Meniu

Coronarografie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura de vizualizare a arterelor coronare, coronarografia in Valcea, este modalitatea prin care medicul specialist poate afla daca exista anumite ingustari sau blocaje la nivelul acestor artere. Investigatia mai poarta denumirea si de angiografie coronariana si este efectuata la clinici de presigiu din oras. Medicii au o buna pregatire pentru realizarea unei astfel de examinari, fiind competent, implicat si atent la necesitatile pacientilor.

Cu toate ca Valcea nu gazduieste o multime de clinici specializate in efectuarea coronarografiei, exista totusi o clinica, situata in Ramnicu Valcea, pe care o poti lua in considerare si care este bine cotata. Priveste partea buna, nu trebuie sa te deplasezi pana in capitala pentru a efectua aceasta examinare, pentru ca ai ocazia si la tine in oras sa apelezi la ajutorul unei echipe medicale cu experienta vasta.

Ce buget trebuie sa pregatesti pentru o coronarografie in Valcea?

De obicei, coronarografia in Valcea este o investigatie suficient de costisitoare, pentru ca este nevoie de o aparatura performanta si precisa pentru realizarea sa. Din fericire, ai si posibilitatea de a beneficia de acest serviciu medical decontat partial, avand parte, astfel, de un pret mult mai accesibil. In tabelul de mai jos iti prezentam care este tariful aplicat pentru investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Coronarografie
Rating
Website
AFYA Clinik
Clinica-Verificata
1.400 Ron
  • Pretul Coronarografiei porneste de la 1.400 Ron
  • Aparaturi de inalta generatie
  • Echipa medicala profesionista, bine pregatita si implicata
  • Atmosfera primitoare
  • Investigatii precise
  • Nerespectarea programarilor efectuate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza coronarografia in Valcea

Clinica de coronarografie din Valcea este bine echipata cu toate aparaturile necesare pentru efectuarea investigatiei in parametri optimi, astfel incat sa primesti un rezultat concret intr-un timp scurt. Afla tot ce trebuie sa stii despre clinica din Ramnicu Valcea, dar si care este impresia pacientilor cu privire la serviciile medicale ale institutiei medicale:

AFYA Clinik

AFYA Clinik este o institutie medicala de prestigiu localizata in Ramnicu Valcea, in cadrul careia se pot efectua coronarografii la standarde inalte. Echipa medicala este formata si medici supraspecializati si profesionisti, care stiu cum sa isi abordeze fiecare pacient in parte, in functie de problema de sanatate pe care o experimenteaza. Singurul scop al echipei este ca la final, pacientii sa beneficieze de ingrijiri medicale superioare si sa fie sanatosi. Din fericire, nici tehnologia utilizata nu este mai prejos. Aceasta este avansata, aparaturile medicale sunt la cele mai inalte standarde pentru investigatii precise si rezultate rapide. Clinica are preturi accesibile, punand la dispozitia tuturor un numar generos de locuri de parcare. Medicul primar de cardiologie interventionala este dr. Mihai Melnic, specializat in coronarografie/angiografie coronariana, angioplastie artere carotide si angioplastie coronariana cu stenturi.

Pretul pentru o coronarografie porneste de la 1400 lei.

Aproape toti pacientii au fost multumiti de prestatia cadrelor medicale, care au dat dovada de nenumarate ori de profesionalism, dedicare, pasiune pentru meserie si o buna pricepere atat in diagnosticare, cat si in aplicarea unui tratament adecvat, in functie de necesitati si afectiune. Investigatiile sunt precise, datorita aparaturii profesionale, iar clinica are un aer primitor. Cu toate acestea, au fost semnalate cateva nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor efectuate.

Vezi parerile pacientilor despre AFYA Clinik
Vezi Pareri

Concluzii

Efectuarea unei coronarografii in Valcea este posibila prin intermediul clinicii amintite mai sus, datorita bunei pregatiri a cadrelor medicale, dar si datorita echipamentelor medicale folosite, care sunt la standarde inalte. Rezultatele investigatiilor sunt obtinute intr-un timp scurt, iar pacientul beneficiaza de un tratament pe masura, in functie de afectiunile de care sufera. Nu amana vizitele medicale, mai ales daca iti sunt recomandate de catre medicul specialist, pentru a te bucura de o inima puternica si sanatoasa cat mai mult timp.