Meniu

Eco Doppler Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa te programezi la ecografie Doppler in Ploiesti? Mai multe clinici si centre medicale din apropierea ta pun la dispozitie aceasta investigatie, efectuata cu ajutorul aparaturii performante. Cheagurile de sange, anevrismele si blocarea arterelor sunt cateva dintre afectiunile care pot fi depistate cu ajutorul unei ecografii Doppler. 

Este o investigatie non-invaziva utilizata pentru identificarea problemelor legate de circulatia sangelui si ofera imagini detaliate ale muschiului cardiac si altor structuri ale inimii, fara a provoca disconfort pacientului. Din acest articol poti afla unde se fac ecografii Doppler in Ploiesti la pret accesibil si care sunt cele mai reputate clinici.

Ecografie Doppler in Ploiesti: ce costuri implica aceasta investigatie?

Daca medicul tau suspecteaza ca ai putea avea o afectiune la nivelul vaselor de sange si ti-a recomandat sa faci o ecografie Doppler, in Ploiesti o vei gasi in lista de servicii a mai multor centre medicale. Iata care sunt cele mai apreciate si cat costa investigatia:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
As Medical
Clinica-Verificata
200-300 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 200-300 Ron
 • Servicii medicale de calitate superioara
 • Medici bine pregatiti si responsabili
 • Tehnica medicala avansata
 • Aparatura performanta
 • Programari nerespectate
Centrul Andodent
200 Ron
 • Pret Eco Doppler 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista
 • Atentie la detalii
 • Amabilitate si rabdare
 • Aparatura de ultima generatie
 • Programari nerespectate
Munmedica
180 Ron
 • Pret Eco Doppler 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Seriozitate
 • Explicatii pe inteles
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
CardioCMI
150 Ron
 • Pret Eco Doppler 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic bine pregatit
 • Implicare si atentie la nevoie pacientului
 • Amabilitate
 • Timp de asteptare mare
MedLife Lotus
210-255 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 210-255 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Implicare si rabdare
 • Raport echilibrat calitate-pret
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Timpul de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde se face ecografie Doppler in Ploiesti

Pentru a evalua fluxul sanguin si a depista eventualele probleme de circulatie ale pacientilor, medicul le va recomanda sa faca o ecografie Doppler, investigatie care se poate efectua si la cateva clinici medicale din Ploiesti.  

In clasamentul de mai jos sunt prezentate clinicile din Ploiesti care se bucura de feedback pozitiv din partea pacientilor si care sunt cunoscute pentru raportul bun calitate-pret:

1. Clinica As Medical

Pentru ecografia Doppler, mai multi pacienti din Ploiesti au ales Clinica As Medical. La aceasta clinica isi desfasoara activitatea o echipa medicala multidisciplinara, astfel ca lista de servicii acopera mai multe ramuri ale medicinei. Experienta medicilor si performanta echipamentelor de ultima generatie definesc precizia in diagnostic si solutionarea problemelor de sanatate, fiecare pacient beneficiind de tratamente personalizate. Medicii primari si medicii specialisti sunt la curent cu cele mai moderne protocoale medicale, asigurand o calitate inalta a serviciilor.

La Clinica As Medical, o ecografie Doppler costa intre 200 si 300 lei.

Mai multi pacienti si-au relatat pe internet experienta avuta la aceasta clinica, spunand ca au beneficiat de explicatii amanuntite din partea medicilor si de servicii de calitate superioara. Personalul este bine pregatit, responsabil, rabdator si profesionist. De asemenea, se foloseste tehnica medicala avansata si aparatura performanta. Un alt aspect apreciat de catre pacienti il reprezinta dotarile specifice pentru persoanele cu dizabilitati si atentia speciala care li se ofera acestora. Fara a contesta profesionalismul medicilor, cativa pacienti spun ca ora programarii lor nu a fost respectata. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica As Medical
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Andodent

Pe lista celor mai bune centre medicale din Ploiesti unde poti merge pentru ecografie Doppler se inscrie si Centrul Medical Andodent. Acesta a fost deschis in anul 2006 si are o lista variata de servicii, acoperind peste 20 de specialitati medicale. Prioritatea celor aproximativ 40 de medici care lucreaza in aceasta unitate medicala este de a asigura un diagnostic precis si de a oferi solutii optime pentru gestionarea si tratarea unui numar mare de afectiuni. Performanta actului medical este asigurata inclusiv de folosirea echipamentelor de ultima ora, de la branduri internationale cunoscute in industria medicala.

