Meniu

Coronarografie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru diagnosticul sau tratamentul afectiunilor localizate la nivelul vaselor de sange din jurul inimii, se recomanda o interventie de coronarografie in Timisoara. Aceasta procedura medicala este una invaziva, care poate detecta unele blocaje sau restrictii in fluxul sanguin. In acest oras din Romania, se afla un spital privat in care se realizeaza aceasta interventie, precum si multe altele ce tin de cardiologie.

Coronarografia consta in introducerea unui cateter in artera coronara, prin brat sau gamba, injectandu-se un material de contrast, astfel incat sa fie ilustrate arterele coronare intr-un scaner de raze X. Coronarografia se utilizeaza atat pentru diagnostic, cat si pentru tratament (angioplastia coronariana).

Ce pret are o coronarografie in Timisoara

Daca este de interes pentru tine ce pret se percepe pentru o coronarografie in Timisoara, poti descoperi in tabelul de mai jos raspunsul.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
Rocordis
Clinica-Verificata
2.500 Ron
  • Pretul Coronarografiei porneste de la 2.500 Ron
  • Toate specialitatile cardiovasculare sub acelasi acoperis
  • Dotari de ultima generatie
  • Cardiologie interventionala
  • Medici cardiologi de renume
  • Departament de chirurgie cardiovasculara
  • Terapie intensiva cardiologica
  • Program de cardio-oncologie
  • Unele servicii sunt decontate prin CAS
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o coronarografie in Timisoara

Acest oras din vestul Romaniei este un etalon in privinta calitatii serviciilor medicale, iar o coronarografie in Timisoara nu avea cum sa faca exceptie. In continuare, vei descoperi informatii utile despre unitatea medicala la care se realizeaza aceasta interventie si care sunt parerile pacientilor despre acest centru.

Centrul Inimii RoCordis

Centrul Inimii RoCordis este un spital privat din Timisoara cu numeroase servicii medicale destinate sanatatii inimii. Departamentele care functioneaza aici sunt: cardiologie, electrofiziologie cardiaca, chirurgie cardiovasculara, cardiologie interventionala, cardio-oncologie, terapie intensiva cardiologica. Personalul acestui centru este unul numeros si performant, cu rezultate deosebite, in frunte cu: dr. Gabriel Ivanica (medic primar cardiolog, medic primar medicina interna, electrofiziologie cardiaca), Associate Professor dr. Adrian Ursulescu, medic primar chirurgie cardiovasculara si dr. Alina Negru, medic primar cardiolog, electrofiziologie cardiaca. Activitatea medicala este sustinuta cu cea mai inalta tehnologie disponibila pe piata in materie de cardiologie.  

O coronarografie are un pret in Timisoara, la RoCordis, care porneste de la 2.500 de lei.

Serviciile Spitalului RoCordis sunt apreciate de pacientii din Timisoara care le evalueaza cu cinci stele din cinci pe internet. Oamenii se declara incantati de profesionalismul medicilor, de dotarile de ultima generatie si de interventiile reusite in ceea ce priveste sanatatea inimii si a vaselor de sange.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Inimii RoCordis
Vezi Pareri

Concluziile noastre

O coronarografie in Timisoara se poate efectua in cel mai mare spital privat din vestul tarii ce integreaza toate disciplinele de diagnostic si tratament al inimii si al vaselor de sange (chirurgie cardiovasculara, chirurgie vasculara, cardiologie interventionala, ritmologie, terapie intensiva cardiologica). Medicii de aici au o experienta vasta si utilizeaza cele mai moderne echipamente in domeniu.

In ceea ce priveste subiectul coronarografie Timisoara pret, acesta este situat la nivelul tarifelor practicate in sistemul medical privat din toata tara. Asadar, te poti programa cu incredere la RoCordis pentru o coronarografie in cele mai bune conditii.