Meniu

Ecografie Doppler Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa afli mai multe despre starea de sanatate a arterelor tale printr-o evaluare a fluxului de sange, o ecografie Doppler in Constanta este solutia de care ai nevoie! Informatiile obtinute in urma unei investigatii de acest fel ii ajuta pe medici in a diagnostica o gama variata de afectiuni, de la probleme vasculare, la cheaguri de sange. 

Fiind vorba de doua ramuri bine dezvoltate in Constanta, clinicile la care te poti duce pentru a beneficia de servicii de imagistica si cardiologie sunt numeroase. In cazul in care nu ai suficiente detalii despre activitatea lor pentru a lua o decizie, articolul de fata iti vine in ajutor cu informatii legate de buget, aparatura, pregatire profesionala si multe altele! 

Cat costa o ecografie Doppler in Constanta? 

In functie de aparatura folosita pentru un examen de tip Eco Doppler in Constanta, pretul poate sa arate diferit de la o clinica la alta. Exista si alti factori care pot influenta suma respectiva, precum tipul investigatiei: poate sa fie vorba de un Eco Doppler pentru aorta abdominala, vascular, la carotide etc. Consulta tabelul de mai jos pentru a afla pretul de la care porneste gama de servicii:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie Doppler
Rating
Website
Cardioaxis
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii Doppler incepe de la 250 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de investigatii
 • Preturi accesibile
 • Promptitudine
Ovidius Hospital
340 Ron
 • Pretul unei Ecografii Doppler incepe de la 340 Ron
 • Dotari la cele mai inalte standarde
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Clinica 360
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii Doppler este 300 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Diverse servicii de cardiologie
 • Personal nepregatit la receptie
Lupamed
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii Doppler incepe de la 200 Ron
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Contract CJAS
 • Lipsa de comunicare
 • Personal nepregatit la receptie
Sammarina
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii Doppler incepe de la 250 Ron
 • Aparatura de ultima ora
 • Gama variata de servicii
 • Clinica nu are medic specialist in cardiologie
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face o ecografie Doppler in Constanta 

Ai posibilitatea sa efectuezi un Eco Doppler venos in Constanta, sau un alt tip de investigatie similara, programandu-te la una din urmatoarele clinici. Pe langa gama variata de servicii de cardiologie pe care le pun la dispozitia pacientilor, ele exceleaza si la capitolul tehnologie de ultima generatie, care sprijina efectuarea serviciilor de calitate superioara. 

1. Cardioaxis

Clinica de cardiologie Cardioaxis ofera servicii la standarde inalte, inclusiv ecografia Doppler, in orasul Constanta. Efectuarea investigatiei este posibila datorita echipamentelor de ultima generatie, la standarde europene, utilizate de medici calificati. Experienta de peste 10 ani a personalului clinicii se reflecta in capacitatea de a se adapta evolutiei medicinei si a stiintei. Pe partea de cardiologie, medicii specialisti care isi desfasoara activitatea aici sunt Dr. Andreea Gorga, Dr. Codruta Rusu, Dr. Radu Diaconescu si Dr. Nicoleta Onofrei. Tot aici, pacientii o pot gasi si pe Dr. Adina Trusca, medic specialist in chirurgie vasculara. In gama de servicii de tip Eco Doppler se regasesc ecografia de aorta abdominala, cea renala, de artere carotide si vasculara. 

Pretul pentru investigatie incepe de la 250 de lei, in cazul investigatiilor de tip Eco Doppler pentru aorta abdominala sau pentru Eco Doppler vascular la carotide, dar poate sa ajunga si la 400 de lei, pentru serviciul Eco Doppler vascular aorta + renale. 

Persoanele care au beneficiat de servicii la Cardioaxis au fost tratate cu profesionalism si empatie, lucru care le-a determinat sa lase o recenzie pozitiva pe pagina clinicii, in care recomanda serviciile respective si altora care au nevoie de ele. Preturile accesibile reprezinta un alt aspect pe care l-au apreciat pacientii clinicii. 

Vezi parerile pacientilor despre Cardioaxis
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital  

Pentru un Doppler venos in Constanta, pacientii au ca optiune Ovidius Clinical Hospital, un spital dotat cu aparatura performanta, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea o echipa foarte bine pregatita. Pacientii care aleg aceasta clinica pot opta pentru o ecografie Doppler vasculara la membrele inferioare sau pentru cele superioare, un Eco Doppler carotido-vertebral, sau un Eco Doppler arterial. De aceste servicii se ocupa medici primari si specialisti in cardiologie, precum Asist. Univ. Dr. Dan Cosmin-Calin, S.L. Dr. Sirma Tomos, Asist. Univ. Dr. Razvan Chirica etc. Obiectivul echipei este de a-i oferi pacientului tot sprijinul de care are nevoie pentru a se recupera.