Tariful unei ecografii Doppler este de 200 lei.

Ploiestenii care au ales acest centru medical si care au oferit recenzii in mediul online mentioneaza ca serviciile sunt de calitate si ca au intalnit o echipa de profesionsiti. Medicii sunt foarte atenti la detalii, explica pas cu pas fiecare procedura, sunt amabili si rabdatori, dand dovada de empatie. Se foloseste aparatura de ultima generatie, iar curatenia este un punct forte. Conform unui numar mic de pacienti, programarile nu se respecta intotdeauna.

3. Munmedica

O alta optiune a pacientilor din Ploiesti carora li s-a recomandat sa faca ecografie Doppler este clinica medicala Munmedica. Infiintata in anul 2002, aceasta clinica a pornit la drum cu obiectivul de a isi dezvolta si diversifica serviciile, acoperind in prezent numeroase discipline medicale. Dezvoltarea tehnologica si pregatirea profesionala a medicilor reprezinta doua prioritati ale clinicii Munmedica. In componenta acestei unitati medicale intra si un laborator de analize.

Tariful pentru efectuarea unei ecografii Doppler este de 180 lei.

Referitor la parerea celor care au trecut pragul acestei clinici, majoritatea pacientilor sustin ca serviciile sunt de calitate si ca au primit explicatii pe inteles. Profesionalismul si seriozitatea sunt principalele caracteristici atribuite personalului. Exista si perioane nemultumite, ce reclama atitudinea personalului de la receptie si faptul ca programarile nu se respecta intotdeauna.

4. CardioCMI

Ecografia Doppler se regaseste si pe lista de servicii a CardioCMI din Ploiesti. Cei care aleg acest cabinet medical beneficiaza de solutii complexe de diagnostic si tratament al afectiunilor cardiovasculare. Se mizeaza pe interventii non-invazive si pe folosirea aparaturii de ultima generatie din domeniu, astfel incat actul medical sa se alinieze la cerintele medicale actuale. Medicul care profeseaza aici este dr. Marinoiu Mihaela Maria, medic primar cardiolog ce are competente in ecografia vasculara si ecocardiografia generala. 

Pacientii vor achita 150 lei pentru ecografia Doppler.

Cativa pacienti care au ales acest cabinet medical si-au relatat experienta avuta prin intermediul recenziilor. Cei mai multi au oferit calificative maxime si s-au declarat multumiti de calitatea serviciilor. Dr. Marinoiu Mihaela este bine pregatita, devotata si se implica in tratamentul pacientilor. Pe de alta parte, unii pacienti spun ca programarile se decaleaza.

5. Spital MedLife Lotus

Spitalul MedLife Lotus este una dintre cele mai bune optiuni daca locuiesti in Ploiesti sau in apropiere si urmeaza sa faci ecografie Doppler. De-a lungul anilor de activitate, spitalul a continuat sa se dezvolte, sa isi diversifice gama de servicii si sa faca investitii in aparatura medicala performanta. Incepand cu anul 2019, spitalul a fost integrat in grupul medical privat MedLife, care este cel mai mare grup medical privat si se bazeaza pe un suport tehnologic de ultima generatie. 

La acest spital, pretul ecografiei Doppler se situeaza in intervalul de pret 210-255 lei.

Privitor la feedback-ul pacientilor, in mare parte parerile sunt pozitive. Medicii au experienta, sunt atenti, implicati, rabdatori si calmi. Raportul calitate-pret este foarte bine echilibrat. De asemenea, curatenia este un alt avantaj. Pe de alta parte, unii pacienti mentioneaza ca nu au avut cea mai buna experienta, spunand ca personalul de la receptie nu are o atitudine profesionista si ca timpul de asteptare este prea mare. 

Concluzii

Asadar, persoanele din Ploiesti care trebuie sa se programeze la ecografie Doppler pentru evaluarea unor diferite afectiuni ale sistemului cardiovascular sau pentru depistarea unor probleme de circulatie a sangelui se pot adresa unor medici cu experienta. Numeroase clinici sunt apreciate pentru precizia in diagnostic si raportul bun calitate-pret, cele prezentate anterior fiind optiunile de top ale pacientilor.