Meniu

Ecografie cardiaca Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care exista posibilitatea sa suferi de o afectiune de inima si vrei sa afli cum iti poti gestiona simptomele, o ecografie cardiaca in Constanta reprezinta un bun prim pas in acest sens. Efectuand aceasta investigatie, ai sansa sa eviti multe complicatii care ar fi aparut in mod normal, daca ignorai primele semne ale bolii. 

Din fericire, in cadrul clinicilor din Constanta se realizeaza o gama variata de investigatii, al caror scop este de a-i ajuta pe pacienti sa depaseasca situatia dificila in care se afla la momentul respectiv. Clinicile respective dispun de aparatura performanta si de echipe formate din medici talentati, cu o ampla experienta in domeniul cardiologic. 

Cat costa o ecografie cardiaca in Constanta? 

Pentru multi oameni, pretul ecografiei cardiace in Constanta poate sa fie factorul decisiv in ceea ce priveste alegerea clinicii. Un buget restrans limiteaza optiunile pe care le ai la dispozitie. In schimb, ai posibilitatea sa beneficiezi de unele servicii in mod gratuit, prin intermediul biletului de trimitere. Tabelul de mai jos a fost creat special pentru a te ajuta cu tarife din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie cardiaca
Rating
Website
Cardioaxis
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 150 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
Clinica 360
250 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 250 Ron
 • Dotari performante
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Organizare slaba
Lupamed
300 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 300 Ron
 • Medici specialisti
 • Colaborare CJAS
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Personal nepregatit la receptie
Sammarina
200 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 200 Ron
 • Tehnologie performanta
 • Personal calificat
 • Gama variata de ecografii
 • Organizare slaba
Iowemed Medicover
251-336 Ron
 • Pretul pentru Ecografia cardiaca variaza intre 251-336 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Diverse acreditari
 • Organizare slaba
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face o ecografie cardiaca in Constanta 

Poti efectua ecografia cardiaca in Constanta, la una din clinicile prezentate pe aceasta lista. Ideal este sa te uiti peste fiecare descriere in parte, pentru a-ti face o idee in legatura cu modul in care se desfasoara activitatea la o clinica anume, astfel incat sa nu te surprinda preturile sau nivelul de pregatire de care dispun medicii angajati acolo: 

1. Cardioaxis 

La clinica de cardiologie Cardioaxis pacientii dispun de toate resursele de care au nevoie pentru a-si imbunatati starea de sanatate, inclusiv ecografii cardiace, in Constanta. Medici precum Dr. Codruta Rusu, Dr. Nedelcu Cristina sau Dr. Andreea Gorga, isi folosesc cunostintele si experienta acumulata in domeniu, la care se adauga aparatura de ultima generatie, pentru a oferi servicii de calitate. De asemenea, personalul medical este mereu la curent cu noutatile stiintifice si medicale, astfel incat orice pacient sa primeasca o solutie, indiferent de complexitatea afectiunii de care sufera. Medicii sunt alaturi de pacienti pe tot parcursul investigatiei. Chiar si spatiul in care sunt primiti este gandit astfel incat pacientii sa aiba de castigat, datorita atmosferei placute. 

Pretul unei ecocardiografii este de 150 de lei. Pachetul in care este inclusa atat ecocardiografia, cat si consultatia si electrocardiograma costa 350 de lei. 

Parerile oamenilor cu privire la activitatea clinicii Cardioaxis sunt in mod unanim pozitive, ceea ce scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate aici. Aspectele mentionate de cei mai multi dintre ei sunt profesionalismul si empatia. In plus, preturile sunt accesibile. 

Vezi parerile pacientilor despre Cardioaxis
Vezi Pareri

2. Clinica 360 

Incepand cu anul 2018, Clinica 360, cunoscuta pana atunci sub denumirea de Gastromed, a investit in dotarea unor noi departamente cu scopul de a realiza o gama cat mai variata de servicii, inclusiv ecografia de cord in Constanta. In ciuda schimbarilor care au avut loc, misiunea clinicii a ramas aceeasi: furnizarea serviciilor medicale moderne si de inalta calitate. Pe langa ecograful pentru ecografii de cord si Doppler, clinica mai este dotata si cu echipament pentru testul de efort si aparatura necesara pentru montarea si interpretarea de holtere pentru tensiune arteriala sau electrocardiograma. De serviciile din aceasta categorie se ocupa Dr. Onofrei Nicoleta, Dr. Mustafa Adnan si Dr. Chirica Razvan, medici specialisti in cardiologie. 