Preturile serviciilor incep de la 340 de lei, in cazul unui Eco Doppler vascular la membre inferioare sau superioare si ajung la 510 lei, pentru un Eco Doppler arterial. 

In recenziile pozitive acordate paginii Ovidius Clinical Hospital, utilizatorii lauda profesionalismul, amabilitatea personalului medical, buna comunicare si curatenia. In acelasi timp, pacientii au gasit si niste aspecte negative, precum faptul ca programarile nu se respecta, ceea ce duce la un timp de asteptare mult mai mare. Nici tarifele nu sunt tocmai pe placul pacientilor. 

3. Clinica 360

Cunoscuta in 2002 sub numele de Gastromed, Clinica 360 a trecut in 2018 printr-un amplu proces de restructurare, in scopul de a acoperi o gama diversificata de servicii, inclusiv examinarea de tip Eco Doppler in Constanta. Misiunea de baza a clinicii este de a excela in furnizarea de servicii medicale moderne de inalta calitate. Alte servicii din categoria de cardiologie pentru care pot opta pacientii sunt ecografia de cord, testul de efort, montarea Holterului, EKG etc. Efectuarea serviciilor este posibila multumita aparatelor medicale moderne pe care clinica le are in dotare, precum ecograful pentru ecografii de cord, Doppler, banda si computerul pentru testul de efort si echipamentul necesar pentru montarea si interpretarea holterului. De ramura de cardiologie se ocupa Dr. Mustafa Adnan, Dr. Onofrei Nicoleta si Dr. Chirica Razvan. 

Un examen de tip Eco Doppler costa 300 de lei. 

Exista pacienti care aleg serviciile Clinicii 360 de ani buni, tocmai pentru ca au parte de investigatii de calitate de fiecare data, dupa cum marturisesc chiar ei in recenziile pe care le-au postat. In schimb, sunt si persoane care au avut parte de o interactiune neplacuta cu personalul de la receptie, motiv pentru care nu pot recomanda clinica. 

4. Lupamed

Cei care isi doresc sa beneficieze de un Eco Doppler cu trimitere in Constanta se pot duce la clinica Lupamed, care ofera reduceri pentru pacientii asigurati la Casa Judeteana de Sanatate. Printre ecografiile efectuate aici se numara Ecografia Doppler la artere carotide, pentru arterele si venele membrelor superioare, inferioare etc. De investigatii se ocupa Dr. Luiza Lupascu, medic specialist cardiolog, cu competenta in ecocardiografie generala. Personalul medical a participat la numeroase manifestari stiintifice nationale si internationale, tocmai pentru a-si perfectiona tehnicile de lucru. In cazul in care pacientii au efectuat investigatii similare in trecut, precum analize sau electrocardiograme, le este recomandat sa le aduca la prima intalnire. 

Pretul incepe de la 200 de lei pentru un Eco Doppler artere/vene membru inferior unilateral si ajunge la 300 de lei pentru servicii de tip Eco Doppler  artere/vene membre superioare bilateral. 

Personalul medical de la clinica Lupamed este laudat in mai multe recenzii pentru amabilitate si profesionalism. Totusi, in mai multe randuri, pacientii n-au reusit sa obtina informatiile de care aveau nevoie de la personalul de la receptie, ceea ce a dus la neintelegeri. 

5. Sammarina 

Policlinica Sammarina Medical ofera o gama variata de servicii medicale, de la endocrinologie, la pediatrie si ecografie, in ultima rubrica regasindu-se, printre altele si ecografia Doppler, efectuata in Constanta. Investigatiile sunt realizate cu aparatura de ultima generatie, precum ecograful Toshiba Xario™ 200, care ofera promptitudine si claritate. Prin intermediul aparaturii moderne, ecografiile Doppler sunt ridicate la un nou nivel de rezolutie spatiala. 

Pretul pentru o investigatie incepe de la 250 de lei. 

Conform recenziilor publicate de mai multi utilizatori pe pagina clinicii Sammarina, personalul este unul amabil, care se poarta cu grija fata de pacienti. Chiar si asa, lipsa de organizare nu poate fi trecuta cu vederea: programarile nu se respecta, iar rezultatele sunt eliberate foarte tarziu.  

Concluzii

In cele din urma, indiferent ca ai nevoie de un Eco Doppler carotidian in Constanta, sau de o investigatie similara de cardiologie, clinicile prezentate in randurile de mai sus iti vin in ajutor. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de servicii este sa te programezi la una dintre ele!