Meniu

Eco Doppler Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa beneficiezi de o ecografie Doppler in Iasi la un pret accesibil? Atunci ai venit in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cinci clinici care presteaza servicii la standarde inalte si la preturi mici. Din fericire, exista si centre medicale care isi desfasoara activitatea in parteneriat cu CAS, oferind astfel pacientilor investigatii si proceduri decontate. 

Ecografia Doppler este recomandata pacientilor care vor sa verifice care este activitatea vaselor de sange, iar clinicile din Iasi sunt mai mult decat pregatite pentru a efectua investigatii de calitate. Citeste in continuare si descopera care sunt clinicile pe care le poti lua in considerare pentru a beneficia de cel mai bun tratament.

Cat costa o ecografie Doppler in Iasi?

Preturile pentru o ecografie Doppler in Iasi variaza de la o clinica la alta in functie de  performanta aparaturilor utilizate, dar si in functie de experienta medicilor. Daca vrei sa fii la curent cu tarifele aplicate pentru aceasta investigatie, te poti consulta cu tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Clinica Carmed
Clinica-Verificata
170-230 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 170-230 Ron
 • Echipamente moderne si performante
 • Personal medical calm, empatic si profesionist
 • Programarile sunt respectate
 • Investigatii precise
 • Rezultate rapide
Cardio Medica
215 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 215 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medic primar in cardiologie
 • Amabilitate, profesionalism si atentie la detalii
 • Precizie
 • Investigatii multiple
Cardio Consult Plus
280 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 280 Ron
 • Echipamente moderne si performante
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Rating maxim
 • Echipa medicala profesionista
 • Investigatii precise
Promedica
300 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 300 Ron
 • Echipament modern si performant
 • Echipa medicala implicata, profesionista si amabila
 • Diagnostic rapid si exact
 • Medici primari in cardiologie
 • Clinica prestigioasa
Cardiomed
120 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 120 Ron
 • Implicare, atentie si profesionalism
 • Servicii decontate prin CAS
 • Personal medical bine pregatit
 • Aparatura performanta
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ecografie Doppler in Iasi

Daca inca nu te-ai hotarat asupra unei clinici specializate in ecografie Doppler in Iasi, poti parcurge textul de mai jos pentru a afla care este parerea celorlalti pacienti, dar si care sunt dotarile principale. Stim ca iti este dificil sa gasesti o varianta potrivita, asa ca ti-am pregatit o lista cu 5 clinici pe care sa te poti baza:

1. Clinica Carmed

Clinica Carmed este specializata in cardiologie, pacientii avand posibilitatea sa opteze pentru o ecografie Doppler in Iasi. Datorita echipei medicale profesioniste si atente la nevoile pacientilor, acestia se pot bucura de ingrijiri medicale ireprosabile, indiferent de gravitatea afectiunii pe care o experimenteaza. Din fericire, fiind o clinica de top, este dotata cu echipamente de ultima generatie si cu aparaturi performante, prin intermediul carora medicii au posibilitatea de a vedea perfect vasele de sange. Tot in cadrul clinicii Carmed, pacientii pot opta si pentru un eco Doppler venos in Iasi, mai ales daca le este recomandat de medicul specialist. Prevenirea bolilor cardiovasculare necesita efectuarea treptata a investigatiilor de acest fel, pentru o depistare timpurie a afectiunii.

Pretul pentru o ecografie Doppler venos membre inferioare/superioare porneste de la 170 lei (unilaterala) si poate ajunge la 230 lei (bilaterala).

Pacientii au fost multumiti in unanimitate de serviciile medicale ale clinicii Carmed, laudand profesionalismul, empatia, amabilitatea si calmitatea personalului. Programarile sunt respectate, echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, iar atentia medicilor pentru pacientii lor este sporita, indiferent care este afectiunea de care sufera.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Carmed
Vezi Pareri

2. Cardio Medica

Cardio Medica este un centru medical care prioritizeaza sanatatea si bunastarea pacientului, oferindu-i posibilitatea de a efectua o ecografie Doppler in Iasi la standarde inalte. Prof. Univ. Dr. Catalina Arsenescu Georgescu este un medic cardiolog profesionist, care efectueaza investigatii precise si care ii ofera pacientului sansa de a se bucura de o viata sanatoasa. Solutiile propuse sunt eficiente si personalizate pentru fiecare persoana in parte. Dotarile clinicii sunt superioare si isi propun sa obtina rezultate precise intr-un timp scurt. Printre investigatiile Doppler efectuate in cadrul cabinetului medical se numara si: Doppler arterial membre inferioare si superioare si Doppler venos membre superioare si inferioare.

