Meniu

Eco Doppler Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca pentru evaluarea starii de sanatate a arterelor tale trebuie sa efectuezi o ecografie Doppler in Braila? Investigatia ultrasonografica este de un real ajutor in identificarea unui diagnostic corect dintr-un spectru larg de afectiuni, printre care se numara si afectiunile vasculare sau cheagurile de sange. O astfel de examinare este recomandata atat pentru persoanele sanatoase, cat si pentru cele predispuse genetic la astfel de probleme vasculare, pentru monitorizarea constanta a starii lor de sanatate.

Desi nu exista o paleta bogata de clinici specializate in aceasta examinare cu ultrasunete in Braila, tot ai sansa de a apela la un cabinet de incredere si de a solicita ajutorul unui medic profesionist. Din fericire, articolul de mai jos iti ofera doza de informatie necesara pentru identificarea clinicii adecvate, dar si pentru a beneficia de ajutorul unui colectiv calificat in diagnosticarea si tratarea unor astfel de probleme de sanatate.

Ce buget sa pregatesti pentru o ecografie Doppler in Braila?

Sanatatea arterelor tale este foarte importanta pentru un corp activ, motiv pentru care nu trebuie sa neglijezi sub nicio forma efectuarea unei ecografii Doppler in Braila la o clinica de incredere. Preturile sunt, de cele mai multe ori, accesibile, insa exista si posibilitatea identificarii unor clinici care ofera servicii medicale decontate prin intermediul CAS. Cu toate acestea, tarifele unei astfel de examinari sunt amintite in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Cardiomedica
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret Eco Doppler 400 Ron
 • Aparatura de inalta performanta
 • Investigatii ultrasonografice precise
 • Diagnostic exact
 • Medic primar in cardiologie
 • Comportamentul asistentei
Diaconia
175 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 175 Ron
 • Echipamente medicale profesionale
 • Servicii de calitate
 • Colectiv amabil, responsabil si bine organizat
 • Investigatii precise
 • Preturi ridicate
Centrul Grivita
400 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 400 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Asistente si medici profesionisti
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Personalul de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in ecografia Doppler in Braila

Daca vrei sa efectuezi o ecografie Doppler in Braila si esti in cautarea unei clinici de incredere, in care sa ai parte de ajutorul unui personal medical specialist, variantele amintite mai jos s-ar putea sa iti fie de folos. Nu numai ca vei descoperi care este impresia celorlalti pacienti, dar vei afla si care sunt dotarile acestor centre medicale prestigioase chiar din orasul tau:

1. Cardiomedica

Cabinetul medical Cardiomedica se afla sub coordonarea medicului primar cardiolog Gabriel Pintea, care este specializat in ecografia Doppler in Braila. Traseul profesional al doctorului este unul bogat si prestigios, acesta dobandind de-a lungul timpului: atestat in ecografie Doppler color vasculara, competenta in ecocardiografie Doppler color, specializare in ecocardiografia Doppler color la Spitalul Niguarda Ca’Granda Milano – IT. Dr. Gabriel Pintea este medic cardiolog si ecografist din 1987 la Spitalul „Sf. Spiridon” Braila. Aparatura cabinetului este performanta, in acord cu necesitatile din prezent: ecograf Doppler color Philips Affiniti 70G, Philips CX 50 etc. Pe langa examinarea ultrasonografica, pacientii mai pot beneficia si de: electrocardiograma, monitorizare ambulatorie TA, indice glezna-brat, Holter ECG, test de efort. 

Pretul pentru o ecografie Doppler cardiaca este de 400 lei atat pentru adulti, cat si pentru copii. Cea abdominala este de 250 lei, tiroida – 150 lei, sani – 200 lei, vasculara – 500 lei.

