Meniu

Eco Doppler Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand un medic recomanda o eco Doppler in Tg. Mures, cel mai probabil vrea sa verifice daca fluxul de sange prin vase este in parametri normali sau suspecteaza o afectiune (tromboza venoasa, ateroscleroza, stenoza arteriala, anomalii la nivelul valvei cardiace). De asemenea, ecografia Doppler se mai efectueaza si pentru evaluarea circulatiei fetale.

In acest articol iti prezentam clinicile pe care sa le iei in considerare pentru acest tip de ecografie, datorita pregatirii medicilor si a echipamentelor ultramoderne utilizate in diagnosticul si tratamentul afectiunilor cardiovasculare.

Cat costa o eco Doppler in Tg Mures?

Costul unei eco Doppler la Tg. Mures poate fi vizualizat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
60-250 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 60-250 Ron
 • Medici cu reputatie si experienta
 • Aparatura ultramoderna in domeniul cardiologiei
 • Tratamente si investigatii complete pentru afectiunile cardiovasculare
 • Locuri de parcare
 • Nu se respecta programarile
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
 • Timpi mari de asteptare
Lotus Life
180-350 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler variaza intre 180-350 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Diverse investigatii cardiologice
 • Ecografie Doppler vene si artere
 • Personal amabil si prompt
 • Nu se respecta programarile
 • Dificultate in gasirea unui loc de parcare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti programa pentru o eco Doppler in Tg Mures?

Dupa cum am promis in introducerea acestui articol, in continuare iti prezentam doua clinici din Targu Mures unde poti efectua o eco Doppler. Afla informatii utile despre ele si alege centrul medical care se potriveste cel mai bine cu nevoile si preferintele tale!

1. Cardiomed

Cardiomed Targu Mures este un centru de excelenta ce a devenit lider national recunoscut pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor cardiovasculare. La acest centru isi desfasoara activitatea medici renumiti, cu inalta calificare profesionala, ce sunt acreditati international si utilizeaza echipamente medicale performante, doi dintre acesti specialisti fiind dr. Benedek Imre si dr. Theodora Benedek. Mai multe investigatii privind patologia cardiovasculara se pot realiza aici, datorita aparaturii ultramoderne: RMN, angio CT,  angiograf, sistem de implantare a stimulatoarelor cardiace, sistem de electrofiziologie si ablatie de aritmii complexe, testari de efort, holtere EKG. Centrul medical cuprinde un compartiment ambulator, unul de spitalizare continua si unul de spitalizare de zi. Multe dintre investigatii sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

Pretul unei eco Doppler este cuprins intre 60 si 250 de lei.

Avand in vedere notorietatea acestei clinici si faptul ca aici isi desfasoara activitatea medici cu experienta vasta, multe dintre aprecierile pacientilor se leaga tocmai de aceste aspecte. Insa sunt la fel de multi oameni care se declara nemultumiti de: nerespectarea programarilor, timpi mari de asteptare, rezultatele investigatiilor care vin cu intarziere, faptul ca nu se raspunde la telefonul centrului medical.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Lotus Life

Centrul Medical Lotus Life cuprinde o gama vasta de specialitati medicale, printre care si cardiologie, in cadrul careia se efectueaza ecografii Doppler. Tot in acest cabinet de specialitate se fac electrocardiograme, monitorizare Holter TA 24 de ore, ecocardiografii 2D, M mode si Doppler, analiza vasculara, proba de efort, rezonanta magnetica cardiaca. Echipa de medici de la acest departament este alcatuita din dr. Alexandrina Bont, medic primar cardiolog, si dr. Smaranda Marin, medic specialist cardiolog.

Pretul unei ecografii Doppler este de cuprins intre 180 si 350 de lei. 180 de lei costa ecografia Doppler arterial sau venos, un membru; 250 de lei costa eco Doppler vascular arterial si venos, iar 350 de lei costa ecografia Doppler arterial si venos pentru ambele membre inferioare.

Pacientii s-au declarat multumiti, in mediul online, in ceea ce priveste calitatea serviciilor medicale de la Lotus Life. Amabilitatea, promptitudinea, profesionalismul personalului, dotarile centrului si conditiile bune sunt aspecte mentionate foarte des in recenzii. La polul opus, au fost semnalate urmatoarele:  nerespectarea programarilor, anularea unor consultatii sau dificultatea in a gasi un loc de parcare, ca pacient.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie sa efectuezi o eco Doppler in Tg. Mures, poti apela la serviciile celor doua clinici pe care ti le-am prezentat in acest articol. Pregatirea si experienta medicilor cardiologi, aparatele performante utilizate si conditiile moderne sunt motive suficiente pentru a te programa la una dintre aceste locatii pentru acest tip de ecografie.