Meniu

Coronarografie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O interventie de coronarografie in Suceava se recomanda in mai multe situatii: simptome de boala coronariana, infarct miocardic, in evaluarea stenturilor, in pregatirea pentru o interventie chirurgicala si in diferite afectiuni cardiace, printre care aritmiile sau afectiuni ale valvelor cardiace.

In acest articol vei afla la ce clinica din Suceava sa mergi pentru o coronarografie in cele mai bune conditii. Procedura este una invaziva, ce utilizeaza raze X si o substanta de contrast si care trebuie efectuata strict la recomandarea medicului specialist. Importanta procedurii este colosala, ea ajutand in multe cazuri la salvarea vietii pacientilor.

Cat costa o interventie de coronarografie in Suceava?

O interventie de coronarografie in Suceava are un pret comparabil cu alte clinici din tara in care se efectueaza procedura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
Bethesda
Clinica-Verificata
2.000 Ron
  • Pretul Coronorarografiei porneste de la 2.000 Ron
  • Departament de cardiologie si radiologie interventionala
  • Doi medici cardiologi interventionisti
  • Se efectueaza numeroase procedee interventionale in clinica
  • Personal bine pregatit si amabil
  • Echipamente performante
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Descopera clinica in care se efectueaza coronarografie in Suceava!

In continuare, te invitam se descoperi cateva informatii utile despre clinica din Suceava in care se realizeaza coronarografie. Vei afla care sunt medicii ce efectueaza o astfel de procedura, dar si altele de cardiologie interventionala si ce opinii au pacientii in legatura cu serviciile de care au avut parte.

Bethesda

In cadrul centrului medical Bethesda functioneaza un departament de Cardiologie si Radiologie Interventionala, in care se efectueaza numeroase procedee: coronarografie, angioplastie artere carotide, angioplastie coronariana cu stent, angioplastie si arterografie membre inferioare, angioplastie si arterografie artere cu origine din arcul aortic, arterografie membru superior si artere renale. Sunt doi medici la care te poti programa aici pentru cardiologie interventionala: dr. Paul Turcoman si dr. Laurian Blaga, care profeseaza si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta „Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava.

O interventie de coronarografie are un tarif care porneste de la 2.000 de lei.

Centrul de cardiologie si radiologie interventionala din cadrul centrului medical Bethesda este evaluat de pacienti cu nota maxima, pe internet. Oamenii spun ca serviciile de aici sunt de calitate si ca medicii sunt foarte bine pregatiti in domeniu cardiologiei clinice sau interventionale.

Vezi parerile pacientilor despre Bethesda
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru a efectua o coronarografie in Suceava, ai la dispozitie serviciile de top ale clinicii Bethesda, mai precis ale Centrului de Cardiologie si Radiologie Interventionala. Aici, se efectueaza numeroase procedee interventionale la nivelul inimii, de la coronarografii, la angioplastie coronariana, stenturi coronariene sau interventii pe valvule cardiace. Cei doi medici cardiologi interventionisti de aici au experienta si dispun de aparatura si de  toate conditiile pentru procedee de succes.