Meniu

Eco Doppler Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Efectuarea unui Eco Doppler in Timisoara este utila pentru diagnosticarea mai multor conditii care au de-a face cu sistemul circulator, iar pe baza rezultatelor obtinute, medicii au posibilitatea sa elaboreze un plan de tratament eficient pentru problema cu care te confrunti. In plus, un examen Eco Doppler te ajuta sa-ti monitorizezi starea de sanatate pe parcursul tratamentului. 

Clinicile din Timisoara dispun de aparate moderne, care le permit specialistilor sa ofere o gama cat mai variata de servicii. Pe langa dotari si pregatirea personalului medical, celelalte aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere cand alegi o clinica sunt experienta, reputatia si tarifele. 

Care este pretul unui Eco Doppler in Timisoara? 

Pentru un Eco Doppler in Timisoara, pretul difera de la o clinica la alta, in functie de mai multi factori. Spre exemplu, exista cabinete care au contract cu o casa de asigurari, ceea ce inseamna ca pacientii cu bilet de trimitere pot beneficia de servicii la preturi accesibile sau chiar in mod gratuit. In cazul in care vrei sa-ti faci o idee despre preturi, consulta tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Eco Doppler
Rating
Website
Cardio Suport
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 250 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta vasta in domeniu
 • Comunicare constanta
 • Educatie continua
Cardioprevent
200 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 200 Ron
 • Dotari tehnice de ultima generatie
 • Echipa medicala multidisciplinara
 • Promptitudine
 • Personal slab pregatit la receptie
 • Programarile nu se respecta mereu
ArTerra Health
150 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 150 Ron
 • Echipa medicala multidisciplinara
 • Gama variata de investigatii
 • Promptitudine
 • Atmosfera placuta
 • Programarile nu se respecta mereu
Dr. Georgescu
250 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 250 Ron
 • Echipamente ultramoderne
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Servicii medicale online
Dr. Dumitrasciuc
200 Ron
 • Pretul pentru Eco Doppler porneste de la 200 Ron
 • Aparatura noua
 • Pregatire in strainatate
 • Diverse servicii de cardiologie
 • Organizare slaba
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face un Eco Doppler in Timisoara 

Urmatoarea lista este alcatuita din clinici in cadrul carora se poate efectua un examen de tip Eco Doppler in orasul Timisoara. Pe langa aceasta cerinta, am avut in vedere si opiniile pacientilor care au beneficiat de servicii la clinicile respective, pe care le-am aflat prin intermediul recenziilor postate in mediul online. Prezentarile de mai jos te vor ajuta sa-ti faci o idee despre activitatea lor: 

1. Cardio Suport 

Pacientii interesati de o ecografie Doppler in Timisioara pot opta pentru serviciile cabinetului Cardio Suport, unde isi desfasoara activitatea Dr. Adrian Volcescu, medic primar cardiolog, cu competenta in cardiologie interventionala si ecocardiografie. Pe parcursul carierei sale a acumulat peste 15 ani de experienta in domeniu, in cadrul Institutului de boli cardiovasculare. Participarea continua la cursuri de specialitate ii ofera sansa sa fie la curent cu toate noutatile din domeniu, astfel incat tratamentul pe care il recomanda sa fie cat mai eficient. Mai mult decat atat, cabinetul dispune de aparatura de ultima generatie, pentru efectuarea unor investigatii de cardiologie de calitate superioara. Cu scopul de a crea conditii optime de siguranta si confort, personalul medical este alaturi de pacient la fiecare pas, monitorizandu-i starea de sanatate. 

Pretul unui examen Eco Doppler incepe de la 250 de lei. 

Dupa cum reiese chiar din recenziile pe care le-au postat pe pagina cabinetului, opinia pacientilor cu privire la activitatea cabinetului Cardio Suport este una unanim pozitiva: Dr. Adrian Volcescu este apreciat ca fiind un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, datorita priceperii si atitudinii pe care o are. Fiecare pacient care trece pragul cabinetului primeste atentia de care are nevoie. 

Vezi parerile pacientilor despre Cardio Suport 
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Cardioprevent 

Un alt loc pe care pacientii trebuie sa-l aiba in vedere pentru obtinerea unui examen Eco Doppler venos in Timisoara este Centrul Medical Cardioprevent. In cadrul lui isi desfasoara activitatea medici primar cardiologi, precum Dr. Dan Gaita, Dr. Bogdan Mut Vitcu sau Dr. Andreea Dumitrescu, dar si medici specialisti in alte arii medicale. Identificarea rapida a unui diagnostic corect se realizeaza prin intermediul echipamentelor de tehnica medicala de ultima generatie. De asemenea, pacientii centrului beneficiaza de programari rapide cu timp de asteptare minim, dar si de consultatii telefonice. In ceea ce priveste examenul Eco Doppler, procedura dureaza intre 30 si 60 de minute, in functie de locul in care se afla vasele examinate. 