Indiferent ca este vorba de o ecografie de cord cu un medic specialist, sau de una cu un medic primar, pretul este de 250 de lei. 

Exista foarte multe opinii pozitive cu privire la activitatea Clinicii 360, din partea celor care au beneficiat recent de serviciile de aici. Personalul este atent si comunicativ, oferindu-le pacientilor toate informatiile de care au nevoie. In schimb, organizarea slaba duce de multe ori la un timp de asteptare mai mare, chiar si pentru oamenii care s-au programat de multa vreme. 

3. Lupamed 

Clinica Lupamed din Constanta se ocupa in egala masura de domeniul otorinolaringologiei si cardiologiei, prin intermediul gamei variate de investigatii, printre care se regasesc si ecografiile cardiace. Dr. Luiza Lupascu este medic specialist cardiolog, cu competenta in ecocardiografie generala, dar se ocupa si de ecografia Doppler, ECG cu interpretare, monitorizarea holter etc. In plus, pacientii care au un bilet de trimitere de la medic pot beneficia de reduceri, datorita colaborarii dintre Lupamed si Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. In acest fel, orice pacient are acces la servicii care il pot ajuta sa-si monitorizeze starea de sanatate. 

Pretul pentru o ecografie transtoracica este de 300 de lei. 

Dupa cum marturisesc chiar pacientii in recenziile lor, medicii de la Lupamed sunt profesionisti si foarte amabili, motiv pentru care ii recomanda cu toata increderea. Au existat si experiente neplacute, unele dintre ele fiind legate in mod exclusiv de atitudinea personalului de la receptie si de faptul ca unor oameni le-a fost imposibil sa-si faca programare la telefon. 

4. Sammarina

Oferind servicii medicale inca din 1996, Sammarina Medical si-a creat o reputatie in domeniu, mai ales in ceea ce priveste realizarea ecografiilor cardiace in Constanta. Dotarea de exceptie face posibila efectuarea unui numar impresionant de ecografii, printre care se regasesc ecografia abdominala si la pelvis, ecografia la san, tiroida, de parti moi, la glande salivare etc. Indiferent de problema cu care se confrunta un pacient, aici poate sa gaseasca o investigatie care sa i se potriveasca. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea Dr. Marian Beciu, medic specialist in endocrinologie, cu atestat in ecografie. 

La Sammarina, pretul unei ecografii cardiace este 200 de lei si o poti accesa ca serviciu individual sau in cadrul unui pachet care include si consultatie cardio + EKG, iar pretul sau este de 300 de lei. 

Aspectul apreciat in mod deosebit de pacientii care au vizitat clinica Sammarina este amabilitatea personalului medical, care este alaturi de ei la fiecare pas. Partea mai putin placuta este legata de programari si de faptul ca rezultatele intarzie de multe ori. 

5. Iowemed Medicover

Centrul Medical Iowemed ofera numeroase servicii persoanelor interesate, de la consultatii de specialitate, la ecocardiografie in Constanta. Activitatea centrului are ca obiectiv principal rezolvarea problemelor pacientilor, indiferent de gradul lor de complexitate. Pe langa ecografia cardiaca, specialistii din cadrul centrului se mai ocupa si de efectuarea ecografiei Doppler, de electrocardiograma de efort, interpretarea electrocardiogramei de repaus etc. Din echipa fac parte medici primari in cardiologie precum Dr. Vizireanu Fulvia, Dr. Otel Ionel, Dr. Horovitz Monica, Dr. Craiu Elvira si Dr. Cristescu Budala Carmen Laura.  

Pretul ecocardiografiei variaza de la 251 la 336 de lei, in functie de pregatirea medicului care se ocupa de investigatie. 

Pacientii care au plecat multumiti de la Centrul Medical Iowemed au adus cuvinte de lauda la adresa serviciilor prestate aici. Exista in acelasi timp si recenzii negative, in care sunt mentionate aspecte legate de organizare si de personalul de la receptie. 

Concluzii

In final, vizitand una din clinicile prezentate mai sus, poti obtine ecografia cardiaca din Constanta de care ai nevoie. Investigatia respectiva nu-ti ofera doar informatii utile in ceea ce priveste starea ta de sanatate, ci si posibilitatea de a monitoriza evolutia ei, astfel incat schimbarile sa nu fie trecute cu vederea.