Meniu

Eco Doppler Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai recomandarea de a face o investigatie pentru evaluarea sanatatii fluxului sanguin si cauti cea mai buna clinica in care sa faci o ecografie Doppler in Bucuresti? Acest articol informativ te poate indruma corect catre clinica de ale carei servicii ai nevoie.

Ca si criteriu de selectie poti avea in vedere si clinicile la care poti merge pentru ecografie Doppler cu trimitere in Bucuresti. Aspect de interes avand in vedere ca poate sa reduca multe dintre costurile implicate pentru procedura.

Care este pretul pentru o ecografie Doppler in Bucuresti?

Aparatura medicala si pretul investigatiei sunt factori care iti pot influenta alegerea clinicii careia i te vei adresa pentru ecografie Doppler intr-o zona a Bucurestiului. Tabelul de mai jos iti ofera inclusiv repere de pret, ceea ce inseamna ca poti sa iti formezi deja o prima impresie legata de clinica la care tinzi sa mergi.   

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
ICC
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pret Eco Doppler membre inferioare 700 Ron
 • Medici supraspecializati
 • Clinica moderna
 • Medici implicati si competenti
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Ecografii Doppler transtoracice, de artere carotide si de membre inferioare
Doppler Clinic
700 Ron
 • Pret Eco Doppler membre inferioare 700 Ron
 • Clinica moderna
 • Numeroase ecografii Doppler
 • Echipamente performante
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Atmosfera relaxanta
 • Nu se respecta intotdeauna programarile
Eucardios
680 Ron
 • Pret Eco Doppler membre inferioare 680 Ron
 • Clinica situata intr-o zona centrala si linistita a Bucurestiului
 • Aparatura moderna
 • Echipa de medici cu experienta vasta
 • Spatiu luminos si primitor
 • Numeroase investigatii Doppler
 • Nemultumiri legate de personalul de la receptie
Cardio Clinic
700 Ron
 • Pret Eco Doppler membre inferioare 700 Ron
 • Clinica moderna
 • Medici cu experienta
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Ecografii Doppler
 • Atentie la detalii
 • Unii spun ca le-au fost amanate programarile de mai multe ori
Eurosanity
499 Ron
 • Pret Eco Doppler membre inferioare 499 Ron
 • Centru medical cu vechime pe piata
 • Numeroase servicii medicale
 • Ecografii Doppler
 • Laborator propriu de analize
 • Unele servicii sunt decontate de CAS
 • Nu se respecta programarile
 • Timpi mari de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune clinici pentru ecografie Doppler din Bucuresti

Topul prezentat in cele ce urmeaza contine aspecte relevante despre clinica din Bucuresti  unde vei efectua investigatia Doppler, precum si o sinteza a parerilor altor pacienti aflati in situatii similare tie. Citind acest top vei putea sa stii inclusiv ce buget trebuie sa aloci pentru a face investigatia.

1. InterCardioClinique

Pentru o ecografie Doppler in Bucuresti,InterCardioClinique (ICC) poate fi o alegere foarte buna. Aici, medicii sunt supraspecializati, iar investigatiile puse la dispozitie sunt complete. Mai exact, serviciile includ: cardiologie generala, cardiologie interventionala, electrofiziologie si cardiologie pediatrica. In clinica se efectueaza ecografii transtoracice doppler, de catre un medic specialist in cardiologie, cu competenta in imagistica de acest tip – cardiovasculara.

Pretul pentru o ecografie transtoracica doppler este de 330 de lei, iar o ecografie Doppler de membre inferioare are un pret de 700 de lei.

Unele dintre persoanele care au apelat la serviciile clinicii si-au postat impresiile in mediul online, iar o mare parte dintre acestea vorbesc despre o experienta placuta. Oamenii spun ca serviciile oferite sunt de calitate, personalul este profesionist si isi da interesul pentru tratarea problemelor de sanatate, fiind si foarte bine pregatit in acest sens. Aprecieri mai primesc si: clinica moderna, comunicarea eficienta, promptitudinea. Sunt insa unele nemultumiri legate de timpul de asteptare mare.  

Vezi parerile pacientilor despre InterCardioClinique
Vezi Pareri

2. Doppler Clinic

Daca ai nevoie de o ecografie Doppler in municipiul Bucuresti, poti lua in considerare si Doppler Clinic. Dupa cum arata si numele sau, clinica este specializata in investigatiile Doppler, dar pe langa acestea, mai pune la dispozitie si numeroase alte servicii (consultatii oftalmologice, tratamente de infrumusetare, chirurgie vasculara). In cadrul departamentului de cardiologie se realizeaza si ecocardiografii doppler color si multe alte investigatii imagistice utile in tratarea si monitorizarea afectiunilor cardiovasculare. In plus, se efectueaza si ecografii doppler: artere si vene membre, aorta abdominala, axe carotide etc.

