Meniu

Eco Doppler Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Utilizata pentru investigarea si diagnosticarea tulburarilor in circulatia sangelui si a afectiunilor arterelor si venelor din corp, ecografia Doppler in Bacau se realizeaza la unul dintre centrele medicale de top din oras, dotate cu aparatura speciala si medici care detin competente in acest top de examinare imagistica. Daca doctorul ti-a recomandat aceasta procedura accesibila, neinvaziva si neiradianta, dar care are capacitatea de a depista probleme de circulatie al caror tratament iti poate salva viata, nu trebuie sa amani efectuarea ei.

Pentru a urgenta investigatia, articolul de fata iti va fi de folos in identificarea clinicilor si cabinetelor din Bacau care dispun de aparatura pentru ecografie Doppler, iar la finalul lecturii vei avea toate datele unei decizii pe care sa nu o regreti ulterior.

Unde mergi pentru ecografie Doppler in Bacau?

Iti doresti un serviciu medical de calitate, oricare ar fi investigatia de care ai nevoie, un pret decent pentru o ecografie Doppler in Bacau si, bineinteles, un medic bun care sa interpreteze imaginile obtinute prin ultrasunete, in vederea unui diagnostic precis si a unui tratament adecvat. In tabelul de mai jos sunt incluse numele celor mai bune clinici si cabinete din oras si tarifele pe care acestea le practica pentru examenul Doppler.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Prolife Medical
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Eco Doppler 250 Ron
 • Medicul este un profesionist desavarsit
 • Consultatii si investigatii ecografice amanuntite
 • Rabdare si calm fata de pacienti
 • Explicatii cuprinzatoare despre diagnostic
 • Aparatura moderna
Dr. Radu Grigoriu
250 Ron
 • Pret Eco Doppler 250 Ron
 • Profesionist cu experienta la cardiologie
 • Investigatii temeinice
 • Diagnostic precis
 • Tratament eficient
 • Personalul de la receptie ar trebui sa fie mai amabil cu pacientii
Mediclinic
200 Ron
 • Pret Eco Doppler 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici caracterizati de seriozitate si profesionalism
 • Personal amabil si plin de solicitudine
 • Preturi ridicate
Redivivus Med
200 Ron
 • Pret Eco Doppler 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Atmosfera placuta in interior
Clinica Luxor
250 Ron
 • Pret Eco Doppler 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie ar trebui sa isi imbunatateasca atitudinea si comunicarea cu pacientii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor medicale cu servicii de ecografie Doppler in Bacau

Nu esti genul care sa sune la primul numar de telefon pe care il gaseste pe Internet pentru programarea la ecografie Doppler in Bacau si ai nevoie de informatii suplimentare despre clinicile si cabinetele incluse in clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii importante, care te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie. Vei afla in ce consta calitatea serviciilor centrelor medicale din top si ce parere au pacientii care au accesat aici consultatii, analize sau investigatii.

1. Prolife Medical

Prolife Medical este cabinetul individual privat al dr. Elena Alistar, in care pacientii din Bacau pot accesa consultatii de medicina interna si cardiologie si investigatii ultrasonografice: ecografie abdominala, ecocardiografie, ecografie Doppler, ecografie parti moi si ecografie tiroida. Dr. Elena Alistar este medic primar medicina interna, medic primar cardiologie, cu o bogata experienta practica si clinica, doctor in medicina, avand competente in ecografia generala. Ecocardiograful Vivid T8 Pro R2, construit cu tehnologia TruScan, de care dispune cabinetul, permite o gama variata de programe pentru examinari avansate.

Tarifele practicate de medic sunt afisate pe site-ul web. Pentru o ecografie Doppler, pretul este de 250 de lei.

Din putinele recenzii lasate de pacienti pe Google pentru acest cabinet reiese ca medicul este un profesionist desavarsit, care realizeaza consultatii si investigatii ecografie amanuntite, discuta cu rabdare si calm cu pacientii si ofera explicatii cuprinzatoare legate de diagnosticul acestora. Se mai mentioneaza dotarile moderne ale cabinetului.

Vezi parerile pacientilor despre Prolife Medical
Vezi Pareri

2. Dr. Radu Grigoriu

Clinica Dr. Grigoriu a debutat pe piata medicala din Bacau in anul 1992, fiind primul cabinet privat din oras,  ofera servicii de cardiologie situate la standarde inalte, de preventie, diagnostic si tratament al bolilor cardiovasculare, consultatii, electrocardiograma computerizata, ecocardiografie si ecografie Doppler color. Cu ajutorul unei echipe alcatuite din 5 medici, unitatea medicala acopera domeniile medicina interna, cardiologie si stomatologie. Pentru ecografia Doppler de care ai nevoie te vei adresa chiar fondatorului clinicii, dr. Radu Grigoriu, medic primar cardiolog cu experienta, avand competente in ecografie si medicina interna. Apreciatul medic a dobandit specializarea la L’hopital Saint Joseph din Lyon, Franta si a participat la numeroase congrese internationale de cardiologie.

