Meniu

Eco Doppler Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul iti poate recomanda o ecografie Doppler in Craiova in cazul unor simptome de boala cardiovasculara, pentru urmarirea evolutiei unei afectiuni cardiace existente, inainte de o procedura interventionala, cum este montarea unui stent, sau inainte de o interventie chirurgicala la inima.

Daca vrei sa afli unde te poti programa pentru o ecografie Doppler in acest oras, citeste in continuare! Iti vom prezenta un clasament al clinicilor ce ofera acest serviciu, precum si informatii utile legate de specialistii in cardiologie din municipiu si preturile percepute pentru acest tip de ecografie. 

Cat costa o ecografie Doppler in Craiova?

Pretul pentru o ecografie Doppler realizata in Craiova este diferit, in functie de clinica. In tabelul de mai jos sunt prezentate tarifele percepute in clinicile bune din oras, astfel incat sa-ti faci o idee despre bugetul pe care trebuie sa-l aloci in acest scop.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Alfmed
Clinica-Verificata
200-350 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 200-350 Ron
 • Medici cu experienta
 • Aparatura performanta
 • Ecografii Doppler
 • Monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale
 • Se respecta programarile
 • Focus pe nevoile pacientului
Dr. Vilceanu
100-450 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 100-450 Ron
 • Medici cardiologi cu experienta
 • Ecografii cardiace Doppler 2D si 3D
 • Aparatura de ultima generatie
 • Nu se percep costuri suplimentare pentru urgente
 • Se respecta programarile
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Monica Popescu
200 Ron
 • Pret Eco Doppler 200 Ron
 • Medic primar cardiolog cu experienta
 • Ecocardiografie Doppler
 • Servicii pentru adulti si copii
 • Raport calitate-pret in avantajul pacientului
Clinica Medlink
120-230 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 120-230 Ron
 • Clinica medicala moderna
 • 6 departamente medicale
 • Ecografii Doppler cord, artere, vene
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Ambient placut
Clinica Speranta
250-350 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 250-350 Ron
 • Locatie accesibila
 • Aparatura medicala performanta
 • Sediu modern
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Ecografii Doppler color
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se realizeaza ecografie Doppler in Craiova

Daca vrei sa stii care sunt locatiile de top din Craiova pentru o ecografie Doppler, urmareste cu atentie clasamentul de mai jos, realizat in functie de nivelul de satisfactie exprimat de pacienti pe internet.

1. Alfmed

O prima recomandare pentru o ecografie Doppler in municipiul Craiova ar fi Policlinica Alfmed, care a fost infiintata in anul 2006 si ofera consultatii medicale in cateva specialitati importante: cardiologie, medicina interna, medicina fizica, reabilitare medicala si medicina muncii. Colectivul de medici este alcatuit din specialisti cu experienta: dr. Florin-Cristian Tapu, dr. Adrian-Stefan Tapu si dr. Andrada Radoi. In cadrul departamentului de cardiologie se pot efectua numeroase investigatii: ecografie cardiaca (2D, Doppler), ecografie Doppler artere carotide si vertebrale sau arteriale/venoase de membre superioare sau inferioare, ecografie Doppler artere renale, monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale. 

O ecografie Doppler are un pret cuprins intre 200 si 350 de lei, la Alfmed.

Aceasta policlinica este foarte bine vazuta de craiovenii care i-au trecut pragul, dovada stau  recenziile de pe internet in care sunt expuse numeroase cuvinte de lauda: aparatura performanta, personal foarte implicat, respectarea programarilor, medici bine pregatiti. Totodata, oamenii mai sustin ca sunt multumiti de profesionalismul si consideratia cu care doctorii isi trateaza pacientii in aceasta clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Alfmed
Vezi Pareri

2. Dr. Vilceanu

Centrul Medical „Ciuperca” – Dr. Vilceanu cuprinde numeroase specializari medicale nechirurgicale, printre care si cardiologie, in cadrul careia se realizeaza ecografii cardiace Doppler. Din anul 2018, in cabinetul de cardiologie al medicului primar cardiolog Ovidiu Vilceanu se realizeaza si ecografie cardiaca Doppler 3D (tridimensionala) cu aparate performante de la brandul Philips. Alaturi de dr. Ovidiu Vilceanu, mai sunt inca doi profesionisti specializati in cardiologie si cu competente in ecografii Doppler: dr. Camelia Vilceanu si dr. Roxana Mustafa. La acest centru medical urgentele pot fi programate in aceeasi zi, fara a fi percepute costuri suplimentare.

Pretul pentru ecografia cardiaca Doppler variaza intre 100 si 450 de lei.

