarografii in Sibiu sunt suficient de ridicate, motiv pentru care majoritatea celor interesati opteaza pentru realizarea unei astfel de investigatii cu ajutorul CAS. Din fericire, exista o multime de clinici care au contracte incheiate cu CAS, tocmai pentru a le oferi tuturor pacientilor posibilitatea de a obtine preturi mai bune sau servicii medicale decontate in intregime. Iata care sunt preturile practicate in orasul tau atat ca pacient asigurat, cat si neasigurat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
Medlife Polisano
Clinica-Verificata
1.500-2.600 Ron
  • Pret Coronarografiei variaza intre 1.500-2.600 Ron
  • Aparaturi moderne si performante
  • Contract incheiat cu CAS
  • Echipa medicala profesionista
  • Rezultate precise si rapide
  • Programarile nu sunt respectate mereu
  • Personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in efectuarea coronarografiilor in Sibiu

Mai jos iti prezentam o clinica pe care o poti lua in considerare pentru realizarea coronarografiei in Sibiu, pentru a beneficia de servicii calitative. Desi nu exista o paleta larga de optiuni din care sa alegi, institutia medicala amintita mai jos este exact ce ai nevoie pentru a beneficia de o investigatie precisa. Iata care a fost si impresia celorlalti pacienti care au vizitat-o in trecut:

Medlife Polisano

Medlife Polisano este o clinica recent deschisa in Sibiu, in cadrul careia pacientii pot beneficia de o coronarografie realizata in conditii sigure in prezenta unei echipe medicale profesioniste. In cadrul clinicii se imbina serviciile medicale de calitate cu experienta vasta si buna pregatire a doctorilor si asistentelor. Obiectivul principal al acestora este sa aiba cat mai multi pacienti vindecati si sanatosi, oferindu-le servicii ireprosabile. Diagnosticarea se realizeaza prin intermediul unei aparaturi de ultima generatie, care reuseste sa depisteze si cea mai insesizabila problema. Tratamentul este oferit de catre medici, dupa stabilirea diagnosticului, si poate sa fie personalizat in functie de necesitati. Datorita contractului incheiat cu CAS, pacientii pot beneficia si de un pret mult mai accesibil al acestei investigatii.

Tariful unei coronarografii este de 2600 lei pentru un pacient neasigurat si 1500 lei pentru un pacient asigurat.

Multe dintre recenziile postate au scos in evidenta profesionalismul si buna pregatire a cadrelor medicale, care isi trateaza de fiecare data pacientii cu interes si amabilitate. Aparatura utilizata este de inalta peformanta, oferind posibilitatea obtinerii unor rezultate precise si rapide. In plus, cabinetul este modern si primitor. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data, multi pacienti mentionand ca personalul de la receptie nu este foarte amabil si comunicativ.

Vezi parerile pacientilor despre Medlife Polisano
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa efectuezi o coronarografie in Sibiu? Clinica de mai sus se dovedeste a fi varianta potrivita pe care o poti lua in considerare pentru efectuarea acestei investigatii amanuntite. Stiai ca o coronarografie poate sa iti salveze viata? Nu mai amana vizitele medicale si tine cont de sfatul doctorului specialist, pentru a evita situatii de-a dreptul ingrijoratoare care iti pot pune viata in pericol.