Meniu

Ecocardiografie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Anumite simptome ale unei afectiuni ale inimii il pot determina pe medicul cardiolog sa recomande pacientilor o ecocardiografie. In Cluj, aceasta investigatie pentru masurarea parametrilor de functionare a inimii si depistarea unor boli cardiovasculare se realizeaza in unul dintre cabinetele specializate de la clinicile in care exista servicii medicale de calitate in domeniul cardiologiei.

Existenta unui suflu cardiac, a senzatiei de lipsa de aer, umflarea picioarelor si durerile in piept pot necesita efectuarea unei ecocardiografii pentru descoperirea cauzei. Investigatia este neinvaziva, nedureroasa si se realizeaza cu ajutorul ultrasunetelor si al unui aparat care le transforma in imagini, numit ecograf.

Unde poti merge pentru o ecocardiografie in Cluj?

Oras cu o economie si o viata sociala efervescenta, Clujul este si o destinatie pentru unele dintre cele mai bune servicii medicale din Romania, inclusiv pentru ecocardiografii si alte investigatii similare. De obicei, problemele medicale si investigatiile necesare sunt aspecte care trebuie rezolvate prioritar, in care calitatea si profesionalismul celor care presteaza serviciile sunt esentiale.

In tabelul de mai jos, se poate consulta un top al celor mai bune cabinete de imagistica din Cluj, in care pacientii pot beneficia de ecocardiografie in cadrul unor clinici de prestigiu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecocardiografie
Rating
Website
Cuore Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Ecocardiografie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalismul personalului
 • Rabdarea, implicarea si atentia la detalii a medicilor
 • Amabilitatea intregii echipe a clinicii
EcoDiagnost
300-400 Ron
 • Pret Ecocardiografie 300-400 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Medici amabili si empatici
 • Diagnostic detaliat
 • Explicatii bogate oferite pacientilor
Asteco
250 Ron
 • Pret Ecocardiografie 250 Ron
 • Gama variata de servicii medicale
 • Profesionalismul medicilor
 • Comunicare buna intre medici si pacienti
 • Contract cu Casa de Asigurari de Sanatate
 • Activitatea de la receptie ar putea fi imbunatatita
Clinica Napoca
200 Ron
 • Pret Ecocardiografie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal medical caracterizat de profesionalism si amabilitate
 • Sfaturi si observatii competente
 • Aparatura moderna
 • Preturi accesibile
Policlinica Grigorescu
170 Ron
 • Pret Ecocardiografie 170 Ron
 • Calitatea ridicata a actului medical
 • Seriozitate si punctualitate in efectuarea programarilor
 • Personal politicos la receptie
 • Medici competenti si amabili
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune 5 clinici unde se efectueaza ecocardiografie in Cluj

In urma unei ecocardiografii, efectuata la una din clincile situate in Cluj, se pot depista deficiente severe in functionarea inimii, dar si legate de aspectele structurale ale acesteia, astfel incat cardiologul sa poata stabili cel mai adecvat si eficient tratament. Alegerea unui centru medical cu servicii de calitate garanteaza pacientilor rezultate concludente ale investigatiei, pentru diagnosticarea rapida a unor eventuale afectiuni.

Clinicile de mai jos si-au dovedit competenta in materie de ecocardiografie si nu numai, inregistrand numeroase aprecieri pozitive din partea clientilor.

1. Cuore Medical

In Cluj, se poate realiza o ecocardiografie la Cuore Medical Clinic, un centru specializat indeosebi pe prevenirea si tratarea patologiei femeii de toate varstele. Pacientii pot beneficia de servicii in urmatoarele specialitati: endocrinologie, balneologie, cardiologie, ginecologie, reumatologie, dermatologie, interne, ecografie.

La aceasta clinica din Cluj, investigatia de ecocardiografie are un tarif de 200 lei.

Clientii serviciilor medicale ale clinicii apreciaza in recenzii calitatea actului medical prestat aici. De asemenea, sunt foarte multumiti de profesionalismul personalului, rabdarea, implicarea si atentia la detalii a doctorilor si asistentelor, dar si de amabilitatea cu care au fost intampinati inca de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Cuore Medical
Vezi Pareri

2. EcoDiagnost

Cele doua cabinete medicale Eco Diagnost din Cluj ofera posibilitatea efectuarii ecocardiografiei in doua moduri. La cabinetul Aplio se pot obtine evaluari ecografice de inalta rezolutie, atat pentru cazuistica generala, cat si pentru situatiile de expertiza imagistica ecografica, diagnostic diferential sau opinie secundara, iar la cabinetul Xario se realizeaza diagnosticul ecografic general si consultatii complementare de medicina interna sau endocrinologie.

