Meniu

Eco Doppler Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru vizualizarea fluxului de sange care trece prin vene si artere se recomanda realizarea ecografiei Doppler. In Buzau ai posibilitatea de a cere sfatul unui medic specialist, care te poate indruma catre o astfel de investigatie sau care, pe baza simptomelor enumerate, te poate indruma catre o alta forma de examinare. De regula, printr-o ecografie Doppler, acesta poate avea o imagine clara asupra vaselor de sange, dar si a fluxului, fiindu-i usor sa determine un diagnostic.

Cu toate ca nu exista o paleta larga de clinici si cabinete medicale in Buzau in cadrul carora sa se realizeze o astfel de investigatie, tot vei avea ocazia sa discuti cu un medic specialist si sa ii soliciti parerea cu privire la problemele pe care le resimti. Investigatia se realizeaza pe baza de unde sonore, fiind noninvaziva si neiradianta. Apeleaza la ajutorul unui profesionist si afla in mod concret care sunt afectiunile de care suferi, dar si cum le poti trata.

Cat costa o ecografie Doppler in Buzau?

Inainte de a merge la un cabinet medical pentru efectuarea unei ecografii Doppler in Buzau trebuie sa stii si care sunt preturile la care sa te astepti. Din fericire, in cele mai multe cazuri, costurile sunt accesibile, existand oricand si posibilitatea sa optezi pentru clinicile privare care se afla in parteneriat cu CAS. Daca totusi nu poti beneficia de acest serviciu medical decontat, consulta-te cu tabelul de mai jos si afla care sunt preturile practicate in orasul tau:

Top 3 clinici specializate in efectuarea ecografiei Doppler in Buzau

Cu siguranta nu este usor sa gasesti o clinica specializata in ecografia Doppler in Buzau in care sa ai deplina incredere, motiv pentru care ti-am pregatit in cele ce urmeaza o selectie de trei clinici care sunt puternic frecventate de pacienti. Citeste mai departe si afla care este impresia acestora, dar si cat de dotate sunt institutiile medicale private din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Clinica Angi San
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Eco Doppler 350 Ron
 • Aparaturi performante si de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si experimentata
 • Tratament personalizat
 • Diagnostic corect
 • Decalarea programarilor
Cardio Clinique
150 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 150 Ron
 • Aparaturi performante
 • Colectiv medical implicat, atent si experimentat
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Lipsa de organizare
Cardio Sanmedica
100 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 100 Ron
 • Investigatii exacte
 • Pregatire medicala exemplara
 • Colectiv profesionist
 • Aparaturi de ultima generatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

1. Clinica Angi San

Angi San este o clinica din Buzau in cadrul careia se poate efectua o ecografie Doppler sub atenta observatie a medicului specialist. Cabinetul dispune de toata aparatura necesara pentru realizarea investigatiilor cardiologice, astfel incat pacientii sa primeasca un diagnostic corect si un tratament eficient. Tehnologia performanta, echipamentele moderne si aparatele ecograf Mindray DC-80a de ultima generatie sunt de un real ajutor in efectuarea unor investigatii precise, cu risc scazut de erori. Colectivul medical este format din asistente si medici cu experienta, care stiu cum sa abordeze pacientul, indiferent de problemele de sanatate pe care le experimenteaza. De asemenea, medicii recomanda si un tratament personalizat in functie de problemele pacientului, astfel incat sa se vindece rapid si eficient.

Pretul pentru o consultatie cardiologica si o ecografie Doppler cardiaca este de 350 lei.

Multi dintre pacientii care au ales clinica Angi San se declara a fi de-a dreptul multumiti de serviciile medicale. Atat asistentele, cat si doctorii dau dovada de profesionalism, empatie, rabdare, calmitate si bun simt, aspect care a fost profund apreciat de catre pacienti. De asemenea, multi au laudat si aparaturile performante utilizate, cu ajutorul carora activitatea medicilor este ireprosabila. Din pacate, exista anumite nemultumiri in ceea ce priveste nerespectarea programarilor. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Angi San
Vezi Pareri

2. Cardio Clinique

Cardio Clinique este o alta institutie medicala privata din Buzau care poate sa fie luata in considerare pentru personalul specializat in efectuarea ecografiei Doppler. Cardio Clinique se afla in parteneriat cu CJAS Buzau, ceea ce inseamna ca pacientii pot opta pentru investigatii cardiologice gratuite. Echipamentele medicale si aparaturile care se afla in dotarea institutiei private sunt de inalta performanta si moderne, reusind sa realizeze investigatii precise si proceduri ireprosabile. Nici echipa medicala nu este mai prejos; aceasta da dovada de profesionalism, atentie la detalii si rabdare in fiecare interactiune cu pacientii, oferindu-le intotdeauna ingrijiri medicale ca la carte si indrumari eficiente de prevenire a bolilor. Echipa de medici cardiologi este formata din: dr. Sava Nicoleta, dr. Nita Cirstea Ileana Adela si dr. Iliesei Vasile. Pe langa ecografia cardiaca, pacientii mai pot opta si pentru: consultatii, EKG, monitorizare holter TA, EKG de efort, monitorizare holter EKG etc.

Pretul pentru o ecografie Doppler incepe de la 150 lei.

O parte dintre pacientii care au apelat la Cardio Clinique au fost multumiti de prestatia medicilor. Colectivul medical este format din asistente si medici cu experienta, rabdatori, calmi si profesionisti, iar aparaturile medicale sunt de o performanta inalta. Din pacate, exista si pacienti care semnaleaza ca modul de functionare a clinicii este lipsit de organizare.

3. Cardio Sanmedica

Cardio Sanmedica este un centru medical in cadrul caruia se poate efectua o ecografie Doppler in Buzau la standarde inalte. Asistentele si medicii au pregatirea necesara de a-l aborda in mod corespunzator pe pacient, oferindu-i posibilitatea de a realiza investigatii cardiologice precise. In urma lor, doctorul stabileste un diagnostic, pe baza rezultatelor obtinute in urma investigatiilor, si, implicit, un plan de tratament personalizat in functie de nevoile fiecaruia. Dr. Nader George este medic specialist in cardiologie, competenta in ecografie cardiaca si poate realiza o astfel de investigatie intr-o maniera precisa si atenta. Aparaturile utilizate sunt la standarde europene, de ultima generatie si reusesc sa efectueze examinari ultrasonografice exacte, intr-un timp scurt. 

Pretul pentru o ecografie Doppler incepe de la 100 lei.

Din pacate, nu exista multe recenzii pentru Cardio Sanmedica, insa cei care au vrut sa isi relateze experienta in cadrul clinicii au fost multumiti in intregime de pregatirea medicala si de aparaturile utilizate de medici pentru realizarea unor investigatii precise. Rating-ul ridicat al clinicii este dovada unui act medical ireprosabil.

Concluzii

Vrei sa efectuezi si tu o ecografie Doppler in Buzau in conditii optime si in prezenta unui colectiv medical cu experienta? Atunci poti lua in considerare unitatile medicale private amintite anterior, unde poti beneficia de servicii medicale ireprosabile. Nu amana astfel de investigatii medicale, mai ales cand medicii iti recomanda sa le efectuezi in mod constant, pentru a nu-ti pune sanatate in pericol.