Meniu

Eco Doppler Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt mai multe motive pentru care un medic poate solicita o ecografie Doppler in Arad: de la evaluarea fluxului sanguin prin artere si vene, diagnosticarea bolilor cardiace, pana la evaluarea sarcinii, a functiei renale sau hepatice. Cea mai cunoscuta utilizare a sa este insa in evaluarea fluxului de sange prin artere si vene si a bolilor cardiace.

Daca vrei sa afli la ce clinica si la ce medic din Arad sa mergi pentru o ecografie Doppler, citeste in continuare acest articol! In el vor fi redate informatii utile despre efectuarea acestei investigatii deosebit de utile pentru diagnostic si tratament in mai multe domenii medicale, dar in special in cardiologie. 

Ce tarif are o ecografie Doppler in Arad?

Daca te intereseaza la o eco Doppler in Arad un pret orientativ, urmareste tabelul de mai jos si alege clinica unde consideri ca poti gasi cel mai bun raport calitate-pret.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Interdiabetic
Clinica-Verificata
200-250 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 200-250 Ron
 • Specialitati medicale pentru barbati si femei
 • Ecografii Doppler de diverse tipuri: de cord, carotidian, venos, arterial
 • Echipamente si tehnologii moderne
 • Personal profesionist si implicat
 • Un medic cardiolog care efectueaza ecografii Doppler este in contract cu CJAS Arad
 • Atmosfera placuta
Slovenski
160-300 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 160-300 Ron
 • Consultatii si investigatii de cardiologie
 • Medici cu o vasta experienta
 • In contract cu mai multi asiguratori privati
 • Aparatura medicala performanta
 • Buna comunicare cu pacientii
Laser System
180-250 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 180-250 Ron
 • Oferta vasta de specialitati si servicii medicale
 • Medici cardiologi cu experienta
 • Ecografii Doppler, EKG, teste de efort, holter EKG, holter TA
 • Nu exista locuri de parcare pentru pacienti
 • Nu se respecta programarile
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care se poate efectua o ecografie Doppler in Arad

Sunt trei clinici in Arad unde poti merge cu incredere pentru o ecografie Doppler. Iata care sunt acestea si ce trebuie sa stii despre ele!

1. Interdiabetic

Clinica Medicala Interdiabetic din Arad a fost infiintata in 2017 si pune la dispozitie mai multe servicii, printre care si ecografie Doppler. Se pot adresa clinicii persoanele care isi doresc o consultatie de: endocrinologie, cardiologie, medicina interna, diabetologie, cat si pentru diverse investigatii ce tin de aceste specialitati. Sunt trei medici, la departamentul de cardiologie: dr. Diana Patrascanu, dr. Aurelian Mihuta si dr. Sebastian Zus, primul dintre specialisti fiind in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Ecografii Doppler se fac atat la Cardiologie, cat si la Medicina Interna, la dr. Daniel Patrascanu.

Pretul unei ecografii Doppler este de 200 de lei – pentru o ecocardiografie Doppler, si de 250 pentru una dintre ecografiile: Doppler carotidian, Doppler venos sau Doppler arterial.

Activitatea medicala de la Interdiabetic este apreciata pe internet de catre pacienti. Unii dintre ei sustin ca nu au nimic de reprosat in legatura cu acest centru medical si ca au avut parte de profesionalism si implicare din partea intregului personal. 

Vezi parerile pacientilor despre Interdiabetic
Vezi Pareri

2. Slovenski Med

La clinica Slovenski Med din Arad poti efectua o ecografie Doppler, ecocardiografii, teste de efort, monitorizare holter EKG si TA si multe alte investigatii utile pentru sanatatea ta.  Clinica este una de excelenta in cardiologie si imagistica. In cadrul sau se poate efectua screening cardiovascular complet, pot fi diagnosticate boli cardiovasculare si realizate tratamente interventionale si chirurgicale moderne. Medicii de aici (dr. Milovan Slovenski, dr. Catalin Popa si dr. Raluca Herman) au competente in electrofiziologie, cardiologie interventionala, ecocardiografie transesofagiana si transtoracica, ecografie vasculara. Reteaua de cabinete Slovenski Med este prezenta atat in Arad, cat si in Timisoara, Lugoj si Caransebes.

Pretul unei investigatii Doppler variaza intre 160 (Doppler carotide) si 300 de lei (Doppler arterial/venos).

Clinica din Arad a Slovenki Med este apreciata pentru calitatea profesionala a medicilor si pentru aparatura pusa la dispozitie. Pacientii spun ca revin aici de mai multi ani ori de cate ori au o problema de sanatate sau pentru monitorizare, pentru ca specialistii sunt foarte bine pregatiti si ofera informatii utile, reale si exacte. 

3. Laser System

Laser System Arad este un centru medical modern, dotat cu aparatura de top, cu ajutorul careia se pot face atat ecografii Doppler, cat si multe alte investigatii cardiologice sau din alte specialitati. Centrul dispune si de un laborator de analize medicale certificat RENAR, care a fost infiintat in 2001 si care este in contract cu CJAS Arad. Medicii cardiologi care activeaza in acest centru sunt dr. Luka Alen, medic specialist cardiologie cu competenta in ecocardiografie si montare, interpretare Holter 24 h tensional EKG, SI DR. Adriana Coroban, medic primar cardiolog, specializat in ecografie transtoracica, transesofagiana si ultrasonografie vasculara.

O ecografie Doppler costa aici intre 180 si 250 de lei.

Opiniile difera in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de acest centru medical din Arad. Unii pacienti sustin ca personalul de la receptie este amabil si implicat, ca serviciile medicale sunt de calitate sau ca normele de igiena sunt respectate cu strictete. Alti aradeni spun ca experienta lor nu a fost atat de placuta, din mai multe motive: nu se raspunde la telefonul clinicii, nu se respecta programarile, nu exista locuri de parcare pentru pacienti. 

Concluziile noastre

O ecografie Doppler in Arad poate oferi informatii utile despre sanatatea inimii si a vaselor de sange. Alege sa efectuezi aceasta investigatie in clinici bine cotate, cum sunt cele din acest articol, in care isi desfasoara activitatea medici cu experienta, ce utilizeaza echipamente moderne.