Pretul pentru o ecografie Doppler la dr. Grigoriu este de 250 de lei.

Desi majoritatea recenziilor sunt pentru cabinetele de stomatologie, se poate spune ca, in general, pacientii sunt multumiti de felul in care au fost tratati la Clinica Grigoriu. Se mentioneaza faptul ca medicul este un profesionist cu experienta, la care au beneficiat de investigatii temeinice, diagnostic precis si un tratament eficient. Unii pacienti sustin ca personalul de la receptie nu are amabilitatea necesara unui post de relatii cu publicul.

3. Centrul Medical Mediclinic

Infiintat in anul 2006, Centrul Medical Mediclinic din Bacau are o gama diversificata de servicii, care include analize de sange decontate de Casa de Asigurari de Sanatate in baza biletului de trimitere de la medicul de familie, stomatologie, consultatii de specialitate in cardiologie, endocrinologie, ginecologie si ORL, ecografie abdominala, ecografie Doppler, ecografie mamara si medicina muncii. Ecografia Doppler se realizeaza la cabinetul de cardiologie, unde o vei gasi pe dr. Vera Ciobotaru, medic specialist cardiolog, avand competenta in ecocardiografie. 

La aceasta clinica, ecografia Doppler te va costa 200 de lei.

Recenziile de pe Facebook pentru aceasta clinica inregistreaza un nivel ridicat de satisfactie a pacientilor. Se apreciaza ca serviciile sunt de buna calitate, medicii sunt caracterizati de seriozitate si profesionalism, iar personalul este mereu dispus sa ajute pacientii. Unele persoane spun ca preturile sunt mari.

4. Redivivus Med

Redivivus Med este o clinica specializata pe cardiologie si pneumologie, in care consultul cardiologic este completat cu analize de laborator specifice si explorari functionale cardiace: electrocardiograma, ecografie Doppler color, ecocardiografie, monitorizare Holter EKG, oscilometrie, test de efort EKG la cicloergometru, monitorizare Holter tensiune arteriala – ABPM. Dr. Loredana Costache este medic primar cardiolog, cu experienta si competente in ecografia cardiaca. Centrul medical din Bacau dispune de o echipa formata din opt medici si un kinetoterapeut care deservesc cele opt specializari din oferta Redivivus.

Pretul ecografiei Doppler este de 200 de lei si la aceasta clinica.

Sunt putine recenzii pentru Redivivus Med pe Google, insa acestea denota ca pacientii sunt multumiti de serviciile clinicii, pe care le considera de calitate, de medicii profesionisti si empatici si de atmosfera placuta din interior. 

5. Clinica Luxor

Servicii medicale oferite in cadrul cabinetului de cardiologie de la Clinica Luxor cuprind consultatie, ecografie de cord, electrocardiograma si ecografie Doppler. Investigatia vaselor de sange poate fi efectuata de oricare dintre cei doi medici cardiologi cu competente in imagistica prin ultrasunete in domeniul afectiunilor cardiovasculare, dr. Roxana Lepadatu, medic primar, si dr. Vera Ciobotaru, medic specialist. La Clinica Luxor functioneaza cabinete pentru 15 specialitati medicale si un departament de imagistica medicala, cu RMN si ecograf performant.

In acest centru medical va trebui sa platesti 250 de lei pentru ecografia Doppler.

O buna parte a pacientilor apreciaza calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor si dotarile moderne ale clinicii, asa cum reiese din recenziile de pe Google. Pe de alta parte, centrul medical pare sa mai aiba de lucrat la capitole precum punctualitatea in respectarea programarilor si amabilitatea personalului de la receptie.

Concluzii

De o investigatie imagistica de calitate a arterelor si venelor cu ajutorul ultrasunetelor depind diagnosticul si tratamentul unor afectiuni cardiovasculare, de aceea este bine sa mergi pentru ecografie Doppler in Bacau la una/unul dintre clinicile si cabinetele incluse in clasamentul de mai sus. Ai toate sansele sa ai o experienta la standarde inalte cu servicii care sa iti satisfaca asteptarile, datorita aparaturii performante, de care dispun centrele medicale prezentate, si medicilor cardiologi cu experienta si competente in acest tip de examinare.

Dupa lectura acestui articol, detii toate informatiile necesare pentru o decizie bine intemeiata rational, bazata pe o documentare prealabila despre unitatile medicale din Bacau in care se realizeaza ecografie Doppler si vei sti care este clinica sau cabinetul la care vei suna pentru programarea la investigatie.