Meniu

Eco Doppler Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza sa-ti faci o ecografie Doppler in Galati? Investigatia ii ajuta pe medici sa depisteze diverse anormalitati care contribuie la o gama variata de probleme de sanatate. Daca primele semne ale unei boli sunt depistate din timp, atunci poti lua masurile necesare pentru a incetini pe cat posibil evolutia simptomelor sale, astfel incat starea ta de sanatate sa nu degenereze. 

La clinicile din Galati poti gasi toata aparatura necesara pentru realizarea mai multor tipuri de ecografii, de la cea mamara la cea abdominala. Echipamentul este utilizat de medici specializati, cu experienta in domeniu, care te vor sprijini sa obtii rezultate cat mai concrete. 

Cat costa o ecografie Doppler in Galati? 

In ceea ce priveste ecografia Doppler in Galati, pretul sau arata diferit in functie de factori precum pregatirea celui care se ocupa de investigatie, aparatura de care dispune clinica si daca exista sau nu o colaborare intre institutia respectiva si o casa de asigurari de sanatate. Tarifele de la mai multe clinici au fost concentrate in tabelul urmator: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Clinica SmartMed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 250 Ron
 • Dotari la standarde actuale
 • Medic specialist
 • Gama variata de ecografii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Centrul Maycor
300 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 300 Ron
 • Dotare tehnica de ultima generatie
 • Medici specialist
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Confidentialitate
Dr. Nechita Eugenia
250 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 250 Ron
 • Medic specialist
 • Diverse servicii
 • Program flexibil
 • Organizare slaba
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care te poti duce pentru o ecografie Doppler in Galati 

Cu scopul de a crea o lista utila tuturor celor care intentioneaza sa-si faca o ecografie Doppler in Galati, au fost selectate trei clinici frecventate adesea de locuitorii de aici. Pe langa tarife, care au fost discutate la punctul anterior si sunt reamintite cu aceasta ocazie, alte aspecte importante aduse in discutie sunt gama de servicii, pregatirea medicilor si aparatura din dotarea clinicii: 

1. Clinica SmartMed 

Exista mai multe tipuri de ecografii Doppler ce pot fi efectuate la Clinica SmartMed din Galati, motiv pentru care aceasta optiune reprezinta un bun punct de pornire pentru toti cei care au nevoie de o investigatie de calitate. Spre exemplu, exista posibilitatea de a realiza o ecografie Doppler la arterele abdominale, arterele carotide si vertebrale, arterele membrelor inferioare, superioare, cele renale etc. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea Dr. Cristian Gutu, medic specialist cardiolog, care pune la dispozitia pacientilor si un pachet in care sunt incluse consultatia, ECG si ecocardiografia. De asemenea, clinica are cel putin 10 ani de experienta in domeniul serviciilor medicale, timp in care personalul a continuat sa-si actualizeze cunostintele. 

Pentru o ecografie Doppler, pretul incepe de la 250 de lei. 

In recenziile lasate pe pagina Clinicii SmartMed, utilizatorii apreciaza profesionalismul echipei medicale, in special in ceea ce-l priveste pe Dr. Cristian Gutu. Interactiunea pe care au avut-o cu personalul clinicii i-a determinat pe pacienti sa recomande serviciile tuturor celor interesati de ecografii Doppler si nu numai.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica SmartMed
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Maycor 

Un alt loc in care se pot duce persoanele interesate pentru efectuarea unei ecografii Doppler in Galati este Centrul Medical Maycor. Obiectivele pe care clinica le are in vedere sunt relatia dintre medic si pacient, calitatea actului medical si procesul de prevenire, diagnosticare si tratare a afectiunilor medicale. Echipa clinicii este formata din medici primari, medici specialisti si din cadre universitare, precum Dr. Bucatanschi Mihai, medic primar cardiolog cu competenta in ecografie cardiaca transtoracica si ecografie vasculara sau Dr. Grigorica Lucica, doctor in medicina, cu competenta in ecografie cardiaca transtoracica si transesofagiana. Clinica este dotata cu ecografe performante, precum Philips iE33 X Marix si Phillips Epiq7. Echipamentul ajuta la depistarea anormalitatilor muschiului toracic cu mare precizie. 

Pretul ecografiei Doppler incepe de la 300 de lei.  

Majoritatea recenziilor pe care utilizatorii le-au acordat Centrului Medical Maycor sunt pozitive si scot in evidenta politetea, rabdarea si buna pregatire a personalului medical. Mai mult decat atat, persoanele care au beneficiat de un plan de tratament din partea Dr. Bucatanschi au fost foarte multumite de rezultatele obtinute.

3. Dr. Nechita Eugenia 

In cadrul Cabinetului de Cardiologie al dr. Nechita Eugenia, medic specialist, se efectueaza mai multe investigatii, precum testul de stres, monitorizarea tensunii arteriale timp de 24 de ore, monitorizarea ritmului cardiac si ecografia Doppler si bidimensionala, toate in Galati. Toti pacientii care au nevoie de consultatii si de stabilirea unor strategii pentru afectiuni cardiovasculare pot opta pentru serviciile acestui cabinet de cardiologie, astfel incat sa-si imbunatateasca pe cat posibil starea de sanatate. In plus, personalul medical este mereu la curent cu noutatile din domeniu, cu intentia de a le oferi pacientilor solutii cat mai eficiente pentru problemele lor. De asemenea, programul este unul flexibil, care le ofera persoanelor posibilitatea de a se programa dimineata in unele zile, sau dupa-amiaza in altele. 

Cu privire la ecografia Doppler, pretul porneste de la 250 de lei. 

Opiniile pozitive ale utilizatorilor in ceea ce priveste activitatea cabinetului de cardiologie sunt legate de locatia modern utilata si de personalul profesionist, care isi practica meseria acolo. In schimb, in recenziile negative este pusa in prim-plan organizarea slaba, intrucat au existat situatii in care mai multi pacienti au fost programati la aceeasi ora pentru consultatie. 

Concluzii

In cele din urma, daca iti doresti sa beneficiezi de o ecografie Doppler in Galati, pentru a afla daca simptomele de care suferi sunt primele semne ale unei afectiuni mai grave, clinicile prezentate mai sus iti stau la dispozitie cu servicii de calitate. Alege-o pe cea pe care o consideri cea mai potrivita nevoilor tale, in functie de facilitatile pe care ti le ofera!