Meniu

Eco Doppler Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre cele mai avansate tehnici de investigare medicala, folosind unde sonore pentru a vizualiza fluxul de sange prin vene si artere, ecografia Doppler in Oradea se poate realiza la clinicile medicale de top din oras, specializate in diagnosticul si tratamentul afectiunilor cardiovasculare. Posibilitatea efectuarii, precum si acuratetea rezultatelor depind in mare masura de performantele aparaturii, dar si de competentele medicului care interpreteaza rezultatele obtinute.

In articolul de fata vei gasi informatii utile despre centrele medicale care ofera servicii de imagistica medicala de eco Doppler arterial sau eco Doppler venos in Oradea la standarde inalte de calitate. Parcurge-l pana la capat si vei avea toate datele unei decizii bine chibzuite in legatura cu clinica spre care sa te indrepti pentru procedura de care ai nevoie.

Unde mergi pentru ecografie Doppler in Oradea?

Este dificil sa faci o cercetare pe cont propriu in legatura cu serviciile de ecografie Doppler din Oradea, pentru a vedea unde poti obtine o investigatie de calitate optima, pe care medicul sa poata conta in intocmirea unui diagnostic si in stabilirea unui tratament eficient al afectiunilor cardiovasculare. In tabelul de mai jos ai la dispozitie un clasament alcatuit in urma unei documentari temeinice, in care au fost incluse clinici cu standarde inalte in activitatea medicala.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Grandmed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Eco Doppler 200 Ron
 • Una dintre cele mai bune clinici private din oras
 • Medici profesionisti si dedicati pacientilor
 • Raport bun calitate-pret
 • Dr. Daniela Tahos – profesionalism, experienta si empatie
 • Timp de asteptare mare
Bioinvest
190 Ron
 • Pret Eco Doppler 190 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Timp de asteptare mare
 • Consultatii superficiale
Centrul Venus
200 Ron
 • Pret Eco Doppler 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Comportamentul personalului de la receptie ar trebui imbunatatit
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
Centrul Procardia
200 Ron
 • Pret Eco Doppler 200 Ron
 • Clinica buna
 • Medici bine pregatiti si experimentati
 • Aparatura moderna
 • Preturi ridicate
Cardio Vital
200 Ron
 • Pret Eco Doppler 200 Ron
 • Seriozitate si profesionalism
 • Medic bine pregatit, cu experienta
 • Investigatii de calitate
 • Medicul nu ofera suficiente explicatii ale diagnosticului
 • Cabinetul nu raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face ecografie Doppler in Oradea

Municipiul resedinta al judetului Bihor este un oras cu o piata a serviciilor de sanatate bine dezvoltata si nu este de mirare ca ai atatea optiuni de top in ceea ce priveste ecografia Doppler in Oradea. Cu toate acestea, trebuie sa te decizi si sa alegi doar una dintre acestea, sperand ca ai facut cea mai inspirata evaluare a argumentelor pro si contra. Pentru aceasta alegere, ai nevoie de informatiile din sectiunea urmatoare a articolului, in care vei gasi o prezentare a clinicilor incluse in clasament.

1. Grandmed

In cadrul sectiei de cardiologie de la Clinica Grandmed, pacientii au la dispozitie consultatii clinice, electrocardiograma, ecografie cardiaca, test de efort standardizat, ecografie Doppler arterial / venos  pentru membre superioare / inferioare, ecografie Doppler carotidiana, holter TA si holter EKG, realizate cu echipamente de ultima generatie. Dr. Daniela Talhos este medic primar cardiolog, cu o experienta de peste 25 de ani in diagnosticul si tratamentul bolilor sistemului circulator. Medicul a efectuat cursuri de specializare in ecografie cardiaca si ecografie Doppler vasculara. Centrul medical Grandmed din Oradea ofera servicii clinice si paraclinice integrate in specialitati multiple, analize de laborator si investigatii de imagistica medicala.

Pentru o examinare eco Doppler in Oradea, pretul la aceasta clinica este de 200 de lei.

Gradul de multumire a pacientilor pentru serviciile de la Grandmed este unul ridicat. In recenziile de pe Google, pacientii declara ca este una dintre cele mai bune clinici private din Oradea, ca au intalnit aici medici bine pregatiti si dedicati profesiei si ca exista un bun raport calitate-pret. Se apreciaza cu dr. Daniela Talhos este un medic profesionist, cu experienta si empatie fata de pacienti. Sunt si persoane nemultumite, care reclama ca, in cazul lor, timpul de asteptare a fost mare.

Vezi parerile pacientilor despre Grandmed
Vezi Pareri

2. Bioinvest

In Policlinica Centrului Medical Bioinvest, pentru ecografia Doppler de care ai nevoie te vei adresa unuia dintre cei doi medici cardiologi care au competente in efectuarea acestei investigatii: dr. Violeta Lazar si dr. Dragos Rotariu, medici primari. Centrul medical dispune de mai multe puncte de lucru in judetul Bihor (in Marghita, Salonta si Alesd) si o policlinica centrala in Oradea cu peste 20 de specialitati clinice, investigatii paraclinice, centru de recoltare si laborator acreditat. 

