Meniu

Ecografie Cardiaca Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numeroase probleme ale inimii pot fi depistate printr-o ecografie cardiaca. In Cluj-Napoca sunt clinici bune la care te poti programa pentru o astfel de investigatie, clinici pe care le vei descoperi in acest articol.

Examinarea se realizeaza atat pentru adulti, cat si pentru copii, fiind deosebit de utila pentru a diagnostica si trata o afectiune a inimii. Avand in vedere importanta sa, este indicat ca fiecare om sa faca o examinare a cordului cat mai curand, cu atat mai mult cu cat este diagnosticat cu o problema ce vizeaza cel mai important organ al omului.

Ce tarif are o ecografie cardiaca in Cluj-Napoca

Pentru a afla ce tarif are o ecografie cardiaca in Cluj-Napoca, poti urmari informatiile din acest tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie cardiaca
Rating
Website
Cuore Medical
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 300 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • 2 medici cu competente in ecografie cardiaca
 • Personal amabil si implicat
EcoDiagnost
300-400 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 300-400 Ron
 • Evaluari ecografice de inalta rezolutie
 • Doua cabinete dotate cu echipamente de ultima generatie
 • Medici cu experienta
 • Ecografii si consultatii complementare
Asteco
400 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 400 Ron
 • Diagnostic si tratament pentru diverse afectiuni medicale
 • Echipa medicala numeroasa
 • Doi medici primari cardiologi au competente si in ecografia cardiaca
 • Unii spun ca este lipsa de organizare in clinica
Clinica Napoca
200-260 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 200-260 Ron
 • Servicii medicale diverse pentru toate varstele
 • Numerosi medici cardiologi
 • Ecografii cardiace pentru adulti si copii
 • Preturi accesibile
 • Se respecta orele de programare
Policlinica Grigorescu
170 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 170 Ron
 • Preturi accesibile
 • Seriozitate si punctualitate
 • Personal politicos la receptie
 • Medici competenti si amabili
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o ecografie cardiaca in Cluj-Napoca

In continuare, iti prezentam un clasament al celor mai bune clinici in care se efectueaza ecografie cardiaca in Cluj-Napoca:

1. Cuore Medical

Cuore Medical este o clinica din Cluj-Napoca dedicata in special preventiei si tratarii patologiei femeii de toate varstele, avand mai multe specialitati in acest sens: cardiologie, ginecologie, endocrinologie, dermatologie etc. In clinica sunt echipamente de ultima generatie, printre care si aparate ecograf la care specialistii realizeaza ecografii cardiace. Sunt doi medici specialisti cardiologi la Cuore medical, ambii avand pregatirea necesara pentru a efectua ecocardiografii.

Pretul pentru un consult la cardiologie, cu EKG si ecografie de cord este de 300 de lei.

Oamenii sunt in majoritate multumiti de activitatea Cuore Medical Clinic. Acest lucru reiese din review-urile postate in mediul online, in care sunt notate cuvinte de multumire si apreciere la adresa medicilor de aici si a conditiilor oferite de clinica. Se spune despre personal ca este cu adevarat profesionist, amabil si implicat, iar serviciile sunt de calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Cuore Medical
Vezi Pareri

2. EcoDiagnost

EcoDiagnost din Cluj-Napoca este destinat evaluarilor ecografice de inalta rezolutie, pentru diagnostic sau opinie secundara si dispune de doua cabinete. In cabinetul Aplio poate fi intalnit dr. Horatiu Branda, doctor in stiinte medicale, reputat medic primar in specialitatea Radiologie si Imagistica Medicala si sef de lucrari la Catedra de Imagistica Medicala a UMF Cluj. In cabinetul Xario sunt numerosi medici care ofera diagnostic ecografic general si consultatii complementare de endocrinologie si medicina interna. Cabinetele sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, iar diferentele de pret dintre serviciile oferite in cele doua locatii sunt legate de costurile implicite generate de echipamentele utilizate.

Pretul unei ecografii este de 300-400 de lei, iar in cazul copiilor, tarifele variaza de la 200 la 300 de lei.

