Meniu

Ecografie cardiaca Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatie esentiala pentru evaluarea sanatatii inimii si diagnosticarea afectiunilor cardiovasculare cu ajutorul imagisticii prin ultrasunete, ecografia cardica in Pitesti se poate efectua la una dintre clinicile de top din oras, care dispun de aparatura performanta si medici cardiologi competenti pentru interpretarea imaginilor. Vrei, desigur, cel mai bun cabinet de cardiologie pentru realizarea examinarii, insa nu ai nici timpul, nici resursele necesare pentru a cerceta piata medicala din oras in vederea gasirii celui mai potrivit centru medical pentru nevoile tale.

Din articolul de fata vei afla informatii utile despre clinicile din Pitesti care ofera consultatii si investigatii de ultrasonografie pentru depistarea cauzelor simptomelor cardiace pe care le resimti si vei sti, dupa lectura textului, incotro sa mergi pentru o ecocardiografie.

Ce optiuni ai pentru ecografie cardiaca in Pitesti?

Ecocardiografia este o metoda de diagnosticare a afectiunilor inimii folosita la scara larga de medicii din intreaga lume civilizata si este de la sine inteles ca ai mai multe optiuni pentru ecografie cardiaca in Pitesti, oras resedinta de judet important din Muntenia. In tabelul de mai jos sunt incluse numele clinicilor cu cele mai calitative investigatii ecografice din municipiu, precum si preturile aferente investigatiei.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie cardiaca
Rating
Website
Natisan
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Doctori dedicati pacientilor
 • Timp de asteptare mare
 • Personal dezinteresat la receptie
Centrul Medicii
200 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Preturi decente
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar trebui imbunatatit
Clinica Marinescu
230 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 230 Ron
 • Clinica de calitate
 • Medici profesionisti
 • Preturi ridicate
 • Medicul de la cardiologie nu este comunicativ
Muntenia Hospital
250 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 250 Ron
 • Cel mai profesionist spital din Arges
 • Servicii de calitate
 • Act medical superior
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
Policlinica Nr.2
200 Ron
 • Pret Ecografie cardiaca 200 Ron
 • Unii dintre medici sunt profesionisti si empatici
 • Atitudine de clinica de stat
 • Consultatii superficiale la unii medici
 • Nu se respecta programul de lucru afisat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face ecografie cardiaca in Pitesti

In ceea ce priveste examinarile imagistice, exista doua conditii principale pentru succesul acestora – echipamente performante si medici competenti care sa interpreteze imaginile, criterii pe care le respecta si serviciile de ecografie cardiaca din Pitesti de la clinicile care figureaza in clasamentul propus in acest articol. Citeste pana la capat sectiunea urmatoare a textului, pentru informatii legate de activitatea centrelor medicale din top, de dotarile de care dispun, de cardiologii care lucreaza aici, precum si despre opiniile pacientilor care au beneficiat de consultatii, diagnosticare si tratament in cadrul cabinetelor specializate.

1. Natisan

La cabinetul de cardiologie de la Clinica Natisan, argesenii pot accesa servicii complete pentru sanatatea inimii, consultatii, analize si investigatii temeinice: EKG cu interpretare, EKG de efort, monitorizare EKG, monitorizare tensiune arteriala, ecografie cardiaca, ecografie vene membre, examen doppler carotidian si ecografie artere periferice. Aparatura de ultima generatie din dotare permite realizarea ecocardiografiei in mai multe moduri: 2D, Doppler pulsat, CW si Color. Poti beneficia aici de consultatii si investigatii in ambulatoriu, la cei doi cardiologi bine pregatiti, dr. Gabriel Stanica, medic specialist, avand competenta in cardiologia interventionala, si dr. Ana-Maria Urluiescu, medic specialist cardiolog. Clinica din Pitesti a debutat pe piata de sanatate din Arges in anul 2000, cu un cabinet de medicina de familie, iar in prezent si-a extins activitatea la cabinete medicale pentru 18 specialitati in ambulatoriu, un centru de imagistica pentru ecografii, mamografii si RMN, spiralizare de zi in limita a 20 de paturi, pentru diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, cardiologie, medicina interna si neurologie, si un laborator de analize acreditat. 

Serviciile clinicii se pot accesa atat gratuit, prin Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Arges, cat si contra cost. Ecografia cardiaca la acest centru costa 200 de lei. 

Pacientii sunt in general multumiti de activitatea Centrului Medical Natisan. Potrivit recenziilor de pe Google, este o clinica medicala cu servicii de calitate si medici profesionisti, dedicati juramantului de medic si pacientilor. Pe de alta parte, nemultumirile multora dintre cei care au ales sa isi impartaseasca experientele se refera la timpul de asteptare este mare, cauzat de slaba gestionare a programarilor. Alte reprosuri sunt formulare la adresa personalului de la receptie, care este apreciat ca neimplicat.

Vezi parerile pacientilor despre Natisan
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Medicii

Pentru investigatii ultrasonografice de calitate ale inimii te poti adresa la Centrul Medical Medicii unuia dintre cei trei medici primari cardiologi cu experienta, care detin competente in ecografia cardiaca si in ecografia vasculara, dr. Elvis Gabriel Botu, dr. Dinu Iorgoveanu si dr. Doina Iorgoveanu. Cabinetul de cardiologie de la aceasta clinica dispune de un ecograf performant,  ecocardiograful Vivid S5, produs de General Electric Healthcare, brand renumit pentru aparatura medicala de calitate. Centrul Medicii din Pitesti ofera pacientilor servicii medicale integrate in mai multe ramuri medicale, investigatii paraclinice, analize de laborator si medicina muncii, cu ajutorul unei echipe de 24 de medici bine pregatiti. 

