Meniu

Ecografie cardiaca Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Test imagistic neinvaziv, nedureros si sigur care poate oferi informații valoroase despre structura si functia inimii, ecografia cardiaca in Focsani poate fi efectuata la unul dintre cabinetele cu servicii de cardiologie din cadrul unor clinici de top care dispun de aparatura performanta si medici competenti. Investigatia cu ajutorul ultrasunetelor este de mare ajutor in cardiologia moderna, de aceea este firesc sa iti doresti sa beneficiezi de o examinare de calitate, care sa reflecte fidel starea de sanatate a inimii tale, iar imaginile obtinute sa duca la intocmirea unui diagnostic corect, in urma caruia ti se va stabili tratamentul adecvat pentru afectiunea cardiovasculara identificata.

Pentru ca este dificil sa cercetezi piata medicala privata din Focsani pentru a gasi cea mai buna clinica in care sa ai parte de o ecografie cardiaca de calitate, articolul de fata iti poate fi de folos pentru a te ghida catre locul in care serviciul dorit se realizeaza in cele mai bune conditii.

Unde mergi pentru o ecografie cardiaca in Focsani?

Cele doua conditii fundamentale pentru o investigatie de calitate de ecografie cardiaca in Focsani sunt performantele aparaturii si competentele medicului. La clinicile din tabelul de mai jos ai toate sansele de a beneficia de o examinare care sa iti satisfaca exigentele, intrucat ambele dispun de ecografe moderne si de medici cardiologi care detin competente in imagistica de acest tip.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie cardiaca
Rating
Website
Proelitis
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Timp de asteptare mare
Laurus Medical
250 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Grija si rabdare fata de pacienti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie ireprosabila
 • Intarzieri in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de ecografie cardiaca din Focsani

Chiar daca nu sunt multe cabinete in care poti face o ecografie cardiaca in Focsani, totusi trebuie sa iei o decizie si sa te indrepti catre una dintre cele doua clinici incluse in clasament. Pentru argumente solide, ai nevoie de informatii bine documentate despre calitatea serviciilor, aparatura, competentele medicilor, tarifele percepute si opiniile pacientilor care au accesat aici consultatii si investigatii. Vei gasi in sectiunea urmatoare a articolului raspunsul multora dintre nelamuririle tale.

1. Proelitis

Departamentul de cardiologie al Clinicii Proelitis pune la dispozitia pacientilor consultatii si investigatii pentru diagnosticarea afectiunilor cardiovasculare: electrocardiograma, ecografie cardiaca Doppler si monitorizare Holter EKG si TA. Te vei adresa la cabinetul specializat unuia dintre cei doi cardiologi cu experienta: dr. Teodor Vasilcu si dr. Andrei Drugescu, medici specialisti, cadre universitare, care detin competente in ecocardiografie. Examinarile se efectueaza cu un ecograf Philips fabricat în 2021, cu soft-uri dedicate pentru cardiologie, cu electrocardiograf si holtere de ultima generatie. Clinica Proelitis din Focsani reuneste cabinete medicale de imagistica medicala, cardiologie, pneumologie si oncologie.

Pentru o ecografie cardiaca vei achita la aceasta clinica suma de 200 de lei. Pretul unui pachet cardiologic alcatuit din consultatie de specialitate, EKG si ecografie cardiaca Doppler este de 450 de lei.

Pacientii din Focsani apreciaza in recenziile scrise pe Google activitatea acestei clinici. Ei considera ca Proelitis are servicii de calitate, medici profesionisti, aparatura performanta, iar personalul medical se apleaca asupra nevoilor pacientilor cu amabilitate si empatie. Sunt si persoane nemultumite de faptul ca se decaleaza orele programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Proelitis
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

In cadrul centrului medical Laurus din Focsani, pacientii din judetul Vrancea pot conta pe servicii de cardiologie, consultatii si investigatii uzuale, electrocardiograma, ecografia cardiaca si ecografia Doppler vasculara, in cadrul unui cabinet dotat cu aparatura de ultima generatie. Aici vor putea fi examinati imagistic cu ultrasunete cu ajutorul ecografului cardiovascular Vivid S6, produs de liderul in aparatura medicala General Electric din SUA. Trei medici specialisti cardiologi activeaza in aceasta clinica: dr. Alexandra Gurzu, dr. Teodor Vasilcu si dr. Mihaela Spinache. Laurus Medical este o retea de clinici cu centre in 10 orase ale Romaniei, printre care si Focsani, oferind pacientilor sai o experienta de peste 17 ani in domeniile medicale in care activeaza, atat in medicina clasica, cat si in metode si terapii moderne.

Pretul unei ecografii cardiace este de 250 de lei. Pentru pachetul complet de servicii cardiologice, consultatie + EKG + ecocardiografie vei achita suma de 500 de lei.

Pacientii consemneaza in recenziile de pe Google experiente placute la aceasta clinica. Sunt apreciate serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, grija si rabdarea fata de pacienti, aparatura de ultima generatie si curatenia ireprosabila. Sunt si pacienti care scriu ca nu se respecta orele programarilor.

Concluzii

Daca vrei sa ai parte de o experienta placuta la cabinetul de cardiologie pentru o ecografie cardiaca in Focsani, te poti adresa uneia dintre clinicile incluse in clasamentul din acest articol. Vei constata ca sintagma „aparatura de ultima generatie” nu este doar parte a unui slogan folosit pentru atragerea pacientilor, ci presupune cu adevarat tehnologie noua, de la producatori renumiti in domeniul medical, achizitionata in ultimii doi ani de catre centrele medicale din clasament. Si pentru ca importanta ecocardiografiei in cardiologia moderna este vitala pentru intocmirea unui diagnostic al afectiunilor coronariene, vei beneficia de interpretarea imaginilor realizata de medici cardiologi cu experienta si competente in imagistica cu ajutorul ultrasunetelor.

Avand la dispozitie informatiile din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea sa iei cea mai buna decizie pentru o ecografie cardiaca si sa te indrepti catre acea clinica din Focsani pe care o consideri cea mai potrivita pentru satisfacerea exigentelor si nevoilor tale de sanatate.