Parerea generala despre EcoDiagnost este ca ofera servicii de calitate. Oamenii spun ca apreciaza clinica, incepand de la ambianta si pana la actul medical in sine. Multe aprecieri primeste si dr. Branda, despre care se spune ca este o persoana calda si apropiata de pacient, cu competente ecografice inalte.

3. Asteco

Centrul Medical Asteco din Cluj-Napoca este un centru multidisciplinar care ofera diagnostic si tratament pentru diverse afectiuni medicale. Echipa sa numara 30 de medici specialisti ce activeaza in 15 ramuri medicale. Pentru o parte dintre servicii exista contract cu Casa de Asigurari, ceea ce inseamna ca investigatiile sau consultatiile sunt gratuite in respectivele specialitati. Medicii specializati in ecografie cardiaca sunt: dr. Ovidiu Anchidin, dr. Dan Banut, ce sunt medici primari cardiologi.

Pretul pentru un pachet care cuprinde o consultatie, un ECG si o ecografie cardiaca este de 400 de lei.

Oamenii sunt in general multumiti de serviciile pe care le-au primit in aceasta clinica. Ei spun ca au intalnit profesionalism si o buna comunicare. Multi oameni apreciaza ca pentru unele servicii nu au fost nevoiti sa plateasca, fiind decontate prin sistemul public de asigurari de sanatate. Sunt si persoane nemultumite, care vorbesc in review-uri despre: anularea unor programari, dezorganizare sau lipsa de profesionalism in cazul serviciului de receptie clienti.

4. Clinica Napoca

Clinica Napoca ofera servicii de diagnostic si tratament pentru toate varstele, punand la dispozitie specialitati precum: cardiologie, gastroenterologie, dermatologie, imagistica, pediatrie etc. Clinica este recunoscuta si pentru investigatiile de tipul ecografie cardiaca, in Cluj. Medicii cardiologi care au competenta in ecografia de acest tip sunt: dr. Maja Diana, dr. Isabella Mihalcea, dr. Hadrian Harangus, dr. Ioana Carmen Groza, dr. Irina Burian.

Tariful pentru o ecografie cardiaca este de 200 de lei, iar o ecografie cardiaca pentru copii costa 180 de lei. De asemenea, un consult cu EKG si ecografie cardiaca are un tarif de 260 de lei.

Din opiniile exprimate de persoanele care au beneficiat de serviciile acestei clinici din Cluj-Napoca reiese ca oamenii sunt multumiti. Ei spun ca medicii se implica foarte mult in rezolvarea tuturor problemelor pentru care sunt pregatiti si ca au respect pentru pacienti si profesie. De asemenea, ei mai spun ca preturile sunt accesibile si ca nu se pierde timp asteptand la rand.

5. Policlinica Grigorescu

Policlinica Grigorescu a fost infiintata in anul 1995 si s-a dezvoltat in timp, functionand in aceeasi locatie. Este recunoscuta in oras pentru preturile accesibile si pentru serviciile de calitate, printre care se afla recoltarea analizelor de laborator. Personalul policlinicii are inalte calificari profesionale si isi desfasoara activitatea folosind aparatura performanta. Pentru anumite servicii exista contract cu CAS Cluj. In cadrul departamentului de Cardiologie isi desfasoara activitatea doi medici, care realizeaza si ecografii cardiace.

Pretul unei ecografii cardiace este de 170 de lei la Policlinica Georgescu.

In recenziile postate in mediul online se remarca aprecierea pentru actul medical de la aceasta policlinica. Pacientii spun ca au fost tratati cu seriozitate si respect, remarcand ajutorul oferit de personalul de la receptie si punctualitatea in ceea ce priveste orele de programare. Medicii sunt si ei apreciati pentru profesionalismul si amabilitatea de care dau dovada.

Concluziile noastre

Sunt numeroase posibilitati de a face o ecografie cardiaca in Cluj-Napoca, dupa cum s-a putut vedea in acest articol. Multi medici cardiologi au competente in ecografia cardiaca, avand si avantajul echipamentelor de ultima generatie care ofera imagini elocvente.

Din aceste motive importante, examinarile sunt de buna calitate, fiind deosebit de utile in diagnosticul si tratamentul bolilor de inima la adulti si copii.