Multi dintre pacientii care au ales clinica Cardiomedica din Braila s-au declarat a fi multumiti de prestatia medicala a dr. Gabriel Pintea. Amabilitatea, responsabilitatea, atentia la detalii si priceperea sunt cateva calitati care au fost apreciate de persoanele care au pasit pragul clinicii. Echipamentele si aparaturile folosite sunt de ultima generatie si reusesc sa capteze imagini clare in cadrul investigatiilor ultrasonografice de tip Doppler. Cu toate acestea, au existat nemultumiri in ceea ce priveste comportamentul asistentei.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomedica
Vezi Pareri

2. Diaconia

Diaconia este un cabinet medical cu multiple specialitati, printre care se numara si examinarile cu ultrasunete, fiind varianta potrivita pentru pacientii care vor sa efectueze o ecografie Doppler in Braila la o clinica de incredere. Echipamentele medicale si aparaturile utilizate sunt la standarde europene, reusind sa capteze imagini clare pe care medicul specialist sa le interpreteze si sa ofere un diagnostic. Pentru ca in cadrul cabinetului isi desfasoara activitatea o echipa medicala profesionista, competenta, bine pregatita si responsabila, aceasta poate sa stabileasca un tratament personalizat pentru pacient, cu scopul de a se vindeca eficient, indiferent de afectiunea de care sufera. Exista, din pacate, si afectiuni care nu pot fi vindecate, dar care pot fi tinute sub control prin intermediul unui tratament eficient. Printre investigatiile cu ultrasunete Doppler pe care clinica le poate pune la dispozitie se numara si: venoase/arteriale membre inferioare/superioare, carotidian unilateral/bilateral, artere iliace, aorta, vase cervicale etc.

Pretul pentru o ecografie Doppler incepe de la 175 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, ceea ce denota faptul ca pacientii care au optat pentru serviciile Diaconia au fost multumiti de prestatia medicala si de eficienta tratamentelor primite. Buna organizare, amabilitatea, atentia la detalii, responsabilitatea si profesionalismul colectivului medical sunt calitati pe care pacientii le apreciaza. Din pacate, multi dintre ei mentioneaza ca preturile sunt mult prea ridicate. 

3. Centrul Medical Grivita

Grivita este un centru medical din Braila care se adreseaza tuturor pacientilor doritori sa efectueze o ecografie Doppler la standarde superioare. Daca te afli si tu printre aceste persoane, vei descoperi ca la centrul medical Grivita esti intampinat de un personal medical profesionist, atent la nevoile tale, reponsabil si orientat mereu catre solutii, indiferent cat de grava este problema pe care o experimentezi. Cabinetul este dotat cu aparaturi performante si de ultima generatie, care reusesc sa depisteze in timp util diverse afectiuni ale vaselor de sange sau sa le monitorizeze pe cele deja existente, observandu-se si care este eficienta tratamentului. Doctorii au si competenta necesara pentru a-ti oferi un tratament personalizat.

Pretul pentru un pachet care contine ecografie Doppler, EKG si consultatie porneste de la 400 lei, in functie de medicul ales.

Conform recenziilor postate in mediul online, persoanele care au pasit pragul cabinetului Grivita au descoperit ca personalul medical este experimentat, atent la nevoile pacientilor, responsabil si bine organizat. De asemenea, acesta poate oferi si tratament personalizat in functie de gravitatea problemei de sanatate. Aparaturile utilizate sunt performante si ajuta la obtinerea unui diagnostic precis. Din pacate, exista nemultumiri cu privire la personalul de la receptie si timpul indelungat petrecut in sala de asteptare.

Concluzii

Efectuarea unei ecografii Doppler in Braila este o sarcina importanta pentru o persoana care se confrunta cu diverse predispozitii genetice cu privire la sanatatea vaselor de sange. De asemenea, exista si patologii care se pot dobandi in decursul vietii. In orice caz, asigura-te ca realizezi toate investigatiile de rutina si ca primesti un tratament adecvat care sa te ajute ori sa tii sub control aceste patologii, ori sa le vindeci.