Pentru o ecografie Doppler in Iasi, pretul incepe de la 215 lei.

Pacientii care au frecventat cabinetul Cardio Medica din Iasi au fost multumiti de prestatia medicala. Aparaturile utilizate sunt de o calitate superioara, astfel incat medicii sa aiba posibilitatea de a depista din timp daca pacientul se confrunta cu probleme de sanatate la nivelul vaselor de sange. Amabilitatea, profesionalismul si deschiderea catre pacient au fost cateva dintre calitatile apreciate.

3. Cardio Consult Plus

Cardio Consult Plus este un cabinet de cardiologie in cadrul caruia poti beneficia de o ecografie Doppler in Iasi. Din fericire, cabinetul are contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de servicii medicale decontate. Aparaturile si echipamentele utilizate sunt la standarde europene, astfel incat toata lumea sa beneficieze de servicii calitative si de un tratament pe masura. Tratamentul poate sa fie personalizat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. 

Tariful aplicat pentru o ecografie Doppler porneste de la 280 lei. 

Potrivit recenziilor pacientilor, medicii si asistentele au o experienta vasta in activitatea pe care o desfasoara, astfel incat pacientii sa beneficieze de servicii medicale ireprosabile. Rating-ul clinicii este maxim, datorita recenziilor pozitive postate. Aparaturile sunt performante si reusesc sa capteze rezultate precise, iar echipa medicala este intotdeauna in alerta cu privire la sanatatea pacientilor.

4. Promedica

Printre clinicile prestigioase din Iasi in care se pot efectua ecografii Doppler se numara si Promedica, specializata in servicii de ingrijire si tratament. Clinica gazduieste medici primari in cardiologie ca dr. Radu Rodica, dr. Dima-Cozma Corina, dr. Chiriac Silvia, capabili sa realizeze  investigatii ultrasonografice de tip Doppler precise si rapide. Datorita aparaturii performante si moderne, pacientii pot beneficia de o ecografie Doppler arterial, venos si vascular la preturi accesibile, pentru identificarea afectiunilor manifestate la nivelul vaselor de sange. Conform specialistilor, o astfel de examinare trebuie sa fie efectuata constant de persoanele care sunt predispuse la astfel de boli. 

Pretul pentru o ecografie Doppler porneste de la 300 lei.

Din fericire, o mare parte dintre pacienti si-a exprimat multumirea pentru serviciile de care a beneficiat, laudand activitatea ireprosabila a medicilor. Acestia au competenta de a gasi solutii adecvate tuturor tipurilor de probleme de sanatate. Echipamentul de ultima generatie identifica imediat anomaliile, pacientul beneficiind de un diagnostic corect. 

5. Cardiomed

Cardiomed este o clinica specializata in cardiologie, in cadrul careia toti pacientii isi pot efectua ecografia Doppler in Iasi la preturi accesibile. In cadrul clinicii se pune pret pe calitate, performanta si sanatatea pacientului, motiv pentru care personalul medical calificat si bine pregatit ii sta tot timpul la dispozitie. Fie ca este vorba de stabilirea unui diagnostic exact sau de aplicarea unui tratament eficient, echipa medicala este intotdeauna gata sa ofere cele mai bune solutii. Nu este mai prejos nici echipamentul medical din dotarea cabinetului, prin intermediul caruia se pot depista afectiuni periculoase chiar daca acestea se afla in faza incipienta. Vestea buna este ca exista si posibilitatea obtinerii unor servicii decontate, deoarece Cardiomed are contract incheiat cu CAS.

Tariful aplicat pentru o ecografie Doppler porneste de la 120 lei.

Multi dintre pacientii care au optat pentru Cardiomed au beneficiat de servicii de calitate si de un tratament eficient pentru combaterea afectiunilor cardiologice. Personalul a dat dovada de implicare, atentie si profesionalism la fiecare consultatie, oferind unele dintre cele mai bune solutii. De asemenea, exista persoane care au laudat si faptul ca institutia medicala este dotata cu aparaturi de inalta calitate si precizie. Cu toate acestea, pot exista imbunatatiri in ceea ce priveste respectarea programarilor.

Concluzii

Daca ti-a fost recomandat de curand sa efectuezi o ecografie Doppler in Iasi, poti lua in considerare clinicile si cabinetele medicale amintite anterior in articol, in cadrul carora isi desfasoara activitatea o echipa profesionista de medici. Alege sa iti pui sanatatea pe primul loc si beneficiaza de un plan de tratament eficient, recomandat de un cadru medical cu experienta si profesionist.