Meniu

Eco Doppler Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca suferi de tulburari ale circulatiei sangelui pe arterele si venele din corp si esti in cautarea unui cabinet pentru o investigatie imagistica de eco Doppler in Targu Jiu, trebuie sa stii ca exista mai multe centre medicale specializate care iti pot oferi acest serviciu la calitate inalta, astfel incat cu ajutorul acestei examinari sa descoperi rapid si precis problemele de sanatate.

Pentru ca nu dispui de timpul si resursele necesare pentru o cercetare proprie a pietei medicale din oras, citeste acest articol pentru a afla la ce trebuie sa te astepti de la o ecografie Doppler in Targu Jiu si unde poti merge pentru efectuarea ei.

Ce optiuni ai pentru eco Doppler in Targu Jiu?

Nu toate clinicile si cabinetele cu servicii de cardiologie intrunesc conditiile pentru eco Doppler in Targu Jiu si, fara cunostintele medicale necesare, este greu sa stii la care dintre ele sa suni pentru o programare. In tabelul de mai jos, vei gasi numele centrelor medicale in care exista aparatura speciala pentru investigatie si medici care au competente pentru aceasta procedura.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Dr. Preoteasa
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Eco Doppler 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si rabdare fata de pacienti
 • Explicatii despre diagnosticul intocmit
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Viena Medical
150 Ron
 • Pret Eco Doppler 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Aparatura moderna
 • Tratamente eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul cabinetelor si clinicilor in care poti face eco Doppler in Targu Jiu 

Nu sunt multe optiuni in ceea ce priveste un eco Doppler in Targu Jiu, insa chiar si asa, ai nevoie de informatii suplimentare pentru a sti care dintre cele doua unitati medicale din top ar fi mai potrivita pentru problema de sanatate pe care vrei sa o depistezi si sa o rezolvi. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii importante despre cabinetele si clinicile din clasament, despre dotarile cu aparatura, despre competentele medicilor, despre tarifele practicate si despre opiniile pacientilor care le-au calcat pragul.

1. Dr. Cristian Preoteasa

Centrul de Cardiologie Targu Jiu sau Cabinetul medical privat dr. Cristian Preoteasa ofera pacientilor din judetul Gorj servicii complete de cardiologie, pentru diagnosticarea si tratamentul afectiunilor cardiovasculare: consultatie clinica, EKG + TA, ecocardiografie, Holter EKG, Holter TA, test EKG de efort, eco Doppler si analize medicale uzuale si specifice. Echipa medicala este alcatuita din trei medici cardiologi tineri si bine pregatiti, dr. Cristian Preoteasa, dr. Gabriel Cosmin Vilceanu si dr. Andreea Martin.

Pentru un Doppler venos in Targu Jiu la aceasta clinica vei plati suma de 150 de lei, acelasi tarif fiind perceput si pentru un Doppler arterial. 

Gradul de multumire a pacientilor pentru serviciile Centrului de Cardiologie este unul ridicat, asa cum reiese din putinele recenzii de pe Google. Se apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, au empatie si rabdare fata de pacienti si le ofera raspunsuri si explicatii despre diagnosticul intocmit. Sunt si persoane nemultumite de activitatea receptiei si de lipsa de solicitudine a personalului angajat la acest birou.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristian Preoteasa
Vezi Pareri

2. Viena Medical

La cabinetul de cardiologie de la Viena Medical, pacientii pot beneficia de consult cardiologic de specialitate, EKG de repaus, ecocardiografie clasica cu Doppler color, ecocardiografie speckle tracking, analize de laborator, monitorizare ambulatorie Holter ECG 24-48 ore, monitorizare ambulatorie a TA/tensiunii arteriale – 24 ore (MATA/ABPM) si ecografie Doppler vasculara. Aici activeaza doi medici specialisti cardiologi, avand competente in ecografia generala, ecografia cardiaca si ecografia Doppler, dr. Cosmin Raut Bratiloveanu si dr. Denisa Cartianu. Viena Medical este o clinica din Targu Jiu dedicata pacientilor de toate varstele, in care functioneaza 16 specialitati medicale, deservite de 21 de medici si 3 asistente. 

Un eco Doppler la aceasta clinica te va costa 150 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le considera de calitate. In recenziile de pe Google se mentioneaza ca medicii sunt bine pregatiti, ca aparatura este moderna si ca tratamentele prescrise sau efectuate aici au avut rezultate bune.

Concluzii

Municipiul resedinta de judet al Gorjului nu duce lipsa de aparatura moderna si medici bine pregatiti in sistemul de sanatate privat si poti efectua cu incredere investigatia de eco Doppler in Targu Jiu la unul/una dintre clinicile si cabinetele din clasamentul de mai sus. Vei gasi aici dotari performante, cardiologi tineri si dedicati profesiei si pacientilor, cu ajutorul carora examinarea isi va atinge obiectivul, acela al depistarii cauzelor simptomelor de care suferi, al intocmirii unui diagnostic precis, pentru un tratament adecvat.

Nu mai amana vizita la medic si suna la unul dintre cele doua centre medicale din Targu Jiu pentru efectuarea unei programari la ecografia Doppler de care ai nevoie.