Meniu

Eco Doppler Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa efectuezi o eco Doppler in Satu Mare si nu stii catre care clinica sa te orientezi? Stim ca iti poate fi dificil sa gasesti o unitate medicala in care sa ai incredere, tocmai de aceea ti-am pregatit in cele ce urmeaza o lista cu institutiile private din orasul tau care iti pot oferi investigatii de calitate si precise. Ecografia Doppler este o examinare cu ultrasunete folosita pentru evaluarea arterelor, cu scopul identificarii anumitor probleme vasculare.

Medicii din cadrul clinicilor din Satu Mare au o experienta vasta in efectuarea unor astfel de examinari, depistand inca din primele minute sursa problemei. De asemenea, aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, reusind sa redea imagini clare, pe care doctorul specialist sa le interpreteze si pe baza carora sa stabileasca un diagnostic. Cu toate ca nu exista atat de multe variante de clinici la care sa apelezi, tot ai sansa de a fi ajutat de cadre medicale cu experienta o buna pregatire in domeniu.

Cat costa o eco Doppler in Satu Mare?

Este firesc sa stii pretul consultatiilor si investigatiilor inainte de a merge la un cabinet medical specializat in eco Doppler in Satu Mare. Ne-am dorit sa scapi de munca de documentare pe cont propriu asa ca ti-am pregatit tarifele actualizate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Ham Janos
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 150 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista
 • Investigatii multiple si precise
 • Servicii medicale de calitate
 • Programarile sunt decalate
Clinica Mentalife
170 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 170 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista si amabila
 • Investigatii precise
 • Medici cu experienta
 • Nu au fost inregistrate multe recenzii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in eco Doppler in Satu Mare

In cele de mai jos iti prezentam unele dintre cele mai frecventate clinici din orasul tau specializate in investigatia eco Doppler in Satu Mare, unde vei avea ocazia de a cunoaste un personal medical profesionist si experimentat. Citeste mai departe si afla care este si parerea celorlalti pacienti:

1. Centrul Ham Janos

Centrul medical Han Janos prioritizeaza sanatatea pacientului, oferindu-i posibilitatea sa efectueze  eco Doppler in Satu Mare in conditii optime. Deviza sa este ca un diagnostic corect poate sa imbunatateasca semnificativ calitatea vietii, motiv pentru care echipa medicala este alcatuita asistente si doctori competenti, profesionisti, cu experienta vasta in domeniile in care activeaza. Aceasta da dovada de mult bun simt, amabilitate si rabdare in lucrul cu pacientii, cu scopul obtinerii unui diagnostic corect. Aparaturile medicale si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, fiind de un real ajutor in efectuarea unor examinari cat mai precise si in realizarea unor proceduri medicale ireprosabile. Medicii specializati in cardiologie sunt: Markovits Anca, Roman Daniela si Simon Carmen, avand competenta de a realiza consul cardiologic, electrocardiograma, ecocardiografie Doppler, ecografie Doppler, holter EKG, holter TA, test de efort.

Pretul pentru o ecografie Doppler in Satu Mare porneste de la 150 lei.

Multi dintre pacientii care au beneficiat de serviciile centrului medical Ham Janos si-au exprimat multumirea si recunostinta prin intermediul recenziilor postate in mediul online. Amabilitatea, respectul, calmitatea si profesionalismul echipei medicale sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le admira la aceasta clinica. In plus, aparatura folosita este de ultima generatie. Cu toate acestea, sunt cazuri in care programarile sunt decalate.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Ham Janos
Vezi Pareri

2. Clinica Mentalife

MentaLife este o clinica din Satu Mare care se adreseaza pacientilor cu afectiuni ale inimii si in cadrul careia se pot realiza ecografii Doppler la stardarde europene. Medicii specializati in cardiologie au competenta si de a realiza aceste ecografii, pentru a identifica daca pacientul se confrunta cu anumite tulburari la nivelul arterelor si venelor. Din echipa fac parte urmatorii: medicul primar Bogdan Dutu, dr. Alexandru Martis si medicul specialist Paziuc Alexandru. Pentru stabilirea unui diagnostic precis, clinica pune la dispozitia medicilor aparaturi performante, de o calitate superioara, care reusesc sa identifice nereguli la nivelul venelor si arterelor intr-un timp scurt. Pe langa ecografia Doppler, doctorii mai pot efectua si: consultatii cardiologice, test de efort, analize de laborator, electrocardiograma si holter ECG.

Pretul pentru o ecografie Doppler la clinica Mentalife incepe de la 170 lei.

Din pacate, nu au fost inregistrate multe recenzii. Cu toate acestea, pacientii care au frecventat cabinetul medical au fost multumiti in unanimitate. Acestia mentioneaza ca au fost tratati cu amabilitate, respect si calmitate de catre cadrele medicale, laudand si echipamentul folosit de ultima generatie. Medicii sunt responsabili, empatici, dedicati si atenti la nevoile pacientilor, stabilind un diagnostic corect si un tratament personalizat.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei institutii medicale de incredere in care sa efectuezi un eco Doppler in Satu Mare, articolul de mai sus iti raspunde cu doua clinici de specialitate si de incredere. Medicii din cadrul acestora dau dovada de profesionalism, tratand cu atentie fiecare pacient in parte. Astfel, te incurajam sa apelezi la ajutorul celor doua clinici pentru efectuarea investigatiei ultrasonografice, mai ales daca medicul specialist ti-a recomandat acest lucru.