Pentru o ecografie cardiaca la Clinica Medicii vei plati 200 de lei.  

Multe dintre recenziile de pe Google ale pacientilor inregistreaza un grad ridicat de multumire pentru experienta avuta la acest centru medical. Sunt mentionate ca aspecte pozitive: calitatea buna a serviciilor, profesionalismul medicilor si preturile decente. Sunt si aspecte negative retinute de pacientii nemultumiri de comportamentul arogant al personalului de la receptie si de organizarea programarilor, care duce la intarzieri in onorarea programarilor.

3. Clinica Marinescu

Gama larga de ecografii care se pot efectua la Clinica Marinescu include: Doppler arterial si venos de membre inferioare si superioare, ecografie abdomen si pelvis, ecografie de tiroida, ecografie cardiaca, ecografie Doppler pentru vase abdominale. Dr. Rocsana Marinescu, pe care o vei itnalni la cabinetul de cardiologie, este medic primar cu dubla specializare, cardiologie si medicina interna, avand competente in ecografia generala, ecografia Doppler si ecografia cardiaca. Clinica Marinescu este o unitate sanitara privata din Pitesti, infiintata ca afacere de familie a sotilor dr. Flavius Marinescu, medic primar dermatolog, si dr. Rocsana Marinescu, care au ales sa isi puna la dispozitia pacientilor din Arges pregatirea profesionala si experienta in specializarile medicale in care s-au format. 

Tarifele percepute de cabinetul de cardiologie de la Clinica Marinescu sunt publicate pe site-ul web. Pretul ecografiei cardiace este de 230 de lei.

Putinele recenzii scrise de pacienti pe Google consemneaza experiente diferite, in functie de cabinetul la care au mers. Conform unora dintre comentarii, serviciile sunt de calitate si medicii sunt profesionisti. Persoanele nemultumite considera ca preturile sunt ridicate si ca medicul de la cardiologie nu este o persoana comunicativa si ca nu ofera suficiente explicatii pacientilor.

4. Muntenia Hospital

La Muntenia Hospital, pacientii pot conta pe experienta unei echipe medicale de exceptie la sectia de cardiologie: conf. dr. Adrian Tase, medic primar avand competenta in ecografie cardiaca, dr. Marius Mihaila, medic primar, competenta in ecografie cardiaca, si dr. Gabriel Nicusor Stanica, medic specialist cardiolog. Consultatii si investigatii complete de cardiologie se realizeaza atat in spital, cat si in ambulatoriu. Pentru ecografii de acuratete este utilizat un ecograful performant, modelul Vivid T8 Pro R2. Muntenia Hospital Pitesti este un spital privat prevazut cu un bloc operator cu 2 sali de interventii chirurgicale, complet echipate, 2 sali pentru interventii chirurgicale minore, rezerve pentru pacienti in conditii hoteliere, aparatura chirurgicala moderna, centru de imagistica si laborator de analize acreditat.

Site-ul intuitiv si prietenos cu utilizatorii al acestei unitati medicale contine si o lista cu tarifele pentru serviciile disponibile. Pentru ecografie cord 2D + Doppler vei plati suma de 250 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste activitatea Spitalului Muntenia. Potrivit unora dintre recenziile de pe Google, este cel mai profesionist spital din Arges, cu servicii de calitate si un act medical superior altor unitati de acest tip. Pe de alta parte, multi pacienti sustin ca timpul de asteptare este mare si depaseste ora programarilor si ca persoanele angajate la receptie nu au disponibilitatea de furniza informatiile solicitate. 

5. Policlinica Nr. 2

In cadrul Policlinicii Nr. 2 din Pitesti functioneaza cabinetul Cardioclinic Dr. Ciobanu S.R.L., care ofera pacientilor consultatii cardiologice, ecografie cardiaca, Holter EKG, Holter TA si EKG cu interpretare. Dr. Adina Ciobanu este medic specialist cardiolog, avand competente in ecografia de cord. Policlinica Nr. 2 este un centru medical de traditie in judetul Arges si reuneste servicii clinice, de medicina muncii, medicina de familie, stomatologie si tehnica dentara, kinetoterapie, farmacie si eliberare fise si certificate medicale.

Ecografia cardiaca are aici pretul de 200 de lei. 

Ca la orice policlinica in care activeaza multe cabinete, exista si multe tipuri de experiente si opinii diferite in ceea ce priveste satisfactia pentru servicii. Din pacate recenziile de pe Google nu se refera la cabinetul de cardiologie. Per ansamblu, se afirma despre unii dintre medici ca sunt profesionisti si empatici. In lista aspectelor negative sunt consemnate atitudinea de clinica de stat a personalului, superficialitatea consultatiilor si nerespectarea orarului de lucru la unele cabinete.

Concluzii

Metoda eficienta de diagnosticare si evaluare a riscului cardiovascular, ecografia cardiaca in Pitesti se poate efectua cu succes si rezultate precise, utile in detectarea afectiunilor inimii, la una dintre clinicile de top din clasamentul prezentat in articol. Vei intalni aici medici cardiologi cu experienta si competente in imagistica prin ultrasunete, care activeaza in cabinete dotate cu aparatura performanta, ecografe de ultima generatie. 

Dupa lectura textului, ai la dispozitie toate informatiile necesare, atat din punct de vedere medical, obiectiv, al echipamentelor tehnice si al personalului medical de care dispun clinicile din Pitesti incluse in top, cat si din perspectiva satisfactiei pacientilor care le-au trecut pragul. Vei putea lua astfel cea mai buna decizie si vei alege, in urma unei documentari riguroase, acea unitate medicala la care sa te programezi pentru ecografia de cord.