Clinica are tarifele pentru servicii afisate pe site-ul web intuitiv si prietenos cu utilizatorul. O ecografie Doppler te va costa 190 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici si le considera de buna calitate, conform recenziilor de pe Google. Multi scriu ca medicii sunt profesionisti, ca asculta cu rabdare si empatie problemele pacientilor si prescriu solutii eficiente de tratament. Sunt si pacienti care sustin ca exista deficiente in organizarea programarilor, care face ca timpul de asteptare inainte de a intra in cabinetul medicului este mare. De asemenea, se mentioneaza ca la unii medicii consultatiile se desfasoara in graba, fara ca pacientii sa aiba timp sa isi comunice toate simptomele si fara explicatii ale diagnosticului.

3. Centrul Vascular Venus

Centrul Vascular Venus din Oradea este specializat pe cardiologie, cardiologie interventionala, chirurgie vasculara si ofera consultatii, investigatii (ecografie Doppler, ecocardiografie, EKG, monitorizare EKG si TA), diagnostic si tratament al afectiunilor inimii si ale sistemului circulator. Pentru investigatia Doppler, medicii care detin competente in imagistica de acest tip sunt dr. Catalin Dorin Dorobantu, medic primar chirurgie vasculara, doctor in stiinte medicale, si dr. Roxana Suhanea, medic specialist chirurgie vasculara. Clinica moderna si-a diversificat recent serviciile printr-un proiect cu finantare prin fonduri europene, adaugandu-si alte 20 de specialitati clinice, aparatura moderna si largindu-si echipa de medici care deservesc cabinetele centrului.

Tariful pentru o ecografie Doppler, pretul este de 200 de lei.

Experientele pacientilor la aceasta clinica sunt diferite, in functie de cabinetul la care au apelat. O buna parte a pacientilor declara ca serviciile sunt de calitate si medicii profesionisti. Pe de alta parte, sunt aspecte care ar trebui imbunatatite, cum ar fi comportamentul personalului de la receptie si organizarea programarilor, care genereaza aglomeratie si timp mare de asteptare.

4. Centrul Medical Procardia

Centrul Medical Procardia inseamna traditie pe piata serviciilor de sanatate din Oradea, oras in care functioneaza din anul 1999, medici cu experienta si aparatura noua pentru evaluarea completa ambulatorie a bolnavilor cardio-vasculari: un ecograf Doppler color Siemens CV70 pentru cord si vase, aparat EKG Bioset 3700, Holter pentru tensiune, oscilometru, analiza unor indici precum colesterol total, trigliceride si glicemie. Pentru ecografie Doppler, poti conta aici pe competentele prof. univ. dr. Mircea Popescu, medic primar cardiolog, seful sectiei de cardiologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea si seful catedrei Medicala I din cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie Oradea, si pe apreciatul dr. Daniela Talhos, medic primar. 

Pentru o ecografie Doppler vascular vei plati la aceasta clinica suma de 200 de lei.

Din putinele recenzii ale pacientilor reiese ca Procardia este o clinica buna, cu medici bine pregatiti si experimentati si aparatura moderna. Sunt si pacienti care spun ca preturile sunt ridicate.

5. Cardio Vital

Cardio Vital este cabinetul individual privat de cardiologie al dr. Liliana Adriana Vatca, medic primar cardiolog, doctor in stiinte medicale, avand competente in ecocardiografie transesofagiana si ecografie Doppler vasculara. Cabinetul din Oradea a fost infiintat in anul 2004 si se rezuma atunci la consultatii si electrocardiograma. In prezent aria de servicii cuprinde si ecocardiografie, monitorizare Holter EKG si TA, test de efort, ecografie vasculara carotidiana, arteriala periferica si venoasa. 

Pretul examenului Eco Doppler este 200 de lei.

Recenziile scrise pentru cabinetul Cardio Vital inregistreaza experiente diferite ale pacientilor. Unii dintre acestia spun ca sunt multumiti, ca au gasit aici seriozitate si profesionalism, un medic bine pregatit si experimentat si investigatii de calitate. Pe de alta parte, sunt pacienti care sustin ca medicul nu ofera suficiente explicatii ale diagnosticului si ca la acest cabinet nu se raspunde la telefon.

Concluzii

Serviciile medicale care se ocupa cu diagnosticare, investigarea si tratamentul afectiunilor inimii si ale sistemului circulator sunt bine dezvoltate in municipiul resedinta al judetului Bihor, de aceea nu iti va fi greu sa ai acces la o investigatie de calitate de ecografie Doppler in Oradea. Clinicile incluse in clasamentul de mai sus dispun atat de aparatura moderna necesara unor investigatii asupra arterelor si venelor din corp, cat si de personal specializat, medici cu inalta pregatire, experienta si competente in imagistica Doppler, specialisti in cardiologie si chirurgie cardiovasculara.

Pe baza propriilor criterii si exigente, avand ca suport informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste clinica din Oradea la care vei beneficia de o investigatie de calitate in monitorizarea fluxul de sange.