In ambele cabinete, pacientii pot beneficia de servicii de calitate, iar diferentele de pret reflecta diferentele implicite generate de echipamentul utilizat. O ecocardiografie pentru adult are un tarif de 400 sau 300 lei, iar pentru copii, pretul este de 300 sau 200 lei, in functie de cabinet.

Clientii cabinetelor de Eco Diagnost si-au exprimat multumirea cu privire la serviciile medicale din acest centru. Ei apreciaza ambianta placuta, calitatea ireprosabila a actului medical, amabilitatea medicilor, empatia acestora, precum si diagnosticul detaliat si explicatiile oferite cu rabdare.

3. Asteco

Ecocardiografia se poate realiza in Cluj si la Asteco, centru multidisciplinar axat pe diagnosticul si tratamentul afectiunilor medicale (non-chirurgicale). Activand din anul 2010, in prezent cu o echipa de 30 de medici si specialisti in 15 ramuri medicale, centrul trateaza o serie larga de probleme medicale, atat in sistem privat, cat si prin Casa Nationala de Asigurari (5 ramuri) sau prin asiguratori privati.

Pretul pentru o ecografie cardiaca sau ecocardiografie este de 250 lei la aceasta clinica din Cluj.

Pacientii centrului medical sunt in general multumiti de serviciile de care au beneficiat aici. Parerile lor, exprimate prin intermediul recenziilor de pe Google, vorbesc despre o paleta larga de investigatii si consultatii care se pot efectua la Asteco. De asemenea, este remarcat profesionalismul medicilor si buna comunicare cu acestia. Un alt punct forte mentionat este contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate, prin intermediul careia unele servicii sunt decontate. Exista si pacienti nemultumiti, insa reprosurile acestora se indreapta catre personalul de la receptie.

4. Clinica Napoca

Clinica Napoca pune la dispozitia pacientilor o gama diversificata de servicii medicale de calitate, printre care si ecocardiografia, la preturi accesibile. Personalul medical cu experienta si aparatura de ultima generatie cu care se realizeaza investigatiile o recomanda ca centru dedicat sanatatii familiei si pacientilor de toate varstelor.

Pentru o ecocardiografie la acest centru se achita un pret de 200 lei.

Serviciile de calitate ale clinicii au fost apreciate de clienti, care nu au intarziat cu exprimarea opiniilor in recenzii. Potrivit acestora, vizitele la cabinetele medicilor au avut rezultate ireprosabile, datorita profesionalismului lor, amabilitatii si disponibilitatii de a oferi observatii si sfaturi competente. Comentariile amintesc si de aparatura moderna si de preturile accesibile.

5. Policlinica Grigorescu

Cu o vechime de peste 20 de ani, înființată în 1995, Policlinica Grigorescu din Cluj a evoluat cu trecerea timpului, mentinand constant sediul initial, precum si obiectivul principal de a furniza servicii medicale de calitate, printre care si investigatia de ecocardiografie. Exista noua specializari medicale, la care se adauga centrul de ecografie si laboratorul de analize.

Ecografia cardiaca are, la aceasta clinica, pretul de 170 lei.

Pacientii au remarcat calitatea actului medical de la aceasta clinica. Recenziile lor mentioneaza seriozitate si punctualitate in efectuarea programarilor, personal politicos si saritor la receptie. Despre medicii, comentariile consemneaza competenta, seriozitate si amabilitate.

Concluzii

Ecografia cardiaca sau ecocardiografia este o investigatie noninvaziva, nedureroasa si neiradianta, avand un cost accesibil la clinicile din Cluj. Aceasta poate fi efectuata de cate ori medicul cardiolog o recomanda pentru depistarea problemelor de functionare a aparatului cardiovascular si a inimii, in special.

In Cluj se pot face investigatii ecocardiografice de calitate, la standarde ridicate, datorita personalului calificat, amabil si aparaturii moderne de care beneficiaza clinicile de top din orasul din inima Transilvaniei.