Pentru o ecografie vasculara Doppler color, pretul incepe de la 200 de lei, in cazul arterelor carotide si poate sa ajunga la 300 de lei, pentru arterele membrelor inferioare sau superioare. 

Majoritatea recenziilor acordate centrului sunt pozitive, iar aspectele apreciate in mod deosebit de utilizatori sunt calitatea serviciilor, curatenia si respectul din partea personalului medical. In schimb, exista si pacienti care au avut parte de experiente neplacute din cauza personalului de la receptie, sau pentru ca programarile lor n-au fost respectate. 

3. ArTerra Health 

Pentru un Eco Doppler carotidian in Timisoara, persoanele interesate mai au ca optiune clinica ArTerra Health, in care se pune accent, in continuare, pe importanta unei echipe multidisciplinare. Din aceasta echipa fac parte medici primari in cardiologie precum Dr. Flavia Goanta, Dr. Mihaela Gheorghiu, Dr. Adina Ionac etc. Medicii colaboreaza la standarde inalte de calitate, astfel incat pacientii sa aiba parte de un tratament complet, din orice punct de vedere. Printre serviciile prestate aici se numara ecografia la artere carotide, ecografia arteriala periferica, evaluarea venelor periferice etc. In plus, pacientii pot beneficia de un screening online pentru tromboza venoasa profunda si in functie de rezultat, vor primi indicatii. Medicii tin cont de nevoile pacientilor, astfel incat sa ofere cele mai potrivite recomandari terapeutice. 

Costul unui Eco Doppler incepe de la 150 de lei si variaza in functie de tipul investigatiei si de experienta medicului care se ocupa de ea. 

Cei mai multi pacienti care au vizitat clinica ArTerra Health si s-au decis sa-i lase o recenzie, au laudat profesionalismul, promptitudinea si implicarea personalului medical. Au existat si situatii in care programarile n-au fost respectate pentru ca un medic a intarziat. 

4. Centrul Medical Dr. Georgescu 

Cu scopul de a avea acces la o gama cat mai variata de servicii medicale, printre care se regaseste si examenul Eco Doppler, pacientii se pot duce la Centrul Medical Dr. Georgescu din Timisoara. Dr. Georgescu este medic primar in medicina interna, gastroenterologie, cu competenta in ecografie generala si vasculara. Printre explorarile non-invazive efectuate aici se afla ecografia Doppler de parti moi, elastografia de parti moi, ecografia Doppler transabdominala si pelvina etc. Pentru ca pacientii sa aiba parte de o experienta cat mai placuta, centrul asigura conditii optime de siguranta si confort, iar in cazul in care o persoana nu se poate deplasa pana la sediu, se efectueaza si consulturi la domiciliu. Pacientii mai pot beneficia si de servicii medicale online. 

Pretul ecografiei Doppler porneste de la 250 de lei. 

Ratingul obtinut in urma recenziilor primite de Centrul Medical Dr. Georgescu este unul pozitiv, iar acest aspect scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate in cadrul lui. Investigatiile de calitate ii determina pe oameni sa revina cu intentia de a beneficia din nou de ele. 

5. Dr. Dumitrasciuc Mihaela 

Ultima optiune de pe lista in ceea ce priveste efectuarea unei ecografii Doppler in Timisoara este Cabinetul Cardiologic al Dr. Mihaela Dumitrasciuc. Alte servicii puse la dispozitia pacientilor sunt electrocardiografia computerizata, testul de efort la cicloergometru, monitorizarea Holter EKG / 24h si analiza de ritm cardiac etc. De consultatii cardiologice se ocupa Dr. Mihaela Dumitrasciuc, iar de consultatiile de chirurgie cardio vasculara, Dr. Gabriel Dumitrasciuc. Personalul cabinetului a beneficiat de pregatire in strainatate, astfel incat pacientii sa aiba parte de servicii de calitate, la standarde europene. De asemenea, cabinetul este dotat cu aparatura noua. 

Pretul examenului de tip Eco Doppler porneste de la 200 de lei. 

Pacientii care au lasat o recenzie pozitiva pe pagina cabinetului au apreciat atentia deosebita pe care Dr. Mihaela Dumitrasciuc o acorda fiecarui pacient in parte. Totusi, o problema de care s-au lovit unii dintre ei este cea legata de organizarea slaba, intrucat n-au reusit sa-si faca programare prin intermediul apelului telefonic. 

Concluzii

Prin urmare, poti opta pentru un examen Eco Doppler in Timisoara, programandu-te la oricare din clinicile prezentate mai sus. Pe baza informatiilor respective vei obtine un diagnostic si un plan de tratament, care sa te ajute sa gestionezi simptomele afectiunii medicale de care suferi.