Meniu

Eco Doppler Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul unei eco Doppler in Suceava, poti apela la serviciile a trei clinici importante din oras. Pe toate le vei descoperi in acest articol, in care iti vom prezenta serviciile lor, parerile pacientilor, tarifele pentru ecografiile Doppler si multe alte informatii utile legate de acest subiect.

Realizarea unei ecografii Doppler este recomandata in mai multe cazuri: evaluarea circulatiei sangvine in vasele de sange din membre, din organele interne sau din creier, in evaluarea sanatatii inimii si a afectiunilor vasculare cerebrale, dar si in evaluarea afectiunilor renale. Metoda este sigura, nedurerosa si neinvaziva si ofera raspunsuri clare intr-o serie de afectiuni medicale. Vei afla, in continuare, unde anume poti realiza aceasta investigatie in Suceava!

Afla cat costa o eco Doppler in Suceava

O eco Doppler in Suceava are un pret diferit, in functie de tipul de ecografie, de medic si de clinica. Tabelul de mai jos iti poate servi ca reper in cazul in care vrei sa stii cat costa o astfel de ecografie, pentru a-ti stabili un buget corect.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Dr. Vintu
Clinica-Verificata
110-200 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 110-200 Ron
 • Clinica de cardiologie
 • Numeroase investigatii pentru depistarea si monitorizarea afectiunilor cardiovasculare
 • Ecografie transtoracica Doppler color, continuu si pulsat
 • Personal medical profesionist
 • Atmosfera placuta
Clinica ICD
110-250 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 110-250 Ron
 • Numeroase cabinete medicale
 • Medici bine pregatiti
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Consultatii decontate de CAS
 • Se respecta orele de programare
Bethesda
100-300 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 100-300 Ron
 • Servicii medicale si chirurgicale
 • Medici cu experienta
 • Diverse tipuri de ecografii Doppler
 • Timpi mari de asteptare
 • Lipsa de comunicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o eco Doppler in Suceava

Poti efectua o eco Doppler in Suceava in oricare dintre urmatoarele cabinete si centre medicale!

1. Dr. Vintu

La Cardio Vintu, sunt doua cabinete de cardiologie: dr. Virginia Vintu si dr. Alexandru Vintu. Investigatiile ce se efectueaza aici sunt utile pentru diagnosticarea si urmarirea evolutiei afectiunilor cardiovasculare: ecografie transtoracica Doppler color, continuu si pulsat, EKG cu interpretare, monitorizarea tensiunii arteriale timp de 24 de ore, monitorizare EKG pentru 24 de ore, evaluarea riscului cardiovascular, pulsoximetrie indice glezna-brat.

Tariful unei ecografii Doppler este situat intre 110 si 200 de lei.

Despre calitatea serviciilor oferite in aceasta clinica sucevenii sunt foarte incantati, potrivit review-urilor postate pe internet. Oamenii spun ca au fost tratati cu profesionalism si ca personalul medical este bine pregatit.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Vintu
Vezi Pareri

2. Clinica ICD

Poti efectua o eco Doppler in Suceava si la Clinica ICD. Aceasta a fost infiintata de peste 30 de ani si dispune de numeroase cabinete de specialitate, din domenii chirurgicale sau nechirurgicale. Sunt numeroase specialitati care functioneaza aici, iar pentru cele de cardiologie, diabetologie si medicina interna, serviciile sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca pacientii beneficiaza de consultatii gratuite, pe baza biletului de trimitere. Exista si un departament de chirurgie vasculara, in cadrul caruia se realizeaza ecografii Doppler unilateral si bilateral la trei medici cu experienta: dr. Lucian Iacob, dr. Marin Sapaniuc si dr. Bogdan Olaru, medici specialisti chirurgie vasculara.

Ecografia Doppler costa aici intre 110 si 250 de lei,

Multe lucruri frumoase se spun despre medicii de la aceasta clinica, inclusiv despre chirurgi si despre cardiologi: ca sunt atenti si dedicati, ca se remarca buna pregatire a lor si modul de profesionist de relationare cu pacientii. Alte „bile albe” au fost oferite si pentru respectarea orelor de programare, precum si pentru faptul ca unele servicii sunt decontate prin CAS.

3. Bethesda

Si la Bethesda poti efectua o ecografie Doppler in Suceava. Aceasta policlinica dispune de o echipa numeroasa de medici specialisti: alergologi, cardiologi, pediatri, chirurgi, dermatologi etc. Ecografia doppler se realizeaza in cabinetul de cardiologie, de catre dr. Violeta Adina Pirvu (ecocardiografie Doppler), dar si in cel de cardiologie pediatrica, la dr. Constantin Iordache, dar si la chirurgie vasculara, acolo unde dr. Marin Sapaniuc efectueaza ecografie Doppler arteriala sau venoasa. De asemenea, se mai poate efectua eco Doppler si la specialitatea Ecografie, de data aceasta fiind vorba de eco Doppler 3D sau 4D.

Pretul unei ecografii Doppler variaza intre 100 si 300 de lei.

Numerosi pacienti si-au impartasit opiniile in legatura cu serviciile acestei policlinici. Parerile lor sunt destul de impartite. Unii spun ca au avut parte de servicii prompte, rapide, de interes si profesionalism din partea medicilor. Altii declara ca s-au izbit de neplaceri precum: nerespectarea programarilor, lipsa de comunicare, timpi ridicati de asteptare, intarzierea rezultatelor la unele analize.

Concluziile noastre

O eco Doppler in Suceava se poate realiza in mai multe centre medicale. In functie de nevoile si de preferintele pe care le ai, alege o clinica bine cotata, ai carei pacienti sunt in majoritate multumiti de calitatea serviciilor. In acest fel, vei avea mai multe sanse sa ai parte de o experienta placuta, indiferent ca este vorba de o ecografie Doppler sau de un alt serviciu medical.