Meniu

Ecografie cardiaca Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cheagurile de sange, miocardita, hipertrofia si problemele valvei cardiace sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi identificate prin intermediul unei ecografii cardiace in Calarasi. Daca esti in cautarea unei clinici din orasul tau pentru a efectua aceasta investigatie ultrasonografica si nu stii catre care varianta sa iti indrepti atentia, citeste in continuare si descopera care sunt institutiile medicale private pe care ti le recomandam.

Desi Calarasi nu gazduieste prea multe clinici cu aceasta specialitate, tot ai ocazia de a-ti efectua investigatiile necesare intr-un cadru sigur, fara sa fii nevoit sa iti parasesti orasul. Descopera care sunt cele mai frecventate clinici din orasul tau si beneficiaza de un tratament ca la carte.

Cat costa o ecografie cardiaca in Calarasi?

Vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in ecografia cardiaca din Calarasi, dar nu stii care sunt preturile practicate? Trebuie sa stii ca, de cele mai multe ori, acestea sunt influentate de calitatea si performanta aparaturilor. Cu cat investigatiile sunt mai precise, cu atat pretul poate fi mai ridicat. Iata la ce sa te astepti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie cardiaca
Rating
Website
Clinica Life
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 200 Ron
 • Dotarie superioare
 • Medici cu experienta si profesionisti
 • Identificarea exacta a afectiunii
 • Tratament eficient
 • Investigatii precise
Dr. Florea Catrangiu
150 Ron
 • Pretul Ecografiei cardiace porneste de la 150 Ron
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Medic expert in tratarea afectiunilor inimii
 • Diagnostic precis
 • Tratament personalizat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu dotarile necesare pentru efectuarea ecografiei cardiace in Calarasi

Stim ca iti este dificil sa alegi varianta potrivita, motiv pentru care noi ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai importante clinici unde poti efectua o ecografie cardiaca in Calarasi la standarde superioare. Citeste mai departe si descopera-le:

1. Clinica Life

Clinica Life este locul potrivit in care sa beneficiezi de o ecografie cardiaca in Calarasi, in principiu pentru ca este dotata cu aparaturi de inalta performanta si pentru ca in cadrul sau isi desfasoara activitatea un personal medical experimentat. Principalul scop al clinicii este sa ii ofere pacientului posibilitatea de a se bucura de o inima sanatoasa, indiferent de afectiunile pe care le experimenteaza. Pentru ca se utilizeaza aparaturi performante, medicii pot efectua investigatii cu rezultate rapide si exacte, printre care se numara si: consultatii de specialitate, ecografie Doppler carotide si arterial, montarea holter TA si ecografie de cord. In plus, echipa medicala are o buna pregatire in domeniul cardiologic, avand capacitatea de a stabili un diagnostic precis, dar si un plan de tratament eficient.

Pretul pentru o ecografie cardiaca este de 200 lei.

Conform recenziilor postate pe Google, pacientii isi exprima multumirea si recunostinta pentru medicii cu experienta si profesionisti din cadrul clinicii. Acestia sunt capabili sa identifice sursa problemei, indiferent cat de dificil ar fi, si sa recomande un tratament personalizat. De asemenea, pacientii au fost multumiti si de dotarile superioare ale institutiei medicale. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Life
Vezi Pareri

2. Dr. Florea Catrangiu

Pe langa multiplele investigatii si proceduri medicale pe care dr. Florea Catrangiu poate sa le realizeze, acesta este specializat si in efectuarea unei ecografii cardiace in Calarasi. Principala misiune a sa este sa previna, sa ofere un diagnostic precis si sa recomande un tratament eficient indiferent de gravitatea afectiunii pacientului. De asemenea, medicul expert isi desfasoara activitatea intr-un cabinet dotat cu cele mai moderne si performante aparaturi medicale, folosite in efectuarea diverselor investigatii, printre care se numara si: ecografie cardiaca, control si consultatie, monitorizarea holterului TA si EKG 24 h, ecografie transesofagiana, ecografie transtoracica, test de efort, radiografie cardiopulmonara.

Pretul pentru o ecografie cardiaca incepe de la 150 lei. 

Pana la ora actuala, nu au fost inregistrate foarte multe recenzii in mediul online, insa pacientii care s-au hotarat sa isi relateze propria experienta pe care au avut-o la cabinetul dr. Florea Catrangiu spun ca medicul este un fin cunoscator al afectiunilor inimii, dar si un expert in tratarea acestora. Pe langa faptul ca efectueaza investigatii precise, prin care depisteaza problema de sanatate a pacientului, doctorul poate sa recomande si un tratament adecvat, personalizat.

Concluzii

Daca in urma unui control de rutina la medicul de familie acesta ti-a recomandat sa efectuezi o ecografie cardiaca in Calarasi, atunci iti poti indrepta atentia catre unul dintre cele doua cabinele amintite anterior. Acestea sunt dotate cu aparaturi de inalta performanta prin care medicii bine pregatiti pot stabili un diagnostic precis. Ai grija de sanatatea inimii tale si efectueaza in mod constant investigatiile recomandate, pentru a fi sigur ca nu te confrunti cu o problema de sanatate.