Pacientii apreciaza in mod deosebit la acest cabinet buna pregatire si abordarea profesionala a medicilor. In plus, ei spun si ca aparatura de ultima generatie utilizata aici ofera informatii pretioase despre starea de sanatate a inimii si a vaselor de sange. Se mai precizeaza in recenziile din mediul online si ca pe langa faptul ca dr. Ovidiu Vilceanu este un cardiolog excelent, mai este si un bun „psiholog”, ajutandu-i cu sfaturi pretioase sa depaseasca momentele grele legate de problemele de sanatate.

3. Dr. Monica Popescu

In cabinetul de cardiologie dr. Monica Popescu din Craiova se efectueaza ecocardiografie Doppler, ce se bazeaza pe folosirea ultrasunetelor pentru ca medicul sa poata vedea inima pe un monitor, studiind structura si contractiile acestea.  Dr. Monica Popescu este medic primar cardiolog, care a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova in 2002 si a efectuat rezidentiatul in Centrul de Cardiologie Craiova. A urmat si numeroase cursuri postuniversitare de diagnostic si tratament cardiologic in cazul adultilor si al copiilor. In cabinetul pe care il detine, medicul mai realizeaza si electrocardiograma de repaus, care inregistreaza ritmul cardiac, dar si monitorizare ambulatorie holter tensiune arteriala.

O ecocardiografie Doppler  costa 200 de lei in acest cabinet.

Serviciile cabinetului dr. Monica Popescu sunt considerate de foarte buna calitate de catre pacientii care si-au postat impresiile pe internet. In aceste recenzii se vorbeste despre buna pregatire a acestui medic, de diagnosticele exacte si de tratamentele eficiente pe care le acorda. Bunul raport dintre calitatea serviciilor si pretul acestora este un alt aspect pozitiv mentionat de oameni.

4. Clinica Medlink

Si in clinica Medlink Estetix din Craiova poti merge pentru o ecografie Doppler. Chiar daca sunt cunoscute in special serviciile estetice din aceasta locatie, sunt multe altele puse la dispozitie, din numeroase domenii medicale: cardiologie, dermatologie, gastroenterologie. Te poti programa la Medlink pentru o ecografie Doppler in vederea diagnosticarii problemelor vasculare, pentru ca ai numeroase optiuni: ecografie cord, ecografie artere carotide, artere, vene de membre superioare sau inferioare.

In aceasta clinica, tariful pentru o ecografie Doppler variaza de la 120 la 230 de lei.

In majoritatea recenziilor postate in dreptul acestei clinici pe internet se vorbeste in special despre buna calitate a serviciilor estetice. Sunt insa si pacienti care spun ca au avut parte de o buna experienta inclusiv in cabinetele medicale si ca personalul este foarte amabil si bine pregatit. Este laudat, de asemenea, si ambientul din clinica, despre care oamenii spun ca este placut si relaxant. 

5. Centrul Medical Speranta

Centrul Medical Speranta este o alta optiune buna in Craiova pentru ecografia Doppler. Gama vasta de servicii medicale face ca aceasta clinica sa fie una potrivita pentru intreaga familie. Aici vei putea gasi atat cabinete de cardiologie pentru adulti si de cardiologie pediatrica, cat si alte specialitati medicale (pneumologie, urologie, ecografie, pediatrie). Ecografia Doppler (de cord, artere carotide si vertebrale, artere sau vene membre) este efectuata de catre trei medici: dr. Radu Popa, medic primar cardiologie, membru al mai multor foruri de specialitate, printre care Societatea Europeana de Cardiologie, dr. Adrian Coanda, medic specialist cardiologie, cu supraspecializare in cardio-oncologie si dr. Diana Dragu-Cherata.

Pretul unei ecografii Doppler este cuprins intre 250 si 350 de lei.

Atat serviciile pentru adulti, cat si cele pentru copii sunt apreciate in review-urile Centrului Medical Speranta. Craiovenii spun ca medicii sunt comunicativi si profesionisti, si ca in clinica sunt conditii moderne. De asemenea, au mai fost aduse in atentia publicului si alte aspecte pozitive: locatie accesibila, preturi accesibile, curatenie.  

Concluziile noastre

O ecografie Doppler este utilizata in Craiova pentru diagnosticarea problemelor cardiace si vasculare, fiind un instrument deosebit de important in despistarea riscului de infarct, in detectarea cheagurilor de sange sau a tumorilor cardiace, in diagnosticarea anevrismelor sau a circulatiei sanguine deficitare la membrele inferioare. 

Clinicile prezentate in acest articol sunt, conform opiniilor pacientilor, unele in care actul medical este de foarte buna calitate, mai ales ca este insotit de avantajul major al aparaturii moderne, cum sunt ecografele Doppler performante. Asadar, te poti programa cu incredere pentru o ecografie Doppler in Craiova, cu trimitere de la medic intr-una din aceste locatii, pentru a beneficia de o investigatie de calitate superioara.