Tariful pentru o ecografie cardiaca Doppler este de 300 de lei (Tissue Doppler Imagining). Pentru o ecografie Doppler artere si vene, ambele membre, pretul este de 700 de lei.

Parerile persoanelor care au trecut cel putin o data prin aceasta clinica sunt in majoritate apreciative. Principalele aspecte mentionate in recenzii sunt: comportament exemplar din partea personalului centrului, medici care au o pregatire deosebita, aparatura moderna. In plus, oamenii spun ca in centru pot admira si colectia de arta expusa pe pereti, pentru a se relaxa si a-si induce o stare de bine. Sunt insa si cateva persoane nemultumite, care spun ca nu se respecta programarile.

3. Eucardios

Eucardios este o alta clinica bine cotata la care te poti programa in Bucuresti pentru o ecografie Doppler. Cadrele medicale au o experienta de aproximativ 20 de ani, iar aparatura utilizata tine pasul cu tehnologia actuala din domeniul cardiologiei: EKG digital, terminale Holter, patru aparate de ultrasonografie generala si cardiovasculara, dispozitiv biometric pentru stabilirea compozitiei corpului etc. Ecografiile Doppler se pot realiza la mai multi medici specialisti din cadrul clinicii, atat medici cardiologi, cat si specialisti in medicina interna sau chirurgie vasculara.

Tariful pentru o ecografie Doppler la inima este de 320 de lei, iar pentru o ecografie Doppler sistem venos si arterial la ambele membre inferioare, pretul este de 680 de lei.

In majoritatea recenziilor scrise de pacientii clinicii, oamenii se declara multumiti de servicii. Ei spun ca medicii de aici sunt foarte atenti la nevoile pacientilor si cu o inalta pregatire profesionala, astfel ca tratamentele sunt eficiente. Sunt si cateva persoane care s-au declarat nu foarte incantate de experienta, motivand ca personalul de la receptie nu are o atitudine profesionista, printre altele.

4. Cardio Clinic

Medicii de la Cardio Clinic te pot ajuta, in cazul in care ai nevoie de o ecografie Doppler rapida, in Bucuresti. Aceasta este prima clinica privata specializata in cardiologie, din capitala. Echipa medicala a clinicii este una numeroasa, fiind alcatuita din medici primari si specialisti in domeniile: cardiologie, medicina interna, neurologie, chirurgie vasculara, endocrinologie, diabet si boli de nutritie. Cadrele medicale realizeaza atat ecocardiografii, cat si ecografii Doppler vasculare pentru pacienti de toate varstele.

Pretul pentru o ecografie Doppler avansata la inima este de 350 de lei,  iar pentru o ecografie Dopper artere si vene, doua membre, tariful este de 700 de lei.

Parerile sunt in majoritate pozitive la adresa Cardio Clinic. Pacientii au remarcat numeroase aspecte care le-au fost pe plac: personalul amabil si calificat, clinica moderna si curata, comunicare buna, atentie la detalii. Unele persoane nu au fost multumite, declarand ca nu recomanda clinica, pentru ca programarile le-au fost amanate sau ca timpul pentru desfaurarea unei consultatii este foarte mic.

5. Eurosanity

Poti lua in calcul si Eurosanity, in cazul in care trebuie sa efectuezi o ecografie Doppler la una dintre clinicile din Bucuresti. Eurosanity este un centru medical infiintat in 2005, dar activitatea medicala a inceput in 2008. Centrul ofera o gama vasta de specialitati medicala si investigatii utile actului medical, precum si un laborator propriu de analize. Unele servicii sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari. In clinica se efectueaza ecografii Doppler pentru inima, dar si Doppler vascular carotide sau membre inferioare sau Doppler vascular la tiroida.

Pretul pentru un Doppler la inima este de 250 de lei, iar pretul pentru un Doppler vascular periferic, vene si artere, membrele inferioare costa 499 de lei.

Parerile sunt destul de impartite in privinta serviciilor puse la dispozitie de Centrul Medical Eurosanity din Bucuresti. In timp ce unele persoane spun ca medicii sunt bine pregatiti si implicati si ca personalul de la receptie este amabil, altii sunt foarte nemultumiti, spunand ca nu se respecta programarile, in foarte multe cazuri, si ca timpul de asteptare depaseste uneori si o ora.

Concluziile noastre

Sunt numeroase clinici in Bucuresti care ofera si investigatii performante, cum este ecografia Doppler. Tot ce trebuie sa faci inainte de a beneficia de serviciile lor este sa te informezi cu atentie. Spre exemplu, te poti interesa daca se poate efectua ecografie Doppler cu trimitere, in Bucuresti, la clinica respectiva, caz in care investigatia poate fi gratuita.

Clinicile prezentate in acest articol ofera avantajul unor echipamente de ultima generatie si al medicilor bine pregatiti. Astfel ca daca te vei orienta pentru una dintre acestea, poti avea garantia unor investigatii de buna calitate si a unor tratamente eficiente.