Meniu

Eco Doppler Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu anumite simptome specifice bolilor cardiovasculare si vrei sa efectuezi o ecografie Doppler in Pitesti pentru a identifica sursa problemei? Parcurge acest text si descopera care sunt cele mai frecventate clinici din orasul tau pe care le poti lua in considerare pentru a afla care este afectiunea de care suferi, dar si care tratament iti poate fi de folos. Vestea buna este ca exisa si cabinete medicale care se afla in parteneriat cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de servicii medicale decontate.

Locuitorii din Pitesti au o multime de variante de centre medicale pentru care pot opta, in cadrul carora isi desfasoara activitatea o multime de medici specialisti cu o experienta vasta in efectuarea investigatiilor ultrasonografice. Citeste mai departe si afla care sunt clinicile medicale pe care sa te poti baza.

Care sunt costurile pentru o ecografie Doppler in Pitesti?

Tarifele percepute pentru o ecografie Doppler in Pitesti variaza in functie de dotarile clinicii, dar si in functie de experienta cadrelor medicale. Din fericire, acestea sunt, de cele mai multe ori, accesibile, astfel incat sa si le poata permite toata lumea. De asemenea, exista si institutii medicale care au incheiat contract cu CAS, situatie in care pacientii pot opta pentru examinari si proceduri decontate. In tabelul de mai jos sunt prezentate preturile aplicate in  clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Clinica Restart
Clinica-Verificata
200-300 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 200-300 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Personal medical profesionist si responsabil
 • Tratament eficient
 • Diagnostic precis
 • Raport calitate-pret excelent
Natisan
250 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 250 Ron
 • Dotari performante si superioare
 • Echipa medicala de incredere
 • Diagnostic precis
 • Investigatii exacte si multiple
 • Lipsa de organizare
Centrul Medicii
220 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 220 Ron
 • Echipament medical performant si modern
 • Medici profesionisti
 • Diagnostic precis
 • Lipsa de organizare
 • Prestatia asistentelor
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Marinescu
230 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 230 Ron
 • Echipament medical profesional si modern
 • Investigatii multipe si precise
 • Diagnostic exact
 • Preturi ridicate
 • Personal medical neprofesionist
Muntenia Hospital
250 Ron
 • Pret Eco Doppler 250 Ron
 • Aparaturi profesionale
 • Medici cu experienta si pasiune pentru medicina
 • Toaleta curata
 • Investigatii multiple si precise
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
 • Parcare aglomerata
 • Personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ecografia Doppler in Pitesti

In cele ce urmeaza iti prezentam cateva dintre cele mai populare si frecventate clinici specializate in ecografie Doppler in Pitesti. Stim ca iti este dificil sa alegi o singura clinica din toate variantele care exista, motiv pentru care mai jos ti le-am selectat chiar pe cele care conteaza, pentru a beneficia de servicii de calitate. Iata ce pareri au si ceilalti pacienti care le-au ales:

1. Clinica Restart

Clinica Restart este varianta la care multi dintre pacientii din Pitesti apeleaza pentru efectuarea unei ecografii Doppler in conditii sigure sub supravegherea unui medic specialist. Specialistii in medicina cardiologica sunt dr. Azamfire Sinziana si dr. Spiridon Lavinia Elena, cu o experienta vasta in acest domeniu medical. Echipamentul medical folosit, aparatul ecograf GE VIVID T8, este de ultima generatie, reusind sa capteze imagini clare ale zonelor investigate, ceea ce poate fi de un real ajutor la stabilirea diagnosticului precis. Pe langa ecografia Doppler, pacientii mai pot opta si pentru: consultatie, EKG, Holter EKG 24/48/72 de ore, monitorizare Holter TA, referat medical etc.

Pentru o ecografie Doppler in Pitesti, pretul porneste de la 200 lei pentru vene/artere unilateral si poate sa ajunga la 300 lei pentru vene/artere bilateral.

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile clinicii Restart au avut parte de un tratament placut. Personalul medical este intotdeauna in alerta cand vine vorba de starea de sanatate a pacientilor sai, responsabil, amabil si isi desfasoara activitatea cu profesionalism si dedicare. Aparaturile utilizate sunt precise si moderne, fiind folosite adesea pentru stabilirea corecta a diagnosticului. In plus, multi dintre acestia au mentionat ca serviciile medicale au un raport calitate-pret excelent.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Restart
Vezi Pareri

2. Natisan

Centrul medical Natisan se adreseaza si pacientilor care sufera de probleme cardiologice, avand ocazia de a efectua o ecografie Doppler in Pitesti. Fiind multidisciplinar, centrul medical poate aborda o multime de afectiuni si tratamente, astfel incat pacientii sa fie sanatosi sau sa isi tina sub control afectiunile de care sufera. Astfel, exista sanse mari ca, odata ce pacientul identifica o anumita problema de sanatate, sa fie trimis la un alt departament pentru a o trata. Natisan este un centru medical respectat, care este dotat cu aparaturi de inalta calitate si performanta, folosite in diagnosticare sau chiar in proceduri medicale. De asemenea, echipa medicala care isi desfasoara activitatea la departamentul de ecografie si cardiologie este unul experimentat si priceput, care stie exact ce are de facut, indiferent de cat de dificila si severa este patologia pe care pacientul o experimenteaza.

Tariful perceput pentru o ecografie Doppler incepe de la 250 lei.

Multi dintre pacientii care au ales centrul medical Natisan s-au declarat a fi multumiti de prestatia medicala, doctorii si asistentele fiind tot timpul la dispozitia pacientilor. Experienta vasta, amabilitatea, responsabilitatea si profesionalismul de care dau dovada au fost profund apreciate de pacienti, care au beneficiat de un diagnostic precis si de un tratament pe masura. Din pacate, exista si persoane care sunt deranjate de lipsa de organizare a clinicii.

3. Centrul Medical Medicii

Centrul Medical Medicii are ca prioritate sanatatea si bunastarea pacientului, motiv pentru care pune la dispozitia tuturor celor interesati servicii de diagnostic, tratament si investigatii de calitate, printre care se numara si ecografia Doppler in Pitesti. Amenajarea este eleganta si primitoare, iar personalul are o experienta vasta in cadrul domeniului sau de activitate. Echipa medicala este formata din doctori profesionisti, competenti in stabilirea unui diagnostic corect si a tratamentului adecvat, in functie de afectiunea suferita. De asemenea, echipamentul medical si aparatura utilizate sunt de inalta calitate si performanta, fiind de ajutor in prevenirea avansarii bolii sau a manifestarii acesteia. 

Pretul pentru o ecografie Doppler porneste de la 220 lei.

Parerile pacientilor sunt impartite cu privire la centrul medical Medicii. Unii spun ca au beneficiat de servicii de calitate si de indrumari medicale utile pentru tratarea diverselor afectiuni, in timp ce alti pacienti au fost nemultumiti de prestatia asistentelor si de nerespectarea programarilor. Acestia sugereaza ca ar putea exista anumite imbunatatiri si in ceea ce priveste organizarea clinicii.

4. Clinica Marinescu

Clinica Marinescu este o institutie medicala privata din Pitesti unde pacientii pot beneficia de servicii dermatologice de calitate, dar si de ecografii Doppler precise. Dr. Rocsana Marinescu este medic primar in medicina interna si cardiologie, cu o experienta vasta in activitatea pe care o desfasoara. Pacientii pot opta cu incredere pentru urmatoarele servicii medicale: consultatii de specialitate, EKG de efort, EKG de repaus, Holter tensional, Holter EKG, Indice glezna brat, oscilometrie, spirometrie si ecografii (Doppler arterial si venos de membre inferioare si superioare, vase abdominale, ecografie cardiaca, tiroida si pelvina). Aparatele utilizate sunt precise, oferind rezultate exacte intr-un timp scurt. Astfel, medicul reuseste sa stabileasca un diagnostic corect, urmand sa sugereze si tratamentul adecvat. 

Pretul pentru o ecografie Doppler la clinica Marinescu porneste de la 230 lei. 

Majoritatea pacientilor care au ales clinica Marinescu nu se pot lauda cu experiente tocmai placute. Desi multi dintre ei au avut parte de o experienta reusita, in care medicul i-a tratat cu amabilitate, seriozitate si profesionalism, exista si pacienti care considera ca preturile sunt mult prea ridicate pentru serviciile oferite si ca personalul medical nu este competent.

5. Muntenia Hospital

Muntenia Hospital este multidisciplinar, ceea ce inseamna ca pacientii cu diverse afectiuni pot solicita ajutorul medicilor specialisti; cei vor sa beneficieze de o ecografie Doppler in Pitesti, pot lua in considerare aceasta institutie medicala. Cabinetele sunt moderne, echipate cu aparaturi de inalta generatie, prin care pacientii sa poata beneficia de investigatii precise si de proceduri ireprosabile. Echipa medicala este una atent aleasa, cu experienta vasta in domeniul de activitate in care activeaza. Doctorii sunt competenti, seriosi si bine pregatiti, avand capacitatea de a stabili un diagnostic precis si un tratament pe masura. Pe langa ecografia Doppler, pacientii mai pot beneficia si de: consultatie cardiologie, EKG, EKG de repaus, monitorizare holter EKG, ecografie cord etc.

Tariful perceput pentru o ecografie Doppler si cord 2D este de 250 lei.

Recenziile postate cu privire la Muntenia Hospital sunt atat pro, cat si contra. Multi dintre pacienti au recunoscut implicarea si dedicarea doctorilor care i-au ajutat sa gaseasca solutii si tratamente potrivite pentru diverse afectiuni. In plus, toaleta este curata, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie. Din pacate, exista si pacienti semnaleaza cateva aspecte: parcarea este aglomerata mai tot timpul, programarile nu sunt intotdeauna respectate, iar comportamentul personalului de la receptie poate fi neadecvat.

Concluzii

Vrei sa efectuezi o ecografie Doppler in Pitesti la standarde superioare? Atunci ar trebui sa iei in considerare una sau mai multe dintre clinicile medicale prezentate anterior in articol, unde vei gasi un personal medical priceput, atent la detalii si profesionist. Bineinteles, tine cont si de recenziile postate de ceilalti pacienti care au vizitat aceste institutii medicale pentru a te asigura ca vei beneficia de un tratament pe masura. Nu iti neglija niciodata sanatatea si, mai ales, nu neglija recomandarile medicilor pentru